poklonite se kralju..."Non ci sono dubbi, quel titolo vale come gli altri. Conosco bene Massimo Moratti e ho avuto la fortuna di conoscere anche Giacinto Facchetti, e questo a me basta"

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
poklonite se kralju..."Non ci sono dubbi, quel titolo vale come gli altri. Conosco bene Massimo Moratti e ho avuto la fortuna di conoscere anche Giacinto Facchetti, e questo a me basta"

Puma je napisao/la:Zanetti: Scudetto iz 2006. ne razlikuje se od ostalih
![]()
Mogu li vidjeti slike proslave titule intera 1998 da vidim kako je izgledalo, jer mi je to promakloadointer je napisao/la:pa et sa onim iz 1998 haman smo bas na 18
koji luzer majko mila. sjećam se dok je bilo jasno da će se juventusu oduzeti scudetto nekoliko dana postojala je šansa da se dodijeli milanu s tim da milan tada još nije bio upetljan u skandal. dovoljno je reći da su maldini i nesta izjavili da ih polovni juventusovi trofeji ne interesuju. zaista cijenim zanettija (jedina iznimka) ali ovo mu nije trebalo.Puma je napisao/la:Zanetti: Scudetto iz 2006. ne razlikuje se od ostalih
![]()
Pa nije Seria A odlučena samo u toj utakmici između Juventusa i intera, igralo se još 37 utakmicaadointer je napisao/la:Naravno
[youtube][/youtube]
eto vam,slavite
Mene neopisivo podsjeca na el china, samo se nadam da ce imat vise srece sa ozljedama od njegaHuska je napisao/la:Ricky je zvijer svi ga hvale na sve strane...usporedjuju ga sa najtalentovanijim igracem svih vremena Alvarom Recobom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.