Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Nije fizicke performance pomakao za cenat od prosle sezone .. refleks, trk, okretnost nista nije bolja i hajde nije se toliko osjetilo juce protiv Havaji ekipe i sporog fudbala.
Eto nadao sam se da ce covjek poraditi na fizici kao sto je npr. Salihovic uradio al nista .. Predvidjam mu klupu i onda da ga zemijene ne na zimskoj puzi.
Eto nadao sam se da ce covjek poraditi na fizici kao sto je npr. Salihovic uradio al nista .. Predvidjam mu klupu i onda da ga zemijene ne na zimskoj puzi.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Čudi me da tako razmišljate, navijači Cityja su oduševljeni njegovim nastupom, Mancini je samo njega izdvojio... ne znam zašto momka toliko mrzite...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Čudi me da tako razmišljate, navijači Cityja su oduševljeni njegovim nastupom, Mancini je samo njega izdvojio... ne znam zašto momka toliko mrzite...
Ja ne znam koja paranoja vlada momka ne mrzim samo navodim cinjenice !! A sta pise neka djecurlija na City forumu pojma nemam niti me interesuje, Al o tom potom sve ce jesen pokazati !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Naravno da ga mrziš, dokazuješ to iz dana u dan, svaki Edinov potez je pod lupom. Nazivati navijače Cityja dječurlijom je malo neumjesno.kimbo je napisao/la:Ja ne znam koja paranoja vlada momka ne mrzim samo navodim cinjenice !! A sta pise neka djecurlija na City forumu pojma nemam niti me interesuje, Al o tom potom sve ce jesen pokazati !
Edin je bio sjajan, sve se vrtilo oko njega, uvijek je bio tu negdje i samo slijepac ne može vidjeti napredak.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
mozda se sve vrtilo oko njega, al na klupi...
pa Edin odkad je doso u City igro je malo nesto na pocetku, i onda na klupi...
koliko se sjecam nesto narucito je pokazo samo protiv Arisa u Europa ligi...
e ako je to dobro za igraca kalibra Edina...OK
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
ma ti si izgorio,prica se o sinoc odigranoj prijetljskoj utakmiciZELJO DO GROBA je napisao/la:mozda se sve vrtilo oko njega, al na klupi...
I Mancini je djecurlija?kimbo je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Čudi me da tako razmišljate, navijači Cityja su oduševljeni njegovim nastupom, Mancini je samo njega izdvojio... ne znam zašto momka toliko mrzite...
Ja ne znam koja paranoja vlada momka ne mrzim samo navodim cinjenice !! A sta pise neka djecurlija na City forumu pojma nemam niti me interesuje, Al o tom potom sve ce jesen pokazati !
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
moja greska...izvinjavam se nisam cito ranije postove...space je napisao/la:ma ti si izgorio,prica se o sinoc odigranoj prijetljskoj utakmiciZELJO DO GROBA je napisao/la:mozda se sve vrtilo oko njega, al na klupi...
kako sam cito ucestvovo je u obje akcije kod postizanja gola...
pa eto mozda mu ova sezona bude bolja...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Manchini je stavio sat na 6 mjeseci , toliko ce jos dati sansu Edinu. U tom vremenu ce ga bodriti i pozitivno pricati kao i svaki drugi trener..puding je napisao/la:I Mancini je djecurlija?kimbo je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Čudi me da tako razmišljate, navijači Cityja su oduševljeni njegovim nastupom, Mancini je samo njega izdvojio... ne znam zašto momka toliko mrzite...
Hmm, ovdje se priča o posljednjoj utakmici protiv Club America.ZELJO DO GROBA je napisao/la:mozda se sve vrtilo oko njega, al na klupi...
Zanimljivo, od toliko igrača, on baš Džeku izdvoji nakon meča protiv Club America. Poprilčno sam siguran da nisi gledao utakmicu, već samo highlihts i opet daješ svoja subjektivna mišljenja.kimbo je napisao/la:Manchini je stavio sat na 6 mjeseci , toliko ce jos dati sansu Edinu. U tom vremenu ce ga bodriti i pozitivno pricati kao i svaki drugi trener..
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
@Virtu4l
Mene je samo zanimalo njegovo fizicko stanje (isto kao proljetos) nikakvog pomaka , to sam procjenio nakon 4,5 situacija i lagano prebacio na mec Argentina Urugvaj gdje sam gledao pravi fudbal. Furlana i Suareza kako lete terenom
Mene je samo zanimalo njegovo fizicko stanje (isto kao proljetos) nikakvog pomaka , to sam procjenio nakon 4,5 situacija i lagano prebacio na mec Argentina Urugvaj gdje sam gledao pravi fudbal. Furlana i Suareza kako lete terenom
-
jasko_juve
- Kontakt:
samo pogledaj kako je ucestvovao i sve ce ti bit jasno..kod prvog gola Wright mu dade odlicnu loptu u sredinu i on s 5 metara pogodi covjeka pokraj njega a ne ispred njega a 90 % gola bilo prazno..ode sad Tevez, ovi ce dovest Aguera i opet Dzekica na klupu..dobar je igrac,sve to stoji,al za njemacku i eventualno italijansku ligu..za englesku nije..odkako je dosao u City nije odigrao neku vrhunsku utakmicu i nije opravdao velike novce koje su date za njeg..eh et!!!
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Koje bolan cinjenice? Izmisljas gluposti koje nikad, niko i niggdje objavio nije i hoces da mi to vjerujemo i da te ozbiljno shvatamo?kimbo je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Čudi me da tako razmišljate, navijači Cityja su oduševljeni njegovim nastupom, Mancini je samo njega izdvojio... ne znam zašto momka toliko mrzite...
Ti znas koliko ce vremena mancini dati Dzeki? Znas da ima taj neki sat na 6 mjeseci?
Vece djecurlije od tebe nema. Valjas najvece gluposti na forumu. (ovo su stvarno cinjenice koje niko nije izmislio)
Sad se uhvatili izjave Mancinija, a kad Džeko loše igra Mancini nema pojmare od fudbala.puding je napisao/la: I Mancini je djecurlija?
Isto vrijedi i za ove komentare na City-evom forumu, uvažavaju se samo kad pohvale Džeku, inače nemaju pojma.
Sinoć je solidno odigrao, ali asistencija nije neki vrhunski potez igrača koji košta £27m
100% sportski i krajnje opušten potpis
Sve se uvažava, ali kad odigra dobru utakmicu nema se razloga za omalovažavanje, što pojedinci konstantno rade.RiNo je napisao/la:Sad se uhvatili izjave Mancinija, a kad Džeko loše igra Mancini nema pojmare od fudbala.puding je napisao/la: I Mancini je djecurlija?
Isto vrijedi i za ove komentare na City-evom forumu, uvažavaju se samo kad pohvale Džeku, inače nemaju pojma.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
pa vi ste gori od ovi provokatora. jednostavno im ne odgovarajte i nece imati korist za pisanjem. naravno da ce vam stanlo nesto dobacivati kada im vi dajete sansu.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
ZELJO DO GROBA je napisao/la:mozda se sve vrtilo oko njega, al na klupi...
Pa siđe druže stari dobro znani...
Da znaš da smo te spominjali
OT
Edo je u svakom klubu dosad tek u drugoj sezoni dolazio na svoje. Njegov standardni period prilagodbe je prošao.
Mislim da će i u MC-u da se desi isti scenarij.
Usput, sada će, za razliku od decembra, proći kompletne pripremem s ekipom, a i Mancini ispunjava izgleda svoju najavu da će graditi ekipu oko Edina. Clichy je već tu.
Edo će ove godine akoBogda da obilježi PL, na sličan način kao i BL.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
SamoZeljo je napisao/la:Koje bolan cinjenice? Izmisljas gluposti koje nikad, niko i niggdje objavio nije i hoces da mi to vjerujemo i da te ozbiljno shvatamo?kimbo je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Čudi me da tako razmišljate, navijači Cityja su oduševljeni njegovim nastupom, Mancini je samo njega izdvojio... ne znam zašto momka toliko mrzite...
Ti znas koliko ce vremena mancini dati Dzeki? Znas da ima taj neki sat na 6 mjeseci?
Vece djecurlije od tebe nema. Valjas najvece gluposti na forumu. (ovo su stvarno cinjenice koje niko nije izmislio)
Hajde nabroj mi te gluposti tacku po tacku majke ti pa da ti ih malo razjasnim ako zelis.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
@ ooooo VanBastene...
kako je...
a bas mi je drago ako ste me spominjali...(al samo ako je bilo pozitivno):D
a sto se Edina tice...
proslu sezonu je bio strasno los..
nadam se da ce ove biti bolje, puno bolji...
kako je...
a bas mi je drago ako ste me spominjali...(al samo ako je bilo pozitivno):D
a sto se Edina tice...
proslu sezonu je bio strasno los..
nadam se da ce ove biti bolje, puno bolji...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: 231983, Brazzzoo123, CAGarfia, Confiance, Drum, Lavcina, travuljasSs i 56 gostiju.