FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
vjerovatno će formacija biti kao i protiv zvijezde u pripremnoj kad smo pobjedili 1:0, znači jedan napadač i tri zadnja vezna
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Komšije sretno vam protiv slovaka.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Svaka cast pasa......Znam da im je tesko i znam da ima mnogo njih koji se i ne sjecaju kad je mali,,seljo,,igrao u evropi,s toga imaju turnir u Josanici,Mioci,Gracanici kod Visokog,Zupci,Krivoglavci i da ne nabrajamo vise jer je ovo zavidna brojka utakmica koje ce mali ,,seljo,,odigrati u narednom periodu......Imate svoj post i drzite se njega ,Molimo vas da se udaljite sa foruma VELIKIH EVROPSKIH TIMOVA...Imate svoje male letece medvjedice a nas pustite da u miru razgovaramo o predstojecim okrsajima naseg voljenog FK SARAJEVA.....Nego raja dosta suplje ,hocemo li ,,nagrditi,,ove ,,rudare,,al bi bilo lijepo dati im jedno 3komada da proglase dan zalosti u Slovackoj.

Ja ocekujem tesku i neizvjesnu utakmicu sutra.Da su tu skoro i pape bio bi veci optimista,ovako bi bio zadovoljan bilo kojom pobjedom.Ali u jedno sam siguran,da od prve pa do posljednje minute ce nasa pjesma biti uz voljeni klub.Svi putevi vode na KOSEVO.
Sretno sutra ! 

Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
sa srecom nek vam je
- velezovac25
- Kontakt:
Nek vam je srecom i razbijte te Slovake
RA 1981
RA 1981
- rob do bagro
- Kontakt:
Naprijed sarajevo
,sretno vam 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Nece.ZEno.T. je napisao/la:Da li zna neko,hoce li biti direktan prijenos utakmice na TV-u ?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
U koliko je okupljanje i u koliko krece korteo?
Jos malooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Hvala svima koji su nam poželjeli sreću i koji će nam poželjeti.
Moguće da i ja dođem, volio bih ko niko.

Moguće da i ja dođem, volio bih ko niko.

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Uz podršku navijača do pobjede nad Spartakom
Bordo tim dočekat će sutrašnju utakmicu u karantinu. Dobro raspoloženje u ekipi...
Dva dana uoči duela sa slovačkim Spartakom u drugom pretkolu Evropske lige šef stručnog štaba Sarajeva Mehmed Janjoš zadovoljan je stanjem u ekipi.
- Izuzimajući ranije povrijeđene Alena Škoru i Faruka Ihtijarevića, svi ostali fudbaleri jedva čekaju duel sa klubom iz Trnave.
Ekipa je dobro raspoložena i svi zajedno vjerujemo da, uz pomoć naših vjernih navijača, možemo savladati Spartak u prvom meču i sa prednošću otputovati u Slovačku na revanš - rekao je Janjoš te nastavio:
- Dobili smo snimke druge utakmice prvog pretkola Spartaka i Intera u Bakuu, u kojoj su Slovaci pobijedili sa 3:1. U tom susretu isključen im je lijevi bek Hanzel i on neće moći nastupiti u sutrašnjem meču. Spartak je dobra i disciplinirana ekipa, ali i mi imamo kvaliteta.
Bordo tim preselit će se u poslijepodnevnim satima na Ilidžu, u karantin.
- Želimo da igrači u potpunom miru dočekaju ovaj važni susret. Obavit ćemo i jedan trening na stadionu Igmana - dodao je Janjoš.
Slovačka ekspedicija dolazi u glavni grad BiH danas poslije podne, a u vrijeme sutrašnje utakmice (20.15 sati) večeras će održati trening na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase" na Koševu.
Istok i zapad po 10 KM
Cijene ulaznica za sutrašnju utakmicu su sljedeće: istok i zapad po 10 KM, dok je sjever 5 KM. Uprava Spartaka najavila je dolazak skoro 400 svojih navijača koji će biti smješteni na jugu, a cijena ulaznice je 10 KM.
Do Trnave preko Beča
Na revanš u Trnavi fudbaleri Sarajeva otputovat će 22. jula redovnom aviolinijom preko Beča. Za dan kasnije u 19.30 sati zakazan je susret koji će voditi kiparska sudijska trojka.
Bordo tim dočekat će sutrašnju utakmicu u karantinu. Dobro raspoloženje u ekipi...
Dva dana uoči duela sa slovačkim Spartakom u drugom pretkolu Evropske lige šef stručnog štaba Sarajeva Mehmed Janjoš zadovoljan je stanjem u ekipi.
- Izuzimajući ranije povrijeđene Alena Škoru i Faruka Ihtijarevića, svi ostali fudbaleri jedva čekaju duel sa klubom iz Trnave.
Ekipa je dobro raspoložena i svi zajedno vjerujemo da, uz pomoć naših vjernih navijača, možemo savladati Spartak u prvom meču i sa prednošću otputovati u Slovačku na revanš - rekao je Janjoš te nastavio:
- Dobili smo snimke druge utakmice prvog pretkola Spartaka i Intera u Bakuu, u kojoj su Slovaci pobijedili sa 3:1. U tom susretu isključen im je lijevi bek Hanzel i on neće moći nastupiti u sutrašnjem meču. Spartak je dobra i disciplinirana ekipa, ali i mi imamo kvaliteta.
Bordo tim preselit će se u poslijepodnevnim satima na Ilidžu, u karantin.
- Želimo da igrači u potpunom miru dočekaju ovaj važni susret. Obavit ćemo i jedan trening na stadionu Igmana - dodao je Janjoš.
Slovačka ekspedicija dolazi u glavni grad BiH danas poslije podne, a u vrijeme sutrašnje utakmice (20.15 sati) večeras će održati trening na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase" na Koševu.
Istok i zapad po 10 KM
Cijene ulaznica za sutrašnju utakmicu su sljedeće: istok i zapad po 10 KM, dok je sjever 5 KM. Uprava Spartaka najavila je dolazak skoro 400 svojih navijača koji će biti smješteni na jugu, a cijena ulaznice je 10 KM.
Do Trnave preko Beča
Na revanš u Trnavi fudbaleri Sarajeva otputovat će 22. jula redovnom aviolinijom preko Beča. Za dan kasnije u 19.30 sati zakazan je susret koji će voditi kiparska sudijska trojka.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
zelim vam srecu i izgleda kod vas prava euforija pred mec...eto bit ce i gostujucih navijaca ali vi ste sigurno bolji od njih,Sretno
a meni se cini da nikad nije vladala manja euforija,mislim da nece biti na stadionu 6-7 hiljada....al nije ni bitno doci ce oni pravi
samo da pobijedimo...
samo da pobijedimo...
Evo čitam po forumima da će doći oko 500 navijača Spartaka, a koliko će biti otprilike na Sjeveru ?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
jooj Bracho nekako jedva cekam sutra...ovo nije normalno...mene euforija spucala mal je reci...
jedva cekam da korteo ponovo krene nakon mjesec i po...
da se ponovo ori na sjeveru...
uff...
Bracho vidimo se sutra na Sjeveru...
P.S. Ma ima da samo na sjeveru bude 4-5 milja... Za ostalo me PaKas bolii...

jedva cekam da korteo ponovo krene nakon mjesec i po...
da se ponovo ori na sjeveru...
uff...
Bracho vidimo se sutra na Sjeveru...
P.S. Ma ima da samo na sjeveru bude 4-5 milja... Za ostalo me PaKas bolii...

Trenutno korisnika/ca: MokraKifla i 52 gosta.