Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Rizah
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Rizah » 17 jul 2011, 11:34

Već je rečeno da će se probati sa Glenom na desnom krilu a Kelly će se gurati na beka, ne vjerujem da će Kuyt više igrati 40 do 45 utakmica kao prije.
Opet, priča se da će Ayala, Gulasci ili Hansen, Spearing, Shelvey, Eccleston, Amoo ići na posudbe.
Nama treba još lijevi bek pa da završimo sa kupovinom.
Ne treba nam novi napadač, kada će i Kuyt dosta puta služiti kao napadač. Neka Ngoga barem još jednu sezonu.
Poulsen, Grk i Maxi će također ostati još jednu sezonu a onda kud koji mili moji.
Sada na svakoj poziciji imamo barem po tri igrača.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

steven_gerrard
Kontakt:

Post Postao/la steven_gerrard » 17 jul 2011, 12:01

REINA
KELLY CARRARGHER AGGER CISSOKHO

GERRARD MEIRELES/ADAM

G.JOHNOSN DOWNING

SUAREZ
CARROLL
evo kako bih ja to volio i stavio sam gore cissokha jer svi francuski mediji ga svrstavaju kao nase 5 pojacanje i nadam se da ce se sotvariti

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 17 jul 2011, 12:04

Šta gurate Aggera gdje mu nije mjesto, ne može Skrtelu posipati vode za abdesta.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 17 jul 2011, 12:14

Rizah je napisao/la:Šta gurate Aggera gdje mu nije mjesto, ne može Skrtelu posipati vode za abdesta.
Meni je takodjer Skrtel nekako realnija opcija od Aggera. :roll:
Samo Kenny zna kako i sta ( Mozda ni on ne u ovom trenutku ) :mrgreen:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 17 jul 2011, 13:02

[youtube][/youtube]
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 17 jul 2011, 13:09

Ja ipak vidim Aggera u početnih 11, dok će slovak vjerovatno uskakati umjesto Carraghera a znamo i koliko je Agger osjetiljiv,tu je i Kelly koji može odigrati na štoperskoj poziciji jako dobro i naravno grk tako da smo što se tih pozicija tiče mirni.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 17 jul 2011, 13:17

lfc.tz je napisao/la:[youtube][/youtube]
Majstor. 8-)
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 17 jul 2011, 13:20

Thunder93 je napisao/la:E ovako, tek sad vidjeh highlightse jucerasnjeg meča, i šta ja znam, odmah mi je nekako aquilani zapeo za oko..2 ili 3 asistencije (ne zamjerite tek sam ustao), i to lijepi precizni pasovi..jest da su to bili kratki pasovi, al opet..i Ngog dao golčinu :D onaj drugi gol...al kako lik u kvalifikacijama za EL prosle godine dade bruku golove, evo sad u 2 friendly 2 gola, a kad dodje premiership nece vidit protivnickog sesnaesterca, to meni kod njega nikako nije jasno :mrgreen:

I insua imao asistenciju ja mislim :$ i ovo ostalo standardno...Kyrgiakos se pomakne svake prestupne godine :evil:
N'Gog je u 2 utakmice postigao 3 gola. :mrgreen:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 17 jul 2011, 14:41

Han!$;Lfc je napisao/la:
Thunder93 je napisao/la:E ovako, tek sad vidjeh highlightse jucerasnjeg meča, i šta ja znam, odmah mi je nekako aquilani zapeo za oko..2 ili 3 asistencije (ne zamjerite tek sam ustao), i to lijepi precizni pasovi..jest da su to bili kratki pasovi, al opet..i Ngog dao golčinu :D onaj drugi gol...al kako lik u kvalifikacijama za EL prosle godine dade bruku golove, evo sad u 2 friendly 2 gola, a kad dodje premiership nece vidit protivnickog sesnaesterca, to meni kod njega nikako nije jasno :mrgreen:

I insua imao asistenciju ja mislim :$ i ovo ostalo standardno...Kyrgiakos se pomakne svake prestupne godine :evil:
ma znam. al sam vec napisao da sam bio tek ustao xD
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 17 jul 2011, 15:07

Igraci, pogotovo ova nekolicina na istoj poziciji, su svjesni da nikome nije zagarantovana prva postava s toga cemo ove sezone da gledamo najjaci Liverpool u zadnjih 20 godina. :mrgreen:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 17 jul 2011, 15:08

Han!$;Lfc je napisao/la:

E vala da je postigao 2 Hattrick-a u 2 utakmice neka ide vise mi ga je preko glave :mrgreen: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 17 jul 2011, 16:01

Hajde da ljudi napisu Carragher bolji od Aggera, ali Skrtel pa to je nevjerovatno, a nevjerovatno kako cijelu pricu prosipa Rizah. Isti taj stvarno misli da ce Kenny staviti Glena na desno krilo a da Kuyt tamo nece biti standardan sto samo neko ko ne prati LFC dovoljno moze napisati.

Evo po sta god hoces da ce spreman Agger uvijek igrati prije Skrtela i da Johnson desno krilo nece vidjeti.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 17 jul 2011, 16:38

Svasta se na ovoj temi moze procitati, price poput: Meireles je peti izbor, Meireles treba da se proda, Agger je los stoper, Lpool osvaja titulu(ovo da ali za neke 2 god)... ne bi me cudilo da pocnete ubacivati Poulsena umesto Gerrarda a Carroll ce da greje klupu dok je na terenu neprikosloveni N'gog ;)
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 17 jul 2011, 16:44

vidim liverpool je skuckao odlicnu ekipu za narednu sezonu i drago mi je sto je to tako, sve pozicije fino popunjene, odlicne i zamjene,jedino sto vam sad fali je neki sjajan lijevi bek, jer koliko sam ja upratio na svakoj poziciji imate sad sjajne igrace i barem po jednu sjajnu zamjenu, dok na lijevom beku nemate niti jednog mocnog igraca

uglavnom, pojacali ste se odlicno, ako to daglish sve fino poslozi, uigra i motivise, moze se reci da je liverpool kandidat i za titulu, i to bez pretjerivanja
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 17 jul 2011, 16:45

Evo nesto u vezi Cissokha, po meni ima i boljih LB ali moze i ovaj dobro doci, u svakom slucaju bolji je od Clichya.

http://www.tribalfootball.com/articles/ ... ho-1762191" onclick="window.open(this.href);return false;
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 17 jul 2011, 16:53

Dirk je napisao/la:Hajde da ljudi napisu Carragher bolji od Aggera, ali Skrtel pa to je nevjerovatno, a nevjerovatno kako cijelu pricu prosipa Rizah. Isti taj stvarno misli da ce Kenny staviti Glena na desno krilo a da Kuyt tamo nece biti standardan sto samo neko ko ne prati LFC dovoljno moze napisati.

Evo po sta god hoces da ce spreman Agger uvijek igrati prije Skrtela i da Johnson desno krilo nece vidjeti.
Ja sam mu to odma reko, Agger kad je fit uvijek je prvi izbor 8-)
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 17 jul 2011, 17:11

S obzirom da to niko nije ovdje objavio, Gerardo Bruna je potpisao za Blackpool.

I usput, jedan smiješni komentar Liverpool played in front of 88,000 fans yesterday. Today, Manchester City played in front of 11,250...Massive club my arse :lol:

SaniLFC
Kontakt:

Post Postao/la SaniLFC » 17 jul 2011, 17:38

Eh ovako pošto sam ovdje novi, htio bih da poz sve prije svega. Pratim ovaj forum i odnosno temu FC Liverpool već duže vrijeme i čitam šta svi pišete i zborite. Prije svega navijač sam LFC već dugi niz godina, i ovaj club mi je najdraži .

Što se tiče sljedeće sezone, ja mislim i nadam se da će Liverpool ići u sami vrh, možda čak i na titulu al 1,2 ili eventualno 3 mjesto Liverpool sljedeće godine mora da ganja. Potrošene su mnoge pare na dovođenje igrača a iz LFC nije otišao skoro niko. I vidim pošto pišete neke sastave za narednu sezonu svi, ova nova pojačanja skoro sva na klupi, i ne vidim zbog čega na klupi ako je jedan Henderson plaćen 20m i da sjedi na klupi, nikako mi ne ide u glavu ...
On je mlad i ima sve predispozicije da zamjeni LEGENDU Stivia :) Bar moje mišljenje je tako, i da naravno šta sam zaboravio spomenut, Lucas je po meni igrač kojeg ne bih na termin pozvao, a svi ga nešto dižu ovdje kao da ne znam.. Taj posao zadnjeg veznog bi mogao i Meireles i Adam pa ćak i Gerrard da obavljaju a ne jedan spori spontani Lucas... Eto i do kraja sedmice dolazi Cissokho aBd. Pozzz

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 17 jul 2011, 19:05

SaniLFC je napisao/la:Eh ovako pošto sam ovdje novi, htio bih da poz sve prije svega. Pratim ovaj forum i odnosno temu FC Liverpool već duže vrijeme i čitam šta svi pišete i zborite. Prije svega navijač sam LFC već dugi niz godina, i ovaj club mi je najdraži .

Što se tiče sljedeće sezone, ja mislim i nadam se da će Liverpool ići u sami vrh, možda čak i na titulu al 1,2 ili eventualno 3 mjesto Liverpool sljedeće godine mora da ganja. Potrošene su mnoge pare na dovođenje igrača a iz LFC nije otišao skoro niko. I vidim pošto pišete neke sastave za narednu sezonu svi, ova nova pojačanja skoro sva na klupi, i ne vidim zbog čega na klupi ako je jedan Henderson plaćen 20m i da sjedi na klupi, nikako mi ne ide u glavu ...
On je mlad i ima sve predispozicije da zamjeni LEGENDU Stivia :) Bar moje mišljenje je tako, i da naravno šta sam zaboravio spomenut, Lucas je po meni igrač kojeg ne bih na termin pozvao, a svi ga nešto dižu ovdje kao da ne znam.. Taj posao zadnjeg veznog bi mogao i Meireles i Adam pa ćak i Gerrard da obavljaju a ne jedan spori spontani Lucas... Eto i do kraja sedmice dolazi Cissokho aBd. Pozzz
Poozz i mi tebe,,,
dobro nam doso.Vecina nas se nada tituli ali ovaj tim sto kenny pravi se pravi za buducnost i zbog toga je najrealnije ocevita prvo plasma u CL.
Sezona je duga tago da ce svi dobii priliku da igraju i ne moras se brinuti zbog Handersona i on ce igrati(ako to naravno sasluzi na treningu).
Lucas je za mene jedan igrac koji moze kvalitetno pokriti poziciju DM a ako mu ne bude islo tu ima i mladi Spearing kao i Gerrard,Adam i Meirales.
Ja se nadam da ce Adam ili Handerson(ili mozda neki klinac iz Liverpoolove skole)postati ono sto je Gerrard bio i sto je jos u Liverpoolu i da ce nastaviti predvoditi tim u osvajanju trofeja kad Gerrard zavrsi karijeru
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 17 jul 2011, 22:00

Ja za LFC nikad ne zelim da ocekujem nista manje od najviseg . Iskreno da kazem, i ovi sto igraju moraju biti svjesni za koji klub igraju i u skladu s tim davati sve od sebe (sto prethodnih godina nije bio slucaj). Znaci, ove godine nema ni problema sa vlasnicima, sjajan covjek na klupi, dosla su pojacanja, imaju podrsku navijaca, sta im vise treba da konacno pocnu igrati najbolje sto znaju :?: Ja mislim da titula moze doci samo ako pocnemo igrati timski, i da konacno prestanu sav teret svaljivati na Gerrarda kad je na terenu, strpljivo, a ne da to izgleda kao da su amateri :!: Njihove plata ZAHTIJEVAJU dobru igru.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.