VanBasten je napisao/la:E, ako su dvije marke problem, onda...
Jednu kutiju drine manje, i eto...ili kafu u "izlogu" Ferhadije.
4:1? Definitivno igram hendikep na nas, nadam se da će nas počastiti kvotom

Bwin
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
VanBasten je napisao/la:E, ako su dvije marke problem, onda...
Jednu kutiju drine manje, i eto...ili kafu u "izlogu" Ferhadije.
4:1? Definitivno igram hendikep na nas, nadam se da će nas počastiti kvotom

Nije nego Alen Mesanovicsarajlija89 je napisao/la:Nama treba bek, ako ne moze beka igrat, onda ne treba ni dolazit...bolje veznjaka pravog da traze.
Sve sanse, Orebro nam je napravio preko desne strane. I lijeva nije nesto, Beli je igrac koji promjenjivo igra, ali eto...tu racunam da i Hadzija moze uletiti po potrebi.
Kad jug spominjemo...
Sjecal se ko one tekme Sarajevo-Brotnjo 2002. mislim ili tad nekada, kada su po Osnovnim skolama dijelili karte djeci za jug i svi su na jugu smjesteni bili...prepun jug bio jbt![]()
1-0 smo dobili..ferhatovic mislim...
Ma slabo mi se sjecas, koliko ja patim gol je pao u prvom poluvremenu tako da finis otpadasarajlija89 je napisao/la:Mozda...![]()
Nezz...u finisu, sjecam se tog...bilo je oko 15 000 hiljada na stadionu...Ja bio na istoku, samo da se zna
Nije jarane nego prema sjever glavom Alen Mesanovic pogodiosarajlija89 je napisao/la:hahaha...![]()
Mozda u finisu prvog![]()
a mozda i u finisu utakmice...znate koga treba pitat
![]()
Uglavnom, slazemo se oko rezultataGol je pao na juznoj strani jel tako

Haha jarane ko danas se sjecam , Alen glavom pogodio mislim pred kraj poluvremena tako da ovo za finis ipak stojisarajlija89 je napisao/la:Pa jedino se On i ja sjecamo te tekme, izgleda![]()
Pomozite![]()
Mesanovic, mislm da je u pravu za strijelca, a sad mislim da je u finisu prvog pao gol ili u finisu tekme, nisam siguran...Moze biti i da sam sa Jedinstvom pomjeso, jer je Amar te sezone dao gol u finisu Jedinstvu za pobjedu..pa zato rekoh Ferhatovic strijelac..to je 100%...cak mislim da je 2 gola dao od 80 do 90..za 2-1..a gubili 0-1...te sezone je bas bilo ludih utakmica...jbem ti Troglav mrtvi i Regvara...
Ovo je ekipa iz te sezone:
Edit:
E jbg dirk hahaha..mogul ista pogodit kod tebe![]()