@legenda sta reci...Elvis je mrtav...Jackson-u otpada nos...jedina prava legenda koja se jos neda je Zile....

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Udariće ne brini ,i kolko ti traje godišnji .melanholicar je napisao/la:
Legendo evo jbg,nije kiša nažalost udarila,već došao godišnji odmor,to u mom slučaju znači,maline se pokupile,raja slabo umire,sve se manje stanovi prodaju,bašte se ne okopavaju.
Što ima kako te sluša ova raja?
Ti to legendo po onoj staroj,posle sunca uvijek dodje kiša:Udariće ne brini ,i kolko ti traje godišnji .
Zar su već prošle maline ,kolko si ih nabro ,jel se para uzelo dosta .
Nekretnine padaju ,raja nema para da kupuje i tako u krug
Ma nema ništa ,dosadno nešta ,ma slušaju moraju slušati ,inače će dobiti ban ,ako ne budu slušali ipak sam ja ovdje glavni i najpopularniji
za glancanje damulegenda reala je napisao/la:Udariće ne brini ,i kolko ti traje godišnji .melanholicar je napisao/la:
Legendo evo jbg,nije kiša nažalost udarila,već došao godišnji odmor,to u mom slučaju znači,maline se pokupile,raja slabo umire,sve se manje stanovi prodaju,bašte se ne okopavaju.
Što ima kako te sluša ova raja?
Zar su već prošle maline ,kolko si ih nabro ,jel se para uzelo dosta .
Nekretnine padaju ,raja nema para da kupuje i tako u krug
Ma nema ništa ,dosadno nešta ,ma slušaju moraju slušati ,inače će dobiti ban ,ako ne budu slušali![]()
ipak sam ja ovdje glavni i najpopularniji
Nemoj da si mojoj sta dobacioMonolog je napisao/la:Nije bilo loše na Shipolomu.![]()
Konzumiranje svega i svačega, glupiranje, bacanje jeftine spike kojekakvim djevojkama i dolazak kući u 06:00. Postava DJ-eva i nije nešto, a bio sam toliko "ubijen" da nisam ni obrać'o pažnju na njihovu svirku.Btw, mamicu im, naplatiše parking 5 maraka.
Pa k'o da sam na po' Manhattana parkir'o vehicle.
Sto bi ADMIN rek'o:''Glancanje se preselilo u Banovice'''legenda reala je napisao/la:Frutek ban sedam dana ,pa glanjcaj ti u Banovićima ,kakve su to uvrede na moj račun ,sram te bilo![]()
Melanholičaru
Kod nas je evo došla ,poslije sunca i obradovali smo joj se jako![]()
Ma neće nas Vulkani ,a rijeka ćemo uvijek imati ,nadam se![]()
Gdje si to u Istočnoj Bosni brao ,jesi vamo kod nas i gdje ima ,uh valjalo je 12 sati na ovom suncu brati jbt.
Ma znam da je to sve irelevantno ,ali ljudi me prozivaju na svakoj temi ovi mjo forumaši obažavateljite legenda ono te ovo ,ne znam više kako da se nosi sa tom popularnossti više ,povuko bi se sa foruma ,ali oni ne mogu bez mene
![]()
![]()
![]()
Bježi to za dobrot ,postidi me
Poljoprivreda zaživila, pa čovjek nema vremenaharry_90 je napisao/la:Djes legendo,nema te nikao na forumu,da nas nisi odhebo ?
kako je igrala ona treba morganQUARESMA 18<<< je napisao/la:Japanke pobjedile, a jes mi krivo
Pa coban valjda cuva ovce,nije on besposlen tako ko i ti pa da hvata zjale po celi dan.legenda reala je napisao/la:Ljudi šta je sa onim čobanom iz BG ,kako je posto moderator ,počo se folirati samo tako ,uzdigo se ko je ko on .
Prodana duša![]()
![]()
Čak je počo i prijetiti banovima![]()
.... Još da imaš s čimePapastathopoulos je napisao/la:kako je igrala ona treba morganQUARESMA 18<<< je napisao/la:Japanke pobjedile, a jes mi krivoda je ona golman, kako bih joj ga zabio
dobro ba prozorak, ne dipr, Bogati....et ti znas imam li s cimGunnerS je napisao/la:.... Još da imaš s čimePapastathopoulos je napisao/la:kako je igrala ona treba morganQUARESMA 18<<< je napisao/la:Japanke pobjedile, a jes mi krivoda je ona golman, kako bih joj ga zabio
![]()
![]()
![]()
....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.