FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ima li informacija da li ce u cetvrtak biti prenos utakmice na tv-u
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
- bistrikboy
- Kontakt:
vidis koja je to prednost covjeceSeyo_TM je napisao/la:pa lako mi je za tebe, nigdje sunca na memli stranibistrikboy je napisao/la:otkako je upeklo ne izlazi iz kucepile87 je napisao/la:Danas si nesto posebno inspirisan![]()
Jako dobro
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- bistrikboy
- Kontakt:
Da se vratimo temi
.Dokle su dosle pripreme za proslavu 90.-te godisnjice kluba?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Imam osjećaj da je ovaj posmatrać odvano sa nama
Samo je bio prinuđen da promjeni nick 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- The Maniacs '87
- Kontakt:
posmatrac sa juga 87 je napisao/la:hahahha mislisBianconeri1988 je napisao/la:Imam osjećaj da je ovaj posmatrać odvano sa namaSamo je bio prinuđen da promjeni nick
![]()
![]()
....
Ljudi nije vam to tema pisite malo o klubu o pojacanjima, formacijama, navijacima ......
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
Baho je rekao da je TV 1 blizu dogovora.The Maniacs '87 je napisao/la:Ima li informacija da li ce u cetvrtak biti prenos utakmice na tv-u
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Čovjek pita hoće li biti tv prijenos a ne radio prijenos.Grdan je napisao/la:Baho je rekao da je TV 1 blizu dogovora.The Maniacs '87 je napisao/la:Ima li informacija da li ce u cetvrtak biti prenos utakmice na tv-u
FEDERER= KLOC
hoće, isto k'o pitara iz orebroa, napisaće da su otkupili, a neće otkupiti 
i onda smo osuđeni na bahilov verbalni proljev i glumatanje da navija za nas...
Bitno je da Moldavci rade neki prenos,da bude neki link..a mojne onu svinju pitarsku da slusamo 
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
-
old school
- Kontakt:
mislim da si napaceno dijeteChWilla je napisao/la:hoće, isto k'o pitara iz orebroa, napisaće da su otkupili, a neće otkupiti
i ti isto si napaceno dijete, covjek jeste pitar ali covjek prenosi utakmice kao niko drugiGazi je napisao/la:Bitno je da Moldavci rade neki prenos,da bude neki link..a mojne onu svinju pitarsku da slusamo
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Od Torlaka nema ništa, već je odbio vaših 80 milja. Ili ostaje kod nas, ili ide vani. Vi niste u kombinacijama.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Da Bog da ti citav zivot prenosi utakmice na uvceold school je napisao/la:mislim da si napaceno dijeteChWilla je napisao/la:hoće, isto k'o pitara iz orebroa, napisaće da su otkupili, a neće otkupiti
i onda smo osuđeni na bahilov verbalni proljev i glumatanje da navija za nas...i ti isto si napaceno dijete, covjek jeste pitar ali covjek prenosi utakmice kao niko drugiGazi je napisao/la:Bitno je da Moldavci rade neki prenos,da bude neki link..a mojne onu svinju pitarsku da slusamo
80.milja odbio
Mangupski nema sta 
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
odvadi malo(vise) love...ali je odbio, mada cete ga vi vjerovatno opet zayebati ako ostane kod vasVanBasten je napisao/la:Od Torlaka nema ništa, već je odbio vaših 80 milja. Ili ostaje kod nas, ili ide vani. Vi niste u kombinacijama.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
baho je kloc od komentatora i veliki NEpoznavalac fudbalske igre. njegovo dramljenje može zavarati da zna nešto samo one koji također ne poznaju fudbalsku igru
ko voli emocije pri prenosu, baho marjanu ne može cipele zavezati.
Tema nije Baho nego F.K. Željezničar !ChWilla je napisao/la:baho je kloc od komentatora i veliki NEpoznavalac fudbalske igre. njegovo dramljenje može zavarati da zna nešto samo one koji također ne poznaju fudbalsku igru![]()
FKŽ !
- SarajlijaTM
i garant stopiraBuu je napisao/la:Ovaj "odbjegli sin" ko da iz Paragvaja dolazi
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Samo vi ismijavajte odbjeglog, vratit će se on jači nego ikad 
Ž '21!
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: KorisnickoImeDE i 8 gostiju.