Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Rizah
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Rizah » 17 jul 2011, 22:07

Jedan naš brat je imao tu čast da putuje sa Liverpoolom na azijsku turneju, gdje se družio sa Phil Tompsonom. Postavio mu je pitanje, zašto King kupuje otočke igrače na šta je dobio sljedeći odgovor:

"Zato sto je Kenny prepoznao da mi imamo ocit problem igranja protiv malih ekipa u kojima je veoma tesko motivirati I pripremiti strane igrace na ono sto in ceka, jer oni jednostavno ne mogu... da se prilagode agresivnom stilu igranja takvih utakmica, pogotovo kad se igra van Anfielda. Mi relativno dobro igramo protiv velikih ekipa, jer stranci tada igraju sa drugacijim pristupom i motivacijom. Na drugoj strani, Kenny je, kako kaze Thompson, zelio da dovede igrace-fightere kojima nije potrebna posebna priprema I motivacija za takve vrste utakmica, jer zapravo se na takvim utakmicama dobivaju titule."

Pitao ga je i za Beniteza, šta je bilo sa njim i tako to, a tu je dobio sljedeći odgovor:

"Cijenim Rafu kao veoma dobrog strucnjaka I hvala mu za sve sto je ucinio za club. Njega je tadasnji vlasnik doveo, kad je nas smjenio, da digne Liverpool na veci nivo. Njegov pad se najvise desio iz razloga sto je bio, kako on kaz...e veliki "ego" manager, koji je htio da ima apsolutnu kontrolu u svemu sto se desava u klubu, transfere, osoblje, b tim, akademiju, itd. Naravno u svemu tome, poceo je da gubi konce I najmanje je vodio racuna o treniranju ekipe, na kraju doslo je naravno do raspada sistema."
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 17 jul 2011, 22:57

Svi koji su u to vrijeme pricali o tome da je Rafa pogubio konce su bili upravu, samo su neki zasljepljeni LP od 2005 pokusali da od njega naprave madzionicara i glumili Engleze !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 jul 2011, 22:59

Rafa <3
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 17 jul 2011, 23:00

Samo nemojte opet pocinjati . :lol:
Kad se svako mijesa u transfer politiku, posebno ona dva kretana koje smo imali. Prodaj za odredjenu cijenu, kupi u pola manje itd. Logicno da stvari postaju polovne. :mrgreen:

Ali nebitno, sada imamo Kennya, svi ostali se zaboravljaju !! 8-) 8-)
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 17 jul 2011, 23:01

pustite Rafu sutra Cissoko potpisuje :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 17 jul 2011, 23:03

anfield je napisao/la:pustite Rafu sutra Cissoko potpisuje :D
U srijedu su potpisali Henderson, Adam i Downing. U srijedu ce i Aly. :mrgreen:
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 17 jul 2011, 23:05

SaniLFC je napisao/la:Eh ovako pošto sam ovdje novi, htio bih da poz sve prije svega. Pratim ovaj forum i odnosno temu FC Liverpool već duže vrijeme i čitam šta svi pišete i zborite. Prije svega navijač sam LFC već dugi niz godina, i ovaj club mi je najdraži .

Što se tiče sljedeće sezone, ja mislim i nadam se da će Liverpool ići u sami vrh, možda čak i na titulu al 1,2 ili eventualno 3 mjesto Liverpool sljedeće godine mora da ganja. Potrošene su mnoge pare na dovođenje igrača a iz LFC nije otišao skoro niko. I vidim pošto pišete neke sastave za narednu sezonu svi, ova nova pojačanja skoro sva na klupi, i ne vidim zbog čega na klupi ako je jedan Henderson plaćen 20m i da sjedi na klupi, nikako mi ne ide u glavu ...
On je mlad i ima sve predispozicije da zamjeni LEGENDU Stivia :) Bar moje mišljenje je tako, i da naravno šta sam zaboravio spomenut, Lucas je po meni igrač kojeg ne bih na termin pozvao, a svi ga nešto dižu ovdje kao da ne znam.. Taj posao zadnjeg veznog bi mogao i Meireles i Adam pa ćak i Gerrard da obavljaju a ne jedan spori spontani Lucas... Eto i do kraja sedmice dolazi Cissokho aBd. Pozzz
Taj covjek trenutno igra produzetke playoffa u Brazilskoj reprezentaciji.. Kao sto je obicaj na ovom forumu reci "San je igrati za Brazil i Liverpool.. Da ti sad nebih pricao koliko taj covjek doprinosi timu i koliko se zalaze jedna slika hiljadu rjeci.. Svako ko malo aktivnije prati nas klub zna da je lucas procvjetao posljednje 2je godine, a najbolje godine su tek pred njim..

PLAYER OF THE SEASON YNWA

slika

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 17 jul 2011, 23:09

Ma pusti bolan lika, vidis da pravi hiljade profila kako bi jedno te isto rekao.
Nas vise ima koji smo uz Lava, pa on mora napraviti x akaunta kako bi izgledalo da je vise ljudi protiv Lucasa.

LAV LAV LAV LAV!! 8-) 8-)

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 17 jul 2011, 23:10

upravo lucas dobiva crveni eto vam ,hocete ga hvaliti :P
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 jul 2011, 23:10

Eto, prozv'o si lava koji je 20 sekundi nakon toga dobio crveni karton. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 17 jul 2011, 23:11

Prozvaste Lucasa,eno dobi crveni :lol:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 17 jul 2011, 23:11

Monolog je napisao/la:Eto, prozv'o si lava koji je 20 sekundi nakon toga dobio crveni karton. :mrgreen:
:lol:
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 17 jul 2011, 23:14

Ima jos jedan Lucas na terenu samo sto je ovaj ubojitiji :D
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

rukFa_LFC
Kontakt:

Post Postao/la rukFa_LFC » 17 jul 2011, 23:21

Pozdrav, novi sam na forumu al pratim sta pišete već dugo.. Samo bih da pitam, kako možete izbaciti Gerrarda iz 1. postave, pa ljudi svi zajedno veznjaci da se skupe iz Lpoola nisu mu ni do koljena. :?
Oh campione the one and only, We're LIVERPOOL! They say Our days are numbered, we're not famous any more, but Scousers rule in Europe like we've always done before!

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 17 jul 2011, 23:23

Dobrodošlica i tebi, kao i 4587-orici ostalih fanova koji su se registrovali u prethodna dva dana. ;)
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 17 jul 2011, 23:25

Šta je ovo ? Navala navijača Liverpoola na ovom forumu :!: :lol:

Dobrodošli svi. :mrgreen:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 17 jul 2011, 23:25

Neko se ovdje klonira meni se čini :roll:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 17 jul 2011, 23:33

the scouser je napisao/la:Neko se ovdje klonira meni se čini :roll:
Kada sam ja rekao da na ovoj temi treba moderator, da se stane svemu lošem u kraj.
Refka je samo pogriješila ime, trebalo je da počinje sa S. Već imamo Sashu lfc, Senida lfc, Senada lfc e evo sad imamo i Refku lfc. Prava familija.

Ja čekam Feru da mi prenese od insajderke kada nam stiže Aly :lol:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 17 jul 2011, 23:34

E cuj lav, pa ebo ja sve svoje da se spremim i ja bi onako trcao po terenu ko muha bez glave ... Letva je to nema dalje :D
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

boston18
Kontakt:

Post Postao/la boston18 » 17 jul 2011, 23:36

Raheem Sterling nasljednik Gerarda

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.