Ko je ovaj izmedju Pelaka i Saranovica??? Tahirovic mislim....
Ili je Cahtarevic dao protiv Jedinstva gol hahaha
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
E sada bas ne kontam na koju tekmu mislis, to oko Jedinstva mi bas nije jasno, koliko se sjecam Cahtarevic im je zabio gol u jednoj tekmi, a moze biti da je ta utakmica o kojoj pricas ona sa pocetka Skorine karijere kada im je Alen utrpao golcinu sa 30 metarasarajlija89 je napisao/la:Pa dobro, tad sam imao ..koliko...11-12 godina, ti si malo stariji, pa zato![]()
sta dijete zna, dobro pamtim i ovo
![]()
![]()
![]()
Ko je ovaj izmedju Pelaka i Saranovica??? Tahirovic mislim....
Ili je Cahtarevic dao protiv Jedinstva gol hahaha
Ja koliko se sjecam tada je za jedinstvo gol dao SAMIR DUROsarajlija89 je napisao/la:Pa i meni sad to pade na pamet..znam da im je jednom zabio i Cahtarevic...gubili 0-1 i u finisu okrenemo na 2-1...Ferhatovic penal, mislim i drugi gol da je on dao...ili Cahtarevic...sezona 2001
Tad je i Sila Nebeska bila na Kosevu![]()
![]()
Najlegendarniji preokret je protiv Zenice, kad smo u 90toj dali 2 gola...Ismet Alic i Noukene ovo je 100%
Znam da je u play offu ali posto nismo sigurni koja je tekma i ko je strijelad da ne naglabamo napisao sam Samir Duro hahasarajlija89 je napisao/la:Ne, to je bilo u play offu, sezonu ranije..kad smo Pod Boricima izubili 2-o, tad je Duro dao autogol...i taj nas je poraz kostao da ne odemo u finale...
Sarajevo, Brotnjo i Jedinstvo isto bodova imali i nekako se gledala gol-razlika i medjusobni duel...i tad je sarajevo trebalo u finale, ali nekim cudnim zbrajanjem medjusobnog i gol-razlike, Brotnjo je usao u finale...Uglavnom, neka cudna finta je tu bila...
Tad smo Rudaru uvalili 7 u Kaknju...![]()
Kakvo evociranje uspomena, to su vremena bila, bez obzira na sve..
E ovo nek procitaju svi oni koji iz Sarajeva negoduju 2-3 KM razlikekupus army je napisao/la:A jbt ne mogu da vjerujem da raspravljate o 2 km za ulaznicu,nama svima daje da nam uprava dovede pojacanj,pa smatrajte te 2 km kao pomoc klubu ha ja.Meni licno iz Janje treba najmanje 70-80 km da dodjem,pa sinoc i veceras nema izlaza,al zato u cetvrtak ranim jutrom prema Seheru.
Giallorossi je napisao/la:Jel nije on trebo vec jednom doci kod nas pa je ipak osho u Laktase kasnije ?alenpitar je napisao/la:Mujakic iz Travnika moguce novo pojacanje
Sta je bolje: 6000 ljudi na Istoku po cjeni od 12 KM (to je 72 milje maraka) ili 7000 ljudi po cjeni od 10 KM ??-A- je napisao/la:E ovo nek procitaju svi oni koji iz Sarajeva negoduju 2-3 KM razlikekupus army je napisao/la:A jbt ne mogu da vjerujem da raspravljate o 2 km za ulaznicu,nama svima daje da nam uprava dovede pojacanj,pa smatrajte te 2 km kao pomoc klubu ha ja.Meni licno iz Janje treba najmanje 70-80 km da dodjem,pa sinoc i veceras nema izlaza,al zato u cetvrtak ranim jutrom prema Seheru.![]()
A nase brace iz svih dijelova drzave dolazi u cetvrtak,sa istom ovom potrosnjom neki i vise a treba im po 40 do 60 KM minimum .
Svi zajedno u cetvrtak,k'o jedan..da izbacimo ove swede...pa onda coporativno za Prag ..ako Bog da ( a dace)
ko hoce na tekmu doci ce,te 2 marke nisu bitne ....tako da je o njima iluzorno raspravljati...samosarajvo je napisao/la:Sta je bolje: 6000 ljudi na Istoku po cjeni od 12 KM (to je 72 milje maraka) ili 7000 ljudi po cjeni od 10 KM ??-A- je napisao/la:E ovo nek procitaju svi oni koji iz Sarajeva negoduju 2-3 KM razlikekupus army je napisao/la:A jbt ne mogu da vjerujem da raspravljate o 2 km za ulaznicu,nama svima daje da nam uprava dovede pojacanj,pa smatrajte te 2 km kao pomoc klubu ha ja.Meni licno iz Janje treba najmanje 70-80 km da dodjem,pa sinoc i veceras nema izlaza,al zato u cetvrtak ranim jutrom prema Seheru.![]()
A nase brace iz svih dijelova drzave dolazi u cetvrtak,sa istom ovom potrosnjom neki i vise a treba im po 40 do 60 KM minimum .
Svi zajedno u cetvrtak,k'o jedan..da izbacimo ove swede...pa onda coporativno za Prag ..ako Bog da ( a dace)
Bolje 1000 gledalaca vise nego 2000 maraka...![]()
Nadam se da ce biti bar 12.000 gledalaca. Bice oko 4 milje na Sjeveru,6 na istoku i 1-2 na jugu...Mada meni bi draze bilo da se ovo sa juga nagura na sjever, izgubili bi se oni medju rajom koja navija a i oni bi mozda poneseni atmosferom navijali a dekor bi bio puno bolji...pun sjever ko sibica ali tesko da ce se to desiti
i veca bi spica bila da je 5000 na sjeveru i 7000 na istoku , puno ko sibica..nego da smanjis po milju na sjeveru i istoku i prebacis ih na jug...MOJE MISLJENJE...
Majstore pusti se svojih prognoza molim te, umjesto da furas raju ti bacas crnjake. JUG JE OTVOREN I JEFTINIJA KARTA ZA TU TRIBINU JE IZ TOG RAZLOGA DA NAM NE TREBA PUN SJEVER I 5000 HILJADA LJUDI, VEC SAMO ONI KOJI MISLE NAVIJATI. Pa komsinice su sada imale brojku na jugu a pola ih ne zna gdje su dosli, pricam za prvo poluvrijeme. Ovako je bolje 3 do 4 hiljada i ima da grmi !samosarajvo je napisao/la:Sta je bolje: 6000 ljudi na Istoku po cjeni od 12 KM (to je 72 milje maraka) ili 7000 ljudi po cjeni od 10 KM ??-A- je napisao/la:E ovo nek procitaju svi oni koji iz Sarajeva negoduju 2-3 KM razlikekupus army je napisao/la:A jbt ne mogu da vjerujem da raspravljate o 2 km za ulaznicu,nama svima daje da nam uprava dovede pojacanj,pa smatrajte te 2 km kao pomoc klubu ha ja.Meni licno iz Janje treba najmanje 70-80 km da dodjem,pa sinoc i veceras nema izlaza,al zato u cetvrtak ranim jutrom prema Seheru.![]()
Bolje 1000 gledalaca vise nego 2000 maraka...![]()
Nadam se da ce biti bar 12.000 gledalaca. Bice oko 4 milje na Sjeveru,6 na istoku i 1-2 na jugu...Mada meni bi draze bilo da se ovo sa juga nagura na sjever, izgubili bi se oni medju rajom koja navija a i oni bi mozda poneseni atmosferom navijali a dekor bi bio puno bolji...pun sjever ko sibica ali tesko da ce se to desiti
i veca bi spica bila da je 5000 na sjeveru i 7000 na istoku , puno ko sibica..nego da smanjis po milju na sjeveru i istoku i prebacis ih na jug...MOJE MISLJENJE...
Cijene karata su uzete sa sluzbene straniceDirk je napisao/la:Ma nama nikako ugoditi, nema ovo nigdje na zemaljskoj kugli, svi bi se mjesali gdje im nije mjesto. Cijene tih karti nije jos zvanicna tako da se malo strpite
U ponedeljak ce mo odrediti cijene karata zelimo da na tribinama bude 15-18000miky_hz je napisao/la:Cijene karata su uzete sa sluzbene straniceDirk je napisao/la:Ma nama nikako ugoditi, nema ovo nigdje na zemaljskoj kugli, svi bi se mjesali gdje im nije mjesto. Cijene tih karti nije jos zvanicna tako da se malo strpite
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.