Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
Bertrand
-
Kontakt:
boston18 je napisao/la:Raheem Sterling nasljednik Gerarda

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
-
Ponos Torina
-
Kontakt:
Postao/la Ponos Torina » 17 jul 2011, 23:41
Liverpool are edging ever closer to securing the signing of Aly Cissokho from Lyon, it has been claimed.
According to French publication Le Parisen, the Reds could confirm the capture of the 23-year-old defender in the coming days for a fee of around £8.7 million.
Cissokho has made 60 appearances for Lyon since moving to the Stade de Gerland from Porto in 2009, while he has been capped on one occasion for France.
Despite commanding a fee of £13.1 million when he joined the Ligue 1 club, Cissokho will reportedly be allowed to leave for Liverpool in cut-price deal in order to raise much needed funds.
An uncompromising left-back, Cissokho could be just the type of player Liverpool are craving, as Kenny Dalglish & Co look to fill the problematic position.
Paul Konchesky had moved to Anfield last summer to take on the left-sided role, but failed to make an impact at Liverpool and was subsequently sold to Leicester City.
Newcastle's Jose Enrique was installed as the early favourite to succeed Konchesky at Liverpool, but it has been suggested the Spaniard is holding out for a move to Arsenal.
Samo mi nije jasno zasto neki mediji spominju da nam i Lee Catermolle treba doci

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
Jimmy from the hood
-
Kontakt:
Postao/la Jimmy from the hood » 17 jul 2011, 23:45
Ma Sasha ima hiljadu profila, decko je lud 100 na sat.

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
-
boston18
-
Kontakt:
Bertrand je napisao/la:boston18 je napisao/la:Raheem Sterling nasljednik Gerarda

pod 1:ne znas ni ko je on
pod 2:ti si idiot
pod 3:gerard je ostario moze on igrati jos 2-3 sezone i treba naci zamjenu za njega nekog ko ce biti vodja ko ce motivisati ekipu i po mom misljenju najbolje je neko iz akademije liverpula
-
Jimmy from the hood
-
Kontakt:
Postao/la Jimmy from the hood » 17 jul 2011, 23:48
Rahim Sterling ne moze biti nasljednik Gerrarda jer je momak krilni igrac.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
-
Bertrand
-
Kontakt:
boston18 je napisao/la:
pod 1:ne znas ni ko je on
pod 2:ti si idiot
pod 3:gerard je ostario moze on igrati jos 2-3 sezone i treba naci zamjenu za njega nekog ko ce biti vodja ko ce motivisati ekipu i po mom misljenju najbolje je neko iz akademije liverpula
1. Znam ko je Sterling.
2. Ti si idiot!
3. Niko ne govori da ne treba tražiti zamjenu za Gerrarda, inače
klasičnog centralnog veznog igrača. Problem je u tome što ti kao zamjenu za njega vidiš Sterlinga,
klasično brzo, prodorno krilo, koje ne možeš zamisliti ni na kojoj drugoj poziciji sem te.
Toliko.

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
-
Dirk
-
Kontakt:
Jeli ovo za Cissokha patka ili zaista zelimo ovog igraca ???
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
-
Sasha L.F.C.
-
Kontakt:
Postao/la Sasha L.F.C. » 17 jul 2011, 23:53
Uhh sto bih voleo da dojde ovde admin pa da vam kaze tu tuznu vest da ja imam samo 1 account, verovatno bi ste upali u ocaj ne bi ste mogli doci sebi kad bi vam on to saopstio
Inace Uruguay je upravo postao 1 favorit za osvajanje Copa America, sjajno bas bih voleo da Suarez zabije gol u finalu.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
-
Jimmy from the hood
-
Kontakt:
Postao/la Jimmy from the hood » 17 jul 2011, 23:54
Nije patka, zainteresovani smo za Alya.
-
Rizah
-
Kontakt:
Zvanično, Liverpool prodao Mawingu Rennu za 1 milion funti. Bravo za nas, odličan posao.
Eto nama Lucasa za tri sedmice, on će znači biti u kombinacijama za ligu od prvog kola.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
-
Dirk
-
Kontakt:
Jimmy from the hood je napisao/la:Nije patka, zainteresovani smo za Alya.
Hvala kolega
Nego nisam upratio dokle je doslo sa time i kada bi se to moglo ocekivati

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
-
Mure_LFC
-
Kontakt:
Rizah je napisao/la:the scouser je napisao/la:Neko se ovdje klonira meni se čini

Kada sam ja rekao da na ovoj temi treba moderator, da se stane svemu lošem u kraj.
Refka je samo pogriješila ime, trebalo je da počinje sa S. Već imamo Sashu lfc, Senida lfc, Senada lfc e evo sad imamo i Refku lfc. Prava familija.
Ja čekam Feru da mi prenese od insajderke kada nam stiže Aly

imam i ja u ovoj fameliji samo sam ja sa veeeelkim slovima...imao sam acount nekad davno ne znam sifru

ko prizna pola mu se doda

LFC...
-
Jimmy from the hood
-
Kontakt:
Postao/la Jimmy from the hood » 18 jul 2011, 00:06
Dirk je napisao/la:Jimmy from the hood je napisao/la:Nije patka, zainteresovani smo za Alya.
Hvala kolega
Nego nisam upratio dokle je doslo sa time i kada bi se to moglo ocekivati

Henderson, Downing i Adam potpisali u srijedu. I njega ocekujem u srijedu.

-
Dirk
-
Kontakt:
Kako dobar ljevi bek, ne mogu da vjerujem da nas LFC dovodi ovako kvalitetne igrace...nadam se da ce i ovaj put srijeda biti sretna

-
RamoLFC_93
-
Kontakt:
Postao/la RamoLFC_93 » 18 jul 2011, 00:20
Dirk je napisao/la:Kako dobar ljevi bek, ne mogu da vjerujem da nas LFC dovodi ovako kvalitetne igrace...nadam se da ce i ovaj put srijeda biti sretna

Normalno da hoce,izgleda da nam je srijeda najsretniji dan do sad sto se tice prelaznog roka.Aly je fenomenalan igrac i jedva cekam da dodje.Ah, da sam ne znam zasto svi kritikujete Lukasa jer momak je pored Raula najbolji igrac u LFC prosle sezone i mislim da nam je on dovovljan u defanzivnim zadatcima(i ne bi bilo lose dovesti jos nekoga da ima momak konkurencije)
YNWA_______LIVERPOOL FC_________
-
Jimmy from the hood
-
Kontakt:
Postao/la Jimmy from the hood » 18 jul 2011, 00:30
Jedino ukoliko Kenny ne planira igrati sa destruktivcem Lukasu ce biti ugrozeno mjesto u prvih 11.
Jedva cekam srijedu, jedva cekam potpis Alya, jedva cekamo novi PES !

-
fera
-
Kontakt:
Rizah je napisao/la:the scouser je napisao/la:Neko se ovdje klonira meni se čini

Kada sam ja rekao da na ovoj temi treba moderator, da se stane svemu lošem u kraj.
Refka je samo pogriješila ime, trebalo je da počinje sa S. Već imamo Sashu lfc, Senida lfc, Senada lfc e evo sad imamo i Refku lfc. Prava familija.
Ja čekam Feru da mi prenese od insajderke kada nam stiže Aly

u utorak stize na medical

You are someone else I am still right here
-
Jimmy from the hood
-
Kontakt:
Postao/la Jimmy from the hood » 18 jul 2011, 01:03
Vidjecemo cije su veze sada tacnije, moje ili ferine.
http://www.footballuser.com/Formations/ ... erpool.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

-
Senaid L.F.C
-
Kontakt:
Postao/la Senaid L.F.C » 18 jul 2011, 08:37
RamoLFC_93 je napisao/la:Dirk je napisao/la:Kako dobar ljevi bek, ne mogu da vjerujem da nas LFC dovodi ovako kvalitetne igrace...nadam se da ce i ovaj put srijeda biti sretna

Normalno da hoce,izgleda da nam je srijeda najsretniji dan do sad sto se tice prelaznog roka.Aly je fenomenalan igrac i jedva cekam da dodje.Ah, da sam ne znam zasto svi kritikujete Lukasa jer momak je pored Raula najbolji igrac u LFC prosle sezone i mislim da nam je on dovovljan u defanzivnim zadatcima(i ne bi bilo lose dovesti jos nekoga da ima momak konkurencije)
Lucas ima konkurenciju jer postoji jos 2-3 igraca koja ga mogu zamjeniti na toj pozicija a to se Spearing,Adam,Gerrard pa i Meirales.
PS:Liverpool zeli dovesti Lee Cattermole iz Sunderlenda za 10 mil..
Ne znam sta ce nam jos 1 veznjak.Ako ga dovedu to bi trebalo znaciti da ce neko od sadasnjih veznih igraca otici.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
-
Torres_9
-
Kontakt:
joj samo da otjeramo ngoga i dovedemo nekog napadaca mladog i to bi bilo to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.