p.s Naslov teme se brise.
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Nema veze koliko godina imam prosao sam dosta utakmica dosad a i ubuduce cu kako god pametnije razmisljam od tebe a za to oko Grobara i Delija vs Torcide cemo vidjeti kako ce biti da ne ulazimo u off .Tribalian je napisao/la:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA pubertetlija od 16 godina zna da bi navijaci NP-a pojeli Cigane i Grobare![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Novom Pazaru kao klubu svaka cast i Rasimu Lajicu sve cestitke na postignutom uspehu,ali molim neupucene da ne mlate svasta ovde .
sto te zanima kad su ti presmijesniSarajlijc@ je napisao/la:Smijesan klub , smijesni navijaci , navijanje fuj , politika....Zelim im da sto brze ispadnu iz JSL.
Moze li neko napisati transfere ovog kluba ?
Novo pojačanje stiglo u Pazar
Uprava novog Superligaša ne staje. Nakon dolaska u Novi Pazar Edina Ademovića, Miloša Bogunovića i još nekoliko kvalitetnih pojačanja obezbeđen je i potpis Irfana Vusljanina.
Vezista, koji deluje po desnoj strani, je veći deo svoje karijere proveo na pozajmicama iz OFK Beograda, a u Novi Pazar stiže iz Jagodine. Iako su Jagodinci želeli da ga zadrže, uprava kluba je na kraju ispunila želju Vusljaninu i pustila ga u Novi Pazar.
Inače, "generalka" Pazaraca, pred starts šampionata Jelen Superlige Srbie, sa Arisom iz Limasola, najverovatnije neće biti odigrana na stadionu kraj Novog Pazara zbog radova na promeni trave. Meč će se najverovatnije igrati na stadionu Jošanice 2. ili 3. avgusta.
Prethodno će Pazarci odmeriti snage sa Jagodinom, Mladosti iz Lučana i Zetom.
Upozorenje za sve!reptile je napisao/la:a igracki kadar i uprava? Bosnjaci vecinom ili ima Srba i ostalih?
Ovo boldovano je i dovelo Novi Pazar u elitu,nadam se da mislis na ono sto i ja mislim.Trigger je napisao/la:O FK Novi Pazar, kao što je već napisao Admin imate na stranicama SpSp.ba – vidi: (http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/san ... riji/60229" onclick="window.open(this.href);return false;).
Nikad nisam bio u Novom Pazaru, ali pratim sport, i fudbal naravno, i FK Novi Pazar mi nije baš lično poznat klub ali nije ni klub bez tradicije i značaja kao što su danas mnogi 'novoformirani' klubovi koji tumaraju po prvim ligama regiona, a mnogi i zahvaljujući zna se čemu.... čini mi se da se to naziva „tranzicija“.....
FK N.Pazar je bio drugoligaš u ex-YU (Grupa istok) i dao je nemali broj kvalitetnih i poznatih fudbalera koji su nastupali za prvoligaške klubove.
Najbolji rezultat je ostvario u sezoni 1984/1985. kada je osvojio drugo mjesto, iza OFK Beograda, i bio najbliži plasmanu u Prvu saveznu ligu.
U toj sezoni dres Novopazaraca su nosili:
N.Jovanović, Profilović, Bogućanin, E.Karišik, F.Grbović, Župić, Gusinac, Z.Kalezić, Ugljanin, Glavičić D.Kostić, R.Tutić, N.Izberović, Ukić, Vujović, Vukadinović, Salihu, Košuta, M.Karišik, Stojanović, Šarac, Milojević, Mehmedović....
PS:
Ovo su arhivski podaci i ako ima grešaka molim Novopazarce i ostale da ne zamjere – namjera je bila da se forumaši barem malo bolje upoznaju i sa prošlim vremenima ovog solidnog i starog kluba sa nekadašnjih prostora ex-YU.
O današnjem, poratnom, N.Pazaru zaista ne znam skoro pa ništa ali zato je i otvorena ova tema – pa izvolite pišite i prezentujte i ovaj klub današnjoj, široj, čitalačkoj (forumskoj) publici.
Hvala.
Pazar je zasluzio ranije prvu ligu vise nego 50% superligasa Srbije,a zna se sto ranije nismo usli ,nikada necemo zaboraviti baraze sa Sutjeskom i Slobodom Uzice i tada je to bila daleko veca lakrdija od ovog sadaOvo boldovano je i dovelo Novi Pazar u elitu,nadam se da mislis na ono sto i ja mislim.
O ekipi cu pred pocetak sezone kada bude pisano i ostalim.
Ne znam kako moze biti veca lakrdija kada cijela Srbija (a i sire) zna 3 mjeseca (a i vise) prije kraja prvenstva da cete uci u TSL.pazzarac je napisao/la: Pazar je zasluzio ranije prvu ligu vise nego 50% superligasa Srbije,a zna se sto ranije nismo usli ,nikada necemo zaboraviti baraze sa Sutjeskom i Slobodom Uzice i tada je to bila daleko veca lakrdija od ovog sada
Pa kad neznas o cemu se radi nemoj se javljati,ja sam priznao da ovo jeste lakrdija ali sta smo mi dozivljavali zadnjih 20 god. ovo je nistabraoolyo je napisao/la:Ne znam kako moze biti veca lakrdija kada cijela Srbija (a i sire) zna 3 mjeseca (a i vise) prije kraja prvenstva da cete uci u TSL.pazzarac je napisao/la: Pazar je zasluzio ranije prvu ligu vise nego 50% superligasa Srbije,a zna se sto ranije nismo usli ,nikada necemo zaboraviti baraze sa Sutjeskom i Slobodom Uzice i tada je to bila daleko veca lakrdija od ovog sada
Kako da ne,svake godine se zale kada ih neko potkrade(ala prosle sezone Banat,hteli istupiti iz ligepazzarac je napisao/la:Pazar je zasluzio ranije prvu ligu vise nego 50% superligasa Srbije,a zna se sto ranije nismo usli ,nikada necemo zaboraviti baraze sa Sutjeskom i Slobodom Uzice i tada je to bila daleko veca lakrdija od ovog sadaOvo boldovano je i dovelo Novi Pazar u elitu,nadam se da mislis na ono sto i ja mislim.
O ekipi cu pred pocetak sezone kada bude pisano i ostalim.
Ne mrzim ih,ali niti ih volim jednosavno odbojni su mi totalno zbog svoje filozofije,kao svi kupuju samo su oni cisti,svi imaju pomoc od drzave samo oni nemaju,oni su crne ovce jer ne vole ovu drzavu,ma daj.A dobro se zna da ako je neko zasticen od drzave da su to oni,kakvi Zvezda i Partizan.legenda reala je napisao/la:Jel se meni čini ili si ti ljubomoran na Novi Pazar i na Torcidu i nešta ih mrziš skrozšto dragi Štef
Pa normalno da cu dati negativan komentar kad ne mozes nista ni procitati pametno na ovoj temi,rekao sam napisacu neki post pred pocetak sezone i to je to,ostalo i nemam sta pisati,jedino ako koga nesta zanima.pazzarac je napisao/la:Koliko vidim pun si mrznje i prilicno si dezuran na ovoj temi kad treba da das neki negativan komentar
Ako mozes da se koncetrises na neki post ja sam samo odgovorio na tvoju primedbu sa pocetka rasprave i proslu sezonu nazvao lakrdijom ali u odnosu na ono kroz sta smo prosli ovo mu dodje kao neka minimalna kompenzacija
To kroz sta si ti prosao novopazarski sportisti prolaze dve decenije ako ces u detaljima vredjani smo u prosloj sezoni na nacionalnoj osnovi i spominjana Srebrenica bar na 30% gostovanja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.