40 milja na ruke i 5 milja mjesecno je odbio,mangup u danasnjim okvirima!Postadosmo Real za nekeSeyo_TM je napisao/la:odvadi malo(vise) love...ali je odbio, mada cete ga vi vjerovatno opet zayebati ako ostane kod vasVanBasten je napisao/la:Od Torlaka nema ništa, već je odbio vaših 80 milja. Ili ostaje kod nas, ili ide vani. Vi niste u kombinacijama.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
nemoj im cipelica citiratibistrikboy je napisao/la:40 milja na ruke i 5 milja mjesecno je odbio,mangup u danasnjim okvirima!Postadosmo Real za nekeSeyo_TM je napisao/la:odvadi malo(vise) love...ali je odbio, mada cete ga vi vjerovatno opet zayebati ako ostane kod vasVanBasten je napisao/la:Od Torlaka nema ništa, već je odbio vaših 80 milja. Ili ostaje kod nas, ili ide vani. Vi niste u kombinacijama.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Alen Škoro,ba!tm-ovac iz mase je napisao/la:Odbjegli sin - Semir Kerla ???
Gledaj sad najezde pitara!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Što je ukupno 80 i kusur milja za godinu.bistrikboy je napisao/la:40 milja na ruke i 5 milja mjesecno je odbio,mangup u danasnjim okvirima!Postadosmo Real za nekeSeyo_TM je napisao/la:odvadi malo(vise) love...ali je odbio, mada cete ga vi vjerovatno opet zayebati ako ostane kod vasVanBasten je napisao/la:Od Torlaka nema ništa, već je odbio vaših 80 milja. Ili ostaje kod nas, ili ide vani. Vi niste u kombinacijama.
Naravno, kao što je i sam rekao, radije bi radio u Hoše komercu na kasi nego igrao za Želju
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
40 milja na ruke i 5 milja mjesecno je odbio,mangup u danasnjim okvirima!Postadosmo Real za nekeVanBasten je napisao/la:odvadi malo(vise) love...ali je odbio, mada cete ga vi vjerovatno opet zayebati ako ostane kod vasbistrikboy je napisao/la:[quote="SeOd Torlaka nema ništa, već je odbio vaših 80 milja. Ili ostaje kod nas, ili ide vani. Vi niste u kombinacijama.
Što je ukupno 80 i kusur milja za godinu.
Naravno, kao što je i sam rekao, radije bi radio u Hoše komercu na kasi nego igrao za Želju
Bio je jos jedan igrac koji je tako govorio
NO PYRO NO PARTY
Pa jbg, mora vas ocarati, sto nije nimalo tesko
Al nije razlog sto je pitar, nego mu vi dodjete goleme solde pa nece da ih se dorekne...
Al nije razlog sto je pitar, nego mu vi dodjete goleme solde pa nece da ih se dorekne...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Nada zadnja umire, znam!
Ma ja, jes' sigurno. Šolde bi dobio i ovako, ionako. Al kakogod vam je lakše.
Al hajde, staćemo ovdje, bezveze će se tema pretvoriti u preupacvanje na 5 stranica.
Ma ja, jes' sigurno. Šolde bi dobio i ovako, ionako. Al kakogod vam je lakše.
Al hajde, staćemo ovdje, bezveze će se tema pretvoriti u preupacvanje na 5 stranica.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Torlak je veliki pitar i to je jedina istina.On da je htio doći kod nas došao bi a preko suda bi rješio svoja potraživanja.Seyo_TM je napisao/la:Pa jbg, mora vas ocarati, sto nije nimalo tesko![]()
FEDERER= KLOC
- Megamon
- Kontakt:
aleksandar_veliki je napisao/la:40 na ruke i 5 mjesecno Amar Luciju ne bi ponudio, a ne stoperu koji 100 metara pretrci za 23 sekunde.
I kao takav najbolji je stoper lige.Sta mislis kakvi su ostali?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
toliko o odnosu prema svetom grbu danas..
još vam on bio i kapiten!
Nil Satis Nisi Optimum
- Bianconeri1988
- Kontakt:
aleksandar_veliki je napisao/la:40 na ruke i 5 mjesecno Amar Luciju ne bi ponudio, a ne stoperu koji 100 metara pretrci za 23 sekunde.
Objektivno nema šta!
Ž '21!
kad govoriš najbolji štoper, napomeni jbga ti "poslije Nyeme" da ne bi dolazilo do nepotrebnih zabunaMegamon je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:40 na ruke i 5 mjesecno Amar Luciju ne bi ponudio, a ne stoperu koji 100 metara pretrci za 23 sekunde.
I kao takav najbolji je stoper lige.Sta mislis kakvi su ostali?
Nil Satis Nisi Optimum
- Megamon
- Kontakt:
Number1 je napisao/la:kad govoriš najbolji štoper, napomeni jbga ti "poslije Nyeme" da ne bi dolazilo do nepotrebnih zabunaMegamon je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:40 na ruke i 5 mjesecno Amar Luciju ne bi ponudio, a ne stoperu koji 100 metara pretrci za 23 sekunde.
I kao takav najbolji je stoper lige.Sta mislis kakvi su ostali?![]()
Samo da naglasim da zelim normalnu diskusiju bez ikakvih svadja.Samo argumentovano
Torlak je tokom citave sezone pokazao dominaciju na terenu.niko se nije naigrao naspram njega.Nyema je odigr'o 2-3 utakmice kako treba i sad odmah najbolji,po cemu?
Protiv malo jaceg protivnik(Serifa) ispad'o je k'o iz tramvaja.Jest da je spasio gol al' ono se kvalitetnom stoperu ne smije desiti da ispada 1 na 1 onako lagano.
Zadnja izmjena: Megamon, dana/u 18 jul 2011, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nyema najbolji hahahahahaNumber1 je napisao/la:kad govoriš najbolji štoper, napomeni jbga ti "poslije Nyeme" da ne bi dolazilo do nepotrebnih zabunaMegamon je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:40 na ruke i 5 mjesecno Amar Luciju ne bi ponudio, a ne stoperu koji 100 metara pretrci za 23 sekunde.
I kao takav najbolji je stoper lige.Sta mislis kakvi su ostali?![]()
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
pretrcao bi ga i lazo znaciBianconeri1988 je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:40 na ruke i 5 mjesecno Amar Luciju ne bi ponudio, a ne stoperu koji 100 metara pretrci za 23 sekunde.![]()
Objektivno nema šta!
Torlak prvo treba naučiti tehniku trčanja, da ne bi na terenu podapinjao svoju lijevu nogu svojom desnom
Nil Satis Nisi Optimum
- alan ford 26
- Kontakt:
O **** vas torlak vise, samo navlacite provokatore, i citamo prepirke nekoliko likova, napravite temu pa naglabajte do sutra. Svi sve znaju, nema dalje
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- Megamon
- Kontakt:
Kada,gdje protiv koga?Nemoj valjati neke informacije zbog kojih te niko nece shvatiti ozbiljno.Number1 je napisao/la:Torlak prvo treba naučiti tehniku trčanja, da ne bi na terenu podapinjao svoju lijevu nogu svojom desnom
na temi fk željezničara niko ne može ubijedit da je Torlak najbolji!alan ford 26 je napisao/la:O **** vas torlak vise, samo navlacite provokatore, i citamo prepirke nekoliko likova, napravite temu pa naglabajte do sutra. Svi sve znaju, nema dalje
što se tiče pojačanja ove godine, prezadovoljan sam, mislim da ćemo osvojiti ove godine titulu bez većih problema!
ako Bog da!
Nil Satis Nisi Optimum
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Torlaka u derbiju Ćulum voza, pa ga ovaj skine namjerno...
Mada po meni Bogičević je bolji i od Torlaka i od Nyeme...
Mada po meni Bogičević je bolji i od Torlaka i od Nyeme...
Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Cwirek, Nuuq, OzmoodPinglewood i 42 gosta.