FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- molotovljev
Re: FK Sarajevo
Do sada je FK Sarajevo u evropskim utakmicama na Kosevu pratilo najmanje 20.000
to podijelite na ove tri tribine...znaci bice krcato,eh sad navijanje...ima da grmi,sta vam je....
to podijelite na ove tri tribine...znaci bice krcato,eh sad navijanje...ima da grmi,sta vam je....
F.K.SARAJEVO
Ma nama nikako ugoditi, nema ovo nigdje na zemaljskoj kugli, svi bi se mjesali gdje im nije mjesto. Cijene tih karti nije jos zvanicna tako da se malo strpite 

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Cijene karata su uzete sa sluzbene straniceDirk je napisao/la:Ma nama nikako ugoditi, nema ovo nigdje na zemaljskoj kugli, svi bi se mjesali gdje im nije mjesto. Cijene tih karti nije jos zvanicna tako da se malo strpite
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kome je skup istok ima jug i sjever
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
U ponedeljak ce mo odrediti cijene karata zelimo da na tribinama bude 15-18000miky_hz je napisao/la:Cijene karata su uzete sa sluzbene straniceDirk je napisao/la:Ma nama nikako ugoditi, nema ovo nigdje na zemaljskoj kugli, svi bi se mjesali gdje im nije mjesto. Cijene tih karti nije jos zvanicna tako da se malo strpite

Kod nas se raja opcenito nije navikla da mi ko klub imamo ofc stranicu,to je do jucer bila misaona imenica,pa sad slabo ko i posjeti to,ovaj vise i Oslobodjenju vjeruje
http://fcsarajevo.ba/info.php?n=197
Ko da je neznam sta ispisano pa treba cekati potvrdu 3 dana

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 17 jul 2011, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
@dirk
Ja imam suprotno misljenje ali to je samo misljenje,svako ga ima
.
PO MENI je bolje pun sjever iz vise razloga. Prvo mnogo ljepse izgleda,MNOGO. Koreografija ako se radi bice mnogo bolja preko cjelog sjevera. Ti sto su dosli pozirat mogu makar ustati, ne moraju navijati ali mislim da je vizuelno mnogo bolje. I oni bi se prikljucili kad bi vidjeli spicu na tribini...
Necemo se prepirati
p.s. SVI NA KOSEVO
Ja imam suprotno misljenje ali to je samo misljenje,svako ga ima

PO MENI je bolje pun sjever iz vise razloga. Prvo mnogo ljepse izgleda,MNOGO. Koreografija ako se radi bice mnogo bolja preko cjelog sjevera. Ti sto su dosli pozirat mogu makar ustati, ne moraju navijati ali mislim da je vizuelno mnogo bolje. I oni bi se prikljucili kad bi vidjeli spicu na tribini...

Necemo se prepirati

p.s. SVI NA KOSEVO
koliko je sponzora na dresovima,samo sto im na celo nisu zalijepili jedan...sarajlija89 je napisao/la:Pa jedino se On i ja sjecamo te tekme, izgleda![]()
Pomozite![]()
Mesanovic, mislm da je u pravu za strijelca, a sad mislim da je u finisu prvog pao gol ili u finisu tekme, nisam siguran...Moze biti i da sam sa Jedinstvom pomjeso, jer je Amar te sezone dao gol u finisu Jedinstvu za pobjedu..pa zato rekoh Ferhatovic strijelac..to je 100%...cak mislim da je 2 gola dao od 80 do 90..za 2-1..a gubili 0-1...te sezone je bas bilo ludih utakmica...jbem ti Troglav mrtvi i Regvara...
Ovo je ekipa iz te sezone:
Edit:
E jbg dirk hahaha..mogul ista pogodit kod tebe![]()

miky_hz je napisao/la:Kod nas se raja opcenito nije navikla da mi ko klub imamo ofc stranicu,to je do jucer bila misaona imenica,pa sad slabo ko i posjeti to,ovaj vise i Oslobodjenju vjeruje
Vidio sam ja to ali ti ja kazem sta rece ovaj gospodin
http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... je_vel.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[quote="Dirk"][quote="sarajlija89"]Ne, to je bilo u play offu, sezonu ranije..kad smo Pod Boricima izubili 2-o, tad je Duro dao autogol...i taj nas je poraz kostao da ne odemo u finale...
Sarajevo, Brotnjo i Jedinstvo isto bodova imali i nekako se gledala gol-razlika i medjusobni duel...i tad je sarajevo trebalo u finale, ali nekim cudnim zbrajanjem medjusobnog i gol-razlike, Brotnjo je usao u finale...
Uglavnom, neka cudna finta je tu bila...
bilo je sve ok..gledali se medjusobni dueli 3 prvoplasirane ekipe jer su imali isti broj bodova..mecevi protiv rudara se nisu gledali..i tako je po pravilima..brotnjo i jed.amali gol razliku 6:6,a sarajevo 5:5..
Sarajevo, Brotnjo i Jedinstvo isto bodova imali i nekako se gledala gol-razlika i medjusobni duel...i tad je sarajevo trebalo u finale, ali nekim cudnim zbrajanjem medjusobnog i gol-razlike, Brotnjo je usao u finale...

bilo je sve ok..gledali se medjusobni dueli 3 prvoplasirane ekipe jer su imali isti broj bodova..mecevi protiv rudara se nisu gledali..i tako je po pravilima..brotnjo i jed.amali gol razliku 6:6,a sarajevo 5:5..
Imao si koreografiju preko citavog sjevera protiv Kluza pa si vidio zadnja dva reda da to nije to. Pozeri ako nisu dosli pameti godinama nece ni sada preko noci. Zar nije dovoljno 3 reda sjevera sta fali koreografiji protiv Zelje, Helsinborga, Borca itd ... ne lupajte bezvze dodjite na tekmu a sve ostalo se nas ne tice, imate tri tribine pa birajtesamosarajvo je napisao/la:@dirk
Ja imam suprotno misljenje ali to je samo misljenje,svako ga ima.
PO MENI je bolje pun sjever iz vise razloga. Prvo mnogo ljepse izgleda,MNOGO. Koreografija ako se radi bice mnogo bolja preko cjelog sjevera. Ti sto su dosli pozirat mogu makar ustati, ne moraju navijati ali mislim da je vizuelno mnogo bolje. I oni bi se prikljucili kad bi vidjeli spicu na tribini...![]()
Necemo se prepirati
p.s. SVI NA KOSEVO

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
ma i da jeste zvanicna...sta fali..nece biti svaku utakmicu tolika,bar ne u PLBiH..pa et ak prodjemo orebro,bice jos protiv sparte,i to je to..sve ukupno 2 ili 4 km vise...nista posebnoDirk je napisao/la:Ma nama nikako ugoditi, nema ovo nigdje na zemaljskoj kugli, svi bi se mjesali gdje im nije mjesto. Cijene tih karti nije jos zvanicna tako da se malo strpite
Ma jeli vas stid tako pisati radi 2 marke ...jednostavno onaj ko hoce na istok doci ce i dace 12 km (ko neke pare)....
a ko god ode na jug fakat je supak ,bolje da ne dolazi nikako ako je spremam pomoci klubu sa 3 km i onda reci navijac ,a ti sto ce biti na jugu vecinom su navijaci kada je Sarajevo u evropi a inace nikad ne pridzu ni blizu AFH...
a ko god ode na jug fakat je supak ,bolje da ne dolazi nikako ako je spremam pomoci klubu sa 3 km i onda reci navijac ,a ti sto ce biti na jugu vecinom su navijaci kada je Sarajevo u evropi a inace nikad ne pridzu ni blizu AFH...

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Cijene nisu skupe, oni koji su mislili na zapad idu na istok neki i na sjever a ako se to popuni ostaje jug, sve u svemu mislim da ce biti fino popunjeno kosevo i ima da grmi...i da se navija cijelih 90 minuta a ne kao neki svako 15 minuta se oglase
Bio ja sam,ili puno kosevo ima da grmi
.Braco svi na haseta i naravno 90 min pjesma.Cijene karata i jesu odredjene da se raji sa djecom i pozerima omoguci da na jugu sijede i gledaju tekmu.Nas je sjever i tamo ce da grmi.Idemo zajedno do pobjede nove,SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.FCS.

.Braco svi na haseta i naravno 90 min pjesma.Cijene karata i jesu odredjene da se raji sa djecom i pozerima omoguci da na jugu sijede i gledaju tekmu.Nas je sjever i tamo ce da grmi.Idemo zajedno do pobjede nove,SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.FCS.
Bilo je ludih utamica te sezone jos,ne samo protiv Troglava hahah.Moram istaci da su meni neki od najboljih derbija,odigrani upravo te sezone.Tu ne mislim samo na onu utakmicu 0-3,na kojoj je atmosfera bila odlicna,i na kojoj je i Sarajevo imalo jako mnogo prilika.Vec i na ono finale kupa 2-3.Kako je to bila luda i dobra utakmica,Sjecam se onog Repuhovog gola,koji je najljepsi gol postigunut ikada u BH poslije rata.Taodjer jako dobra utakmica je bila sljedece sezone kada je na Kosevu bilo 2-2 Dzelo 2 i Sasivaravic 2 gola.hurem je napisao/la:koliko je sponzora na dresovima,samo sto im na celo nisu zalijepili jedan...sarajlija89 je napisao/la:Pa jedino se On i ja sjecamo te tekme, izgleda![]()
Pomozite![]()
Mesanovic, mislm da je u pravu za strijelca, a sad mislim da je u finisu prvog pao gol ili u finisu tekme, nisam siguran...Moze biti i da sam sa Jedinstvom pomjeso, jer je Amar te sezone dao gol u finisu Jedinstvu za pobjedu..pa zato rekoh Ferhatovic strijelac..to je 100%...cak mislim da je 2 gola dao od 80 do 90..za 2-1..a gubili 0-1...te sezone je bas bilo ludih utakmica...jbem ti Troglav mrtvi i Regvara...
Ovo je ekipa iz te sezone:
Edit:
E jbg dirk hahaha..mogul ista pogodit kod tebe![]()
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Iskreno karte za Istok su bezobrazne,ja idem na Istok,ali su pretjerali...Nema veze,donirat cemo klubu 

---Skinhedi oko mene skankuju...
.... Pa šta fali, 10 il 12, kao što neko reče, nemoj popit jednu fuku na čaršiji i eto ga
Ne bacaš ih, nego ih daješ voljenom klubu. ....

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
SARAJEVO SE VOLI..Tako da su cijene ulaznica najmanji problem !
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "
EjvAllah.ZLi je napisao/la:SARAJEVO SE VOLI..Tako da su cijene ulaznica najmanji problem !

Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, supervizor i 44 gosta.