Od našeg dijamanta.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
adis.p je napisao/la:Pola vas ovdje glumi nekog svjetskog igraca i lafo nosaju neke kopacke koje su vidjeli jedino na TVu i na internetu......Svi nosaju neke merkurijalke, predatorke i sl......
Pa gdje ste fudbaleri, nisam vas prepoznoo.....![]()
![]()
_d1n0_ je napisao/la:
Od našeg dijamanta.
Lijepo izgledaju,al nesto ne gotivim kopacke sa okruglim cepovima,ne leze mi,ja vise volim one ''pljosnate''bavarian_bk je napisao/la:
Evo mojih noviNisu loše ali kakve sam Adidaske vidio
![]()
![]()
Nije bilo brojevaaa
Meni su ove odlicne...__Liedson__ je napisao/la:stiglee kopacke !!![]()
![]()
Adidas AdiNova .Perfektne kopacke koje svakome sjedaju .anonymousHD je napisao/la:Planiram sebi ovih dana uzet kopačke, imate li kakvih ideja? Adidas i Nike samo dolaze u obzir..
Druze ove sam uzeo samo za sranja kad je kisa i te stvari , zapravo su u mojih zeljezni cepovi . A uzeo sam sebi prije mozda mjesec dana Adidas Ezeiro :kelner je napisao/la: Lijepo izgledaju,al nesto ne gotivim kopacke sa okruglim cepovima,ne leze mi,ja vise volim one ''pljosnate''
bavarian_bk je napisao/la:Adidas AdiNova .Perfektne kopacke koje svakome sjedaju .
E ove bi mi vec odgovarale,meni je bas tesko naci kopacke,imam siroku nogu,nesto kao Misimovic,pa moram sebi posebne trazit,i ne mogu uvjek uzeti ono sto mi je lijepo na oko,odnosno sto ekstra izgleda...bavarian_bk je napisao/la: Adidas AdiNova .Perfektne kopacke koje svakome sjedaju .
Druze ove sam uzeo samo za sranja kad je kisa i te stvari , zapravo su u mojih zeljezni cepovi . A uzeo sam sebi prije mozda mjesec dana Adidas Ezeiro :kelner je napisao/la: Lijepo izgledaju,al nesto ne gotivim kopacke sa okruglim cepovima,ne leze mi,ja vise volim one ''pljosnate''
Evo ih , identicne kao moje .
Ove F-50 nisu lose također , lagane su na nozi ali su uske , pa ako imas kao i kelner , a i ja , siroku nogu , nece ti biti bas ugodno u njimaanonymousHD je napisao/la:bavarian_bk je napisao/la:Adidas AdiNova .Perfektne kopacke koje svakome sjedaju .
Upravo se dvoumim između baš tih i ovih...
Ali najverovatnije da ću uzet adiNova, slatke su...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.