a gdje je onaj Alborno?
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
de ba ljudi tako smo govorili i prosle godine za Maicona pa covjek katastrofa bio i opet stigli drugi,a 25miliona nigdje,,za Milita da ne govorim,,pogledajte kolko ima Cambiasso godina,njegovo je jos godinu dvije i gotovo,necemo zar drzat svakog igraca do 40te,,vi nebiste nikog dali,,imamo vec Stankovica starog,Samuela,Lucia,Chivua,Zanettija,Milita,,,sve to ima plate extra,,valja podmladjivat,nema se sta dozivotno vezat,,posle cemo ih uokvirit 
a gdje je onaj Alborno?
a gdje je onaj Alborno?
Zadnja izmjena: adointer, dana/u 18 jul 2011, 12:29, ukupno mijenjano 1 put.
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Sumnjam da bi Moratti dao Vivijana na pocek,ako bi bio bilo kakav dogovor to bi islo odma 1za1Interista di cuore je napisao/la:Za Kucku bi bila opcija za iducu sezonu ili pola ugovora,ne bi on ja mislim dolazio sad...Iako bi bio odlicno pojacanje,prejak je igrac. Casemira ce dovesti skoro sigurno,barem po pisanjeu ovih novinara.
Cambiassa ne bih dao ni za 30 miliona,a kamoli za 10 !
Auguri Cipe !
“Dan prije smrti postat ću navijač Milana, tako će ih kada umrem biti jedan manje”.
ni za 130...sve je na prodaju osim Zanettia i Cambiassa, pa gdje ces mi generala prodati, aBd za 2-3 godine kapitena Intera...ovaj Terim nije normalan majke miInterista di cuore je napisao/la: Cambiassa ne bih dao ni za 30 miliona,a kamoli za 10 !
ado igraj ti menagera pa prodaji sve redom...imaju igraci koji se mogu prodati, a imaju i oni koji su zaduzili klub i moraju ostati do kraja
adointer je napisao/la:de ba ljudi tako smo govorili i prosle godine za Maicona pa covjek katastrofa bio i opet stigli drugi,a 25miliona nigdje,,za Milita da ne govorim,,pogledajte kolko ima Cambiasso godina,njegovo je jos godinu dvije i gotovo,necemo zar drzat svakog igraca do 40te,,vi nebiste nikog dali,,imamo vec Stankovica starog,Samuela,Lucia,Chivua,Zanettija,Milita,,,sve to ima plate extra,,valja podmladjivat,nema se sta dozivotno vezat,,posle cemo ih uokvirit
a gdje je onaj Alborno?
Slazem se sa tobom u vecini sto si napisao,mi nismo socijalna ustanova i nije svako Il Capitano,Real je prosle godine sluzbeno poslao 25mil za Maicona i Moratti je to odbio,Alborno je mislim na posudbi negdje
“Dan prije smrti postat ću navijač Milana, tako će ih kada umrem biti jedan manje”.
de ba pa imamo 36 igraca,,pa ovdje treba samo kupovat nista prodavat 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- Interista di cuore
- Kontakt:
Maicon je druga prica,njega se MORALO prodat prosle godine i to je svima sad jasno.Al prekasno.Cambiasso je nas najbolji igrac na sredini terena i nasljednik Capitana i on se ni u snu ne smije prodavat ! On je pravi vodja i trener na terenu i jednostavno nema sanse da ga se proda...
@S4n1
Nasi Viviana ne zele prodavat,odnosno ako ga i prodaju to ce bit pola ugovora jer JC ne ulijeva bas preveliku sigurnost posljednih godinu dana tako da nasi zele da imaju pod kontrolom ugovor VIviana...Barem se tako pisalo i pricalo.A Preziosi je davno rekao da Kucka ne mrda iz Genoe do iduce godine,tako da moze se dogovorit za njega al za iducu godinu...
Alborno dolazi kad napuni 18 godina,a to je cini mi se 12. il 13. Augusta
@Konj (Huska)
Normalno da se Cambi ne prodaje
Ima igraca za prodaju itekako : Muntari,Maicon,mozda Mariga,mozda i PAndev ako dodje neki krilni igrac,pa Viviano (posudba,pola ugovora),pa par mladih na posudbe...
@S4n1
Nasi Viviana ne zele prodavat,odnosno ako ga i prodaju to ce bit pola ugovora jer JC ne ulijeva bas preveliku sigurnost posljednih godinu dana tako da nasi zele da imaju pod kontrolom ugovor VIviana...Barem se tako pisalo i pricalo.A Preziosi je davno rekao da Kucka ne mrda iz Genoe do iduce godine,tako da moze se dogovorit za njega al za iducu godinu...
@Konj (Huska)
Ima igraca za prodaju itekako : Muntari,Maicon,mozda Mariga,mozda i PAndev ako dodje neki krilni igrac,pa Viviano (posudba,pola ugovora),pa par mladih na posudbe...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
jedino ne bih prodao Muntarija :ugeek:
Sad je druga prica Preziosiju treba podhitno golman a Viviano mi bas i nije nesto,jucer je glup gol primio.Interista di cuore je napisao/la:Maicon je druga prica,njega se MORALO prodat prosle godine i to je svima sad jasno.Al prekasno.Cambiasso je nas najbolji igrac na sredini terena i nasljednik Capitana i on se ni u snu ne smije prodavat ! On je pravi vodja i trener na terenu i jednostavno nema sanse da ga se proda...
@S4n1
@Konj (Huska)
ja bi ga odma dao za Kucku,Julione jos najmanje 5 sezona moze braniti kod nas,svakom se desi da upadne u krizu jednu godinu al ja mu ne mogu zaboraviti sve odbrane proslih godina!
- Boateng_27
- Kontakt:
Eto'o ostaje
http://www.legaseriea.it/en/news-centre ... TER/440031" onclick="window.open(this.href);return false;
____________________________________________________________________________________________________
Casemiro bliže nama nego vama, suradnja Presiozi(Genoa)-Galliani nam ga dovodi. Sam je izjavio da mu se sviđa Milan.
http://translate.googleusercontent.com/ ... 0AtIVwVBvA" onclick="window.open(this.href);return false;
http://translate.googleusercontent.com/ ... r4XGF0kv1g" onclick="window.open(this.href);return false;
http://translate.google.com/translate?j ... it&act=url" onclick="window.open(this.href);return false;
____________________________________________________________________________________________________
Na pitanje ko je najbolji, on je izjavio Messi>CR>Pato>T.Silva>JC
http://www.legaseriea.it/en/news-centre ... TER/440031" onclick="window.open(this.href);return false;
Casemiro bliže nama nego vama, suradnja Presiozi(Genoa)-Galliani nam ga dovodi. Sam je izjavio da mu se sviđa Milan.
http://translate.googleusercontent.com/ ... 0AtIVwVBvA" onclick="window.open(this.href);return false;
http://translate.googleusercontent.com/ ... r4XGF0kv1g" onclick="window.open(this.href);return false;
http://translate.google.com/translate?j ... it&act=url" onclick="window.open(this.href);return false;
Na pitanje ko je najbolji, on je izjavio Messi>CR>Pato>T.Silva>JC
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
- Interista di cuore
- Kontakt:
Ma Viviano ide u Genou,al ga nece prodat.Pola ugovora mozda,al citav nikako.Vrtimo se u krug,Kucka sigurno ne ide prije iduce godine al eto...
Sto se tice Julia on od udesa nije sav svoj,da se mene pita bilo bi: "Grazie per tutto e ciao"
@Robovi
Casemiro: “In Europa l’Inter è la mia prima scelta”
Sto se tice Julia on od udesa nije sav svoj,da se mene pita bilo bi: "Grazie per tutto e ciao"
@Robovi
- Boateng_27
- Kontakt:
Onda se nezna ko baca bombeInterista di cuore je napisao/la: @Robovi
Molio bih te da ne pises lazi,sluzi se cinjenicama,Casemiro je rekao da mu se u Italiji najvise dopada Inter,i to je stara vijest sto pricas o Preziosiju i Gallianiju,danas je Sky objavio da je Inter u velikoj prednosti i da zatvara transfer u toku ove sedmice...imate vi Ambrosinija

- Boateng_27
- Kontakt:
Ne pišem laži, ja samo prosljeđujem linkove koje navode suprotno od vaših konstatacijas4n1 je napisao/la:Molio bih te da ne pises lazi,sluzi se cinjenicama,Casemiro je rekao da mu se u Italiji najvise dopada Inter,i to je stara vijest sto pricas o Preziosiju i Gallianiju,danas je Sky objavio da je Inter u velikoj prednosti i da zatvara transfer u toku ove sedmice...imate vi Ambrosinija![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ostaje da se vidi ...
Interista di cuore je napisao/la:Ma Viviano ide u Genou,al ga nece prodat.Pola ugovora mozda,al citav nikako.Vrtimo se u krug,Kucka sigurno ne ide prije iduce godine al eto...
@Robovi
slazem se ovo za Viviana ali Julio Cesar je 2.golman svijeta,onda bi ti otpisao i Casillasa koji imao isto godina kao i Julio?...ako si pratio Primeru nije bas ni blistao Cassilas
- Interista di cuore
- Kontakt:
Julio je 2 godine stariji od Casillasa,no godine su najmanji problem za golmana...Jednostavno Julio nije na nivou vec godinu dana i to je potvrdio na ovoj Coppa Americi.To je sve 
Al suvisno je i raspravljat o njemu kad svi znamo da ce iduce godine biti na golu Intera.Nadam se da ce to bit Julio od prije 2 godine,a ne ovaj sada...
Al suvisno je i raspravljat o njemu kad svi znamo da ce iduce godine biti na golu Intera.Nadam se da ce to bit Julio od prije 2 godine,a ne ovaj sada...
Zalosno je sto gledas tako povrsno na nase legende ali ok tvoja stvar.Interista di cuore je napisao/la:Julio je 2 godine stariji od Casillasa,no godine su najmanji problem za golmana...Jednostavno Julio nije na nivou vec godinu dana i to je potvrdio na ovoj Coppa Americi.To je sve
DObro dosao S4N1 (tako nesto
)!
Cambi? pa to je bilo davno aktuelno ,pa se javio Cambi il agent ,te odgovorio da ima ugovor do 2015(16) nisam siguran ,sto znaci da od transfera nema nista ,btw pa on je nas kapiten (abd) nakon odlaska Zanettia ,s toga od odlaska nema nista...EVo mu MUntari ,MOtta i ostali na M pa nek Terim probere
Casemiro ,evo sad citam ode Denilson U SAo PAolu znaci nama dolazi najvjerovatnije Casmeiro ,koji je izjavio ;Sto se tice evrope najvise bi volio igrati u interu ,...mislim da je to idc postavio .a i ja sam negdje citao ,,medutim pojavila se prica da bi mogao otic u Genovu prvu sezonu ,a tek kasnije nama ..pa cemo vidjeti ...
Vivano ? mislim da njegova polovica ode Genovi ,medutim predjsednik Genove je izjavio da nece doci do nikakvog trade ako se ovo ostvari ,pa valjda ce bit u parama ,,a i kad bi dosao kucka onda bi stvarno bili pretrpani u sredini ,bolje da krenemo na Hamsik i na Fabregasa ,koji nisu cisti prosjek i koji bi bili odlicna pojacanja .
Cambi? pa to je bilo davno aktuelno ,pa se javio Cambi il agent ,te odgovorio da ima ugovor do 2015(16) nisam siguran ,sto znaci da od transfera nema nista ,btw pa on je nas kapiten (abd) nakon odlaska Zanettia ,s toga od odlaska nema nista...EVo mu MUntari ,MOtta i ostali na M pa nek Terim probere
Casemiro ,evo sad citam ode Denilson U SAo PAolu znaci nama dolazi najvjerovatnije Casmeiro ,koji je izjavio ;Sto se tice evrope najvise bi volio igrati u interu ,...mislim da je to idc postavio .a i ja sam negdje citao ,,medutim pojavila se prica da bi mogao otic u Genovu prvu sezonu ,a tek kasnije nama ..pa cemo vidjeti ...
Vivano ? mislim da njegova polovica ode Genovi ,medutim predjsednik Genove je izjavio da nece doci do nikakvog trade ako se ovo ostvari ,pa valjda ce bit u parama ,,a i kad bi dosao kucka onda bi stvarno bili pretrpani u sredini ,bolje da krenemo na Hamsik i na Fabregasa ,koji nisu cisti prosjek i koji bi bili odlicna pojacanja .
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
- Interista di cuore
- Kontakt:
Povrsno zato sto je realno ? Ajde ok...
Trebam bit zaludjen i govorit da je JC 2. najbolji golman na svijetu samo zato sto igra u Interu ? E pa ne moze to tako,bio je on najbolji golman svijeta al vise to jednostavno nije.Ovdje nema nista povrsno,samo cinjenice su u pitanju...
Trebam bit zaludjen i govorit da je JC 2. najbolji golman na svijetu samo zato sto igra u Interu ? E pa ne moze to tako,bio je on najbolji golman svijeta al vise to jednostavno nije.Ovdje nema nista povrsno,samo cinjenice su u pitanju...
Pa kako se nezna ovo momak izajavio ,a to milannews ,kao i ono za PAstorea ,btw ko da razgovor 2 agenta moze smanjit cijenu ,pa valjda je predjsednik tima taj koji nadiva cijena a ne agent PAstoreaBoateng_27 je napisao/la:Onda se nezna ko baca bombeInterista di cuore je napisao/la: @Robovi
Zadnja izmjena: warden, dana/u 18 jul 2011, 12:56, ukupno mijenjano 1 put.
IO SONO INTERISTA
e hvala na Dobrodoslici,Nafurani De Laurentis trazi 100mil za njega,Fabregasu san Barca,moramo se rjesiti,Marige,Motte,Muntarija,dovest Kucku,Banegu(80 je nas za sada) i Casemira!warden je napisao/la:DObro dosao S4N1 (tako nesto)!
Cambi? pa to je bilo davno aktuelno ,pa se javio Cambi il agent ,te odgovorio da ima ugovor do 2015(16) nisam siguran ,sto znaci da od transfera nema nista ,btw pa on je nas kapiten (abd) nakon odlaska Zanettia ,s toga od odlaska nema nista...EVo mu MUntari ,MOtta i ostali na M pa nek Terim probere![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.