Nekada veliki ... Danas propali Talenti !

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Dylan Dog
Kontakt:

Re: Nekada veliki ... Danas propali Talenti !

Post Postao/la Dylan Dog » 10 jul 2011, 23:29

AmanijakzO je napisao/la:Haris Bešlija

[youtube][/youtube]

Nekada veliki talent, danas propao!
Ima ta generacija u Zelji propalih talenata,H.Beslija,Redzepi,Dino Muharemovic,svi propali ko' Grcka..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 10 jul 2011, 23:42

Stivi_Dzi je napisao/la:Ma jasta, takav strucnjak, ti ces da procjenjujes ko ima kakve sanse, trebo si bit skaut onda, kad vec imas to u sebi znas prepoznat antitalenta :roll:
Naravno da znam, kao i ti talenta.
...što je više lome to je volim jače...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 11 jul 2011, 00:12

Perica Ognjenović, Dragan Ćirić, Boško Janković, Branko Jelić, Branko Bošković, Mihajlo Pjanović, Dušan Basta... Svim ovim nabrojanim je predviđana, u najmanju ruku, vrlo dobra ino karijera, ali što zbog povreda što zbog nekih drugih razloga, ne bijaše ništa od toga.

Od stranih igrača izdvojio bih Saviola, Baloteli, Portillo, Quaresma....
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 11 jul 2011, 00:23

Robert Acquafresca,najbolji mladi napadac u Italiji koji se pojavio zadnjih godina,medjutim i njegova karijera ne ide ni blizu ocekivanim putem.
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 11 jul 2011, 02:04

Joaquin Sanchez
Denilson
Vicente
Reyes
Quaresma
Kerlon
Aimar
Luque
Portillo

igraci koji su bili veliki talenti, ali su nazalost propali :(

a da ne nabrajam koliko je nasih velikih talenata propalo, za koje vecina vas nije ni cula...al jbg kod nas su stele i veze cudo

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 12 jul 2011, 00:05

Sandro Wagner,bio udarna spica one generacije Njemacke u21 sa Ozilom,Neuerom,Khedirom,Boatengom,Humellsom,Howedesom..koja je postala prvak Evrope.

On medjutim nije nastavio da napreduje brzinom kao oni.

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 12 jul 2011, 02:45

Bruno Cheyrou("novi zidane" :lol: )

Sinama-Pongolle, Anthony Le Tallec - rodjaci koji su proglaseni za najbolje igrace U17 SP(sinama zlatni, anthony srebreni) sto ih je lansiralo u lfc . Osim par bljesaka(posebno Siname) nisu nista pokazali..

David Bentley
David Nugent
Reyes
Deisler
van der Meyde

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 12 jul 2011, 10:02

Obafemi martins - dok je igrao u Interu ja sam mislio da ce biti jedan od najboljih napadaca na svijetu,medjutim zavrsio je u Rusiji :shock:

Florent Sinama Pongolle - veliki talenat ali propao, kad je tek dosao u liverpool takodje sam mislio da bio mogao biti veliki igrac, ali eno ga sad u Sportingu, odnosno na posudbi u ST.Ettienu

David Bentley - nekada velika nada Arsenala, sada samo prosjecan igrac engleske premier lige

....

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 14 jul 2011, 18:58

Pored ovih propaliteta tu je i još jedan-Denilson. :mrgreen: ....Onaj Betisov. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 14 jul 2011, 19:02

Martins
Bentley
Joaquin
Vicente
Quaresma
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 14 jul 2011, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça ! Mes que un club !

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 14 jul 2011, 19:07

Nije mi jasno da stavljate Reyesa :lol: ajde sto ga je Atletico platio 15 mil eura ,nego kako je propao igra u 3 najvecem spanskom klubu i to jedan od najboljih igraca ?! sta treba da si igraju za Real,Barcu,Manchester onda nece biti propali jel?
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 15 jul 2011, 02:49

Dvojac iz Arsenala Jeremie Aliadiere i Arturo Lupoli svakako zasluzuju da se svrstaju u ovu grupu.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 18 jul 2011, 19:29

Matias Fernandez
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 jul 2011, 23:29

Prva postava Arsenala.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 jul 2011, 00:21

Frantisek Planicka je napisao/la:Dvojac iz Arsenala Jeremie Aliadiere i Arturo Lupoli svakako zasluzuju da se svrstaju u ovu grupu.
Alal vera,Arturo Lupoli. :o
Ne bih se njega setio nikako.

Pade mi na pamet i James Vaughan,kakva je to nada Evertona bila sa 16 godina,secam se njegovog ulaska umesto Rooneya,te njegovog gola sa tek nesta vise od 16 godina,kada su nagovestavana cuda od njega,a on od tada vrlo malo da je napredovao.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 19 jul 2011, 09:57

Virtu4l je napisao/la:Prva postava Arsenala.
:lol:
Visca el Barça ! Mes que un club !

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 jul 2011, 13:24

Virtu4l je napisao/la:Prva postava Arsenala.
:mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 19 jul 2011, 13:35

dubrava je napisao/la:Netko reče da se ne može sjetiti velikih "nada i talenata" iz Lijepe naše. Ma, u Hajduku ih ima čitav šleper. :lol:

Zvonimir Deranja, Popaj :lol: , nekadašnji napadač Hajduka kojemu su proricali veliku karijeru, ali je negdje očito došlo do zastoja u razvoju. Igrao u nekom francuskom drugoligašu, prije toga u Le Mansu, a danas ne igra nigdje. Ovu sezonu je započeo u Splitu, ali je nestao na pola sezone.
Mario Carević, Car :lol: , vezni igrač, odlično igra laktovima, a glava konstantno ide prema dole. isto najavljivan kao velika nada hrvatsko nogometa, kako u Hajduku tako i u mladoj repki. Džaba. Sad je u belgijskom Lokerenu. Bio je jos u Al - Itihadu i kratko u Sttutgartu.
Mario Grgurović, Grga. Vezni igrač. "Najbolja lijeva noga nakon Aljoše Asanovića", tako su mu tepali. On je mogao imati odličnu karijeru, samo ne znam što je krenulo naopako. Svi su govorili da je fantazija od igrača. Jos je igrao u reprezentaciji od juniorskih dana, U17, 19, 21. Nakon sto ga je Dinamo uzeo tavori po posudbama od Čakovca, Pule, do danas Inkera.

Bilo je tu jos kamara Hajdukovaca, al se sad ne mogu sjetiti. A i bila su dvojica malo starijih igrača koji su bili predodređeni za velike utakmice, veliki talenti, ali su im se ozljede ispriječile.
Ivan Gudelj, naprasno prekinuo karijeru u 26 godini zbog Hepatitisa B. Proglašen najboljim juniorom tadašnje Juge, bio medu najboljom jedanaestorkom SP 1982.g., u euro utakmicama Hajduka zabijao odlučujuće golove. Imao na stolu ugovor od Reala, a onda paf, bolest..
Goran Vučević, vezni. Velika, nada, veliki talent Hajduka. 92. prelazi u Barcelonu (ugovor na 7godina), u drustvu sa Stoickovim, Romariom itd itd. Ali, nije imao sreće. Ozljede su ga spriječile pa je presjedio vecinu tekmi ili bio na posudbama..
Oooo, drugar moj
ovo nisam mogao "preskočiti" - nikako!
Sve koje si naveo 'potpisujem' ali IVANA GUDELJA staviti u kontekst propalih talenata - nedopustivo.

Gudelj je bio talenat, postao IGRAČINA (nije deranje), dokazao to na terenu, reprezentativac, a kako sam kažeš karijeru mu prekinula bolest, nimalo bezazlena a ne slabe igre, stagnacija, nesportski život ili slično što često bude 'faktor' propalih talenata....

Zato - ne diraj mi Gudelja nije on za ovo društvo, on 'spada' u one nesretnike kojima su povrede i bolesti prekinule sjajne karijere.... :cry:
Bosno moja poharana....

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 19 jul 2011, 17:38

Jel iko spomenuo Edua bivseg igraca Arsenala i Valencie ,znam da je u Arsenalu zadnju sezonu odigrao jako dobro, trazili su ga Barca,Juve, Valencie gde je na kraju i zavrsio ali zbog povreda vise je bio na tribinama nego li je igrao .:cry:

Kako je dobar igrac bio . Gotivio sam ga jer je izabrao Valenciu ispred Barce i Juventusa .
slika
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 2 gosta.