FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

emir_dj
Kontakt:

Re: F.K.Buducnost Banovici

Post Postao/la emir_dj » 16 jul 2011, 18:21

trsko pitanje za mene koji pratim zvijezdu iz daleka !!!!

ali jedno znam. morati će ako želi ostat, nema zezanja dole, nije strano zvijezdi otjerati igrača zbog ne discipline.... ako misliš na to....

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 16 jul 2011, 19:23

Ljumani_Banovici je napisao/la:
emir_dj je napisao/la:Muhamed Omić bivši igrač tuzlanske Slobode, Inđije, banovićke Budućnosti danas je dogovorio saradnju sa ekipom Zvijezde iz Gradačca. On će za momčad trenera, Dragana Jovića biti od velike koristi, jer se radi o igraču univerzalacu koji igra na tri mjesta u ekipi zadnji vezni, desni bočni i štoper.

pozz komsije moze li mi ko od vas napisat sta o ovom igracu... valjali sta!?
Zadnjeg veznog jos uvijek nije igrao, ali je od koristi na desnom beku. Nije nesto posebno brz, ali je jak kao stijena. Kod nas je igrao cijelu prvu polusezonu i bio je odličan, ali u drugom dijelu ga nije bilo gotovo nikako, da li je bilo neke svadje sa upravom, ili povreda, uglavnom ga nije bilo. Sve u svemu, dobro ce vam doci ;)
Eto sada imate 2 banovićana u ekipi. De mi reci kakav vam je Halilović, SLUŠAL' :mrgreen:
dobar halilovic 100% ide u prvu postavu..pozz
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 16 jul 2011, 22:56

bondich je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:
emir_dj je napisao/la:Muhamed Omić bivši igrač tuzlanske Slobode, Inđije, banovićke Budućnosti danas je dogovorio saradnju sa ekipom Zvijezde iz Gradačca. On će za momčad trenera, Dragana Jovića biti od velike koristi, jer se radi o igraču univerzalacu koji igra na tri mjesta u ekipi zadnji vezni, desni bočni i štoper.

pozz komsije moze li mi ko od vas napisat sta o ovom igracu... valjali sta!?
Zadnjeg veznog jos uvijek nije igrao, ali je od koristi na desnom beku. Nije nesto posebno brz, ali je jak kao stijena. Kod nas je igrao cijelu prvu polusezonu i bio je odličan, ali u drugom dijelu ga nije bilo gotovo nikako, da li je bilo neke svadje sa upravom, ili povreda, uglavnom ga nije bilo. Sve u svemu, dobro ce vam doci ;)
Eto sada imate 2 banovićana u ekipi. De mi reci kakav vam je Halilović, SLUŠAL' :mrgreen:
dobar halilovic 100% ide u prvu postavu..pozz
on ce vam biti jedan od najboljih u ekipi, siguran sam !
1947!

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 17 jul 2011, 01:28

Čitam u avazu Mujić u Budućnosti :shock:
Šta bi od onakvog talenta, prije dvije godine su se otimali za njega Sarajevo i Željo . :roll:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 17 jul 2011, 08:35

dzenan01 je napisao/la:Čitam u avazu Mujić u Budućnosti :shock:
Šta bi od onakvog talenta, prije dvije godine su se otimali za njega Sarajevo i Željo . :roll:
Istekao ugovor sa Olimpikom, ne zele da produze, dosao trenirati u Banovice, cekao ponude, PONUDA nije bilo, ostaje u Banovicima. To znaci da se polako sklapa ekipa za ponovni povratak u Premijer Ligu. ;)
1947!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 17 jul 2011, 17:49

Muhamed Omić je dobar igrač,prije svega je jak i djeluje po desnoj strani,većinom kao desni bek.Znači samo ako dobije priliku,vjerujem da će je i iskoristiti.Kod nas nikada nije igrao zadnjeg veznog.

@dzenan01 Ma tako ti je u većini slučajeva,ne samo kod Mujića.Nije on nešto naročito ni pokazao u Olimpiku.
Ali eto za nas je veliko pojačanje,naravno ukoliko ne dobije neku dobru ponudu.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 17 jul 2011, 17:59

Omic u Zvijezdi

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 17 jul 2011, 22:41

Olimpic-Buducnost 3:0

Opet ova razočaravajuća trica :cry:
1947!

madridista
Kontakt:

Post Postao/la madridista » 17 jul 2011, 22:52

ljumani ne odustajte, očekujem od vas da se brzo vratite u PL, imate izuzetno kvalitetne mlade igrače i njih gurajte naprijed pa da dogodine ponovo dođete u SA u dolinu. pozz od jednog željinog manijaka

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 17 jul 2011, 23:02

madridista je napisao/la:ljumani ne odustajte, očekujem od vas da se brzo vratite u PL, imate izuzetno kvalitetne mlade igrače i njih gurajte naprijed pa da dogodine ponovo dođete u SA u dolinu. pozz od jednog željinog manijaka
Hvala puno na zeljama, mi se nadamo cemo odma da se vratimo jer imamo dobru ekipu.
Pozdrav za manijake !
1947!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 17 jul 2011, 23:24

madridista je napisao/la:ljumani ne odustajte, očekujem od vas da se brzo vratite u PL, imate izuzetno kvalitetne mlade igrače i njih gurajte naprijed pa da dogodine ponovo dođete u SA u dolinu. pozz od jednog željinog manijaka
Prije svega hvala na lijepim riječima.Mi imamo dobru ekipu i sada,po meni za top 3 u Prvoj ligi.Eh sad nije sve ni do igrača,dosta toga zavisi i od uprave kluba,da li oni žele ponovo u Premier ligu.
Ja sam mišljenja da žele i da će se ponovo ići na Premier ligu,jer mi smo klub koji zaslužuje da igra u Premier ligi.
Pozdrav za Manijake !

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 18 jul 2011, 15:45

Nekolicina igrača, juniora, poslano u FK Vrana Banovici Selo, na kaljenje da bi za koju godinu bili potpuno spremni i direktni konkurenti u Prvoj ekipi Buducnosti
1947!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 18 jul 2011, 18:57

Ljumani_Banovici je napisao/la:Nekolicina igrača, juniora, poslano u FK Vrana Banovici Selo, na kaljenje da bi za koju godinu bili potpuno spremni i direktni konkurenti u Prvoj ekipi Buducnosti
Bolje im je i tu igrati u Prvoj Kantonalnoj,nego u nekim drugim šabanijama i to za džabe.Ovako će barem imati neki motiv,a to je Budućnost.Dakle,ukoliko se pokažu gore,a vjerujem da većina hoće,jer su prošli jednu od boljih škola fudbala u državi,onda prelaze u Budućnost.
Eto Vrana na neki način postaje naša filijala,što je veoma dobro,jer gore ima dosta dobrih i talentovanih igrača,a i bolje je davati pare našim igračima,nego nekim strancima tipa Jahić,Omić itd. koji su pokazali ko su oni zapravo i zbog čega su došli u Budućnost.Bolje je ulagati u našu mladost i igrače koji žele da igraju za Budućnost,tako stvaramo tim za budućnost Budućnosti.

A i travnjak su sredili malo što je dobro,jer smo primili dosta kritika u vezi njega.Doduše za ovu ligu i ne treba bolji,jer kakvih sve stadiona ima,naš je Nou Camp.
Pored korekcija na travnjaku,još su se malo ukrasile tribine,tako što je ograda ofarbana u zeleno-crnu boju,doduše nije čitava,ali veći dio jeste.Također je i semafor ponovo ofarban. :)

Evo nekoliko slika stadiona :

slika
slika
slika
slika
slika

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 18 jul 2011, 22:07

Sljedece godine,mislim da cemo imati najbolji teren i stadion....ali,u prvoj kantonalnoj;)

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 18 jul 2011, 22:36

Hodza_manLju je napisao/la:Sljedece godine,mislim da cemo imati najbolji teren i stadion....ali,u prvoj kantonalnoj;)
ne sluti ĆAFIRE :lol: :mrgreen:
1947!

Marokanac
Kontakt:

Post Postao/la Marokanac » 19 jul 2011, 00:55

Vidim da su vam dva igrača otišli u FK Sarajevo a jedan u Gradačac. Jestel koga doveli ? Imal uprava namjeru da se klub expresno vrati u Premijer ligu ?
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 19 jul 2011, 01:00

Marokanac je napisao/la:Vidim da su vam dva igrača otišli u FK Sarajevo a jedan u Gradačac. Jestel koga doveli ? Imal uprava namjeru da se klub expresno vrati u Premijer ligu ?
Otišlo je malo više igrača nego što ti znaš.A došlo ih je nekoliko,među njima i Muhamed Mujić koji će biti najveće pojačanje.Još je došlo nekolicina igrača iz jednog lokalnog kluba Vrane koja se takmiči u Prvoj Kantonalnoj ligi.
A naravno da idemo ponovo na Premier ligu,naše ambicije su uvijek usmjerene prema tome. 8-)

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 19 jul 2011, 08:13

Danas igrači putuju na pripreme u Zlaču.
1947!

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 19 jul 2011, 09:52

neutralan__ je napisao/la:
Marokanac je napisao/la:Vidim da su vam dva igrača otišli u FK Sarajevo a jedan u Gradačac. Jestel koga doveli ? Imal uprava namjeru da se klub expresno vrati u Premijer ligu ?
Otišlo je malo više igrača nego što ti znaš.A došlo ih je nekoliko,među njima i Muhamed Mujić koji će biti najveće pojačanje.Još je došlo nekolicina igrača iz jednog lokalnog kluba Vrane koja se takmiči u Prvoj Kantonalnoj ligi.
A naravno da idemo ponovo na Premier ligu,naše ambicije su uvijek usmjerene prema tome. 8-)
Jedini problem je sto se ne slazu ambicije navijaca i uprave kluba. Sa podmladjenom ekipom vidjet cemo dokle cemo stici. Volio bih da se vratimo u PL,ali sa trenutnom ekipom teško,teško da možemo do tog cilja,ako i jeste to cilj. Lično bih volio da se prilika dadne dosadašnjim juniorima,da se pokušaju izgraditi kao fudbaleri,a ne treniranje do seniora i onda slanje u neku šabaniju ili prekid igračke karijere. Jedva čekam početak prvenstva da vidim na šta ličimo;)

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 19 jul 2011, 11:51

Hodza_manLju je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:
Jedini problem je sto se ne slazu ambicije navijaca i uprave kluba. Sa podmladjenom ekipom vidjet cemo dokle cemo stici. Volio bih da se vratimo u PL,ali sa trenutnom ekipom teško,teško da možemo do tog cilja,ako i jeste to cilj. Lično bih volio da se prilika dadne dosadašnjim juniorima,da se pokušaju izgraditi kao fudbaleri,a ne treniranje do seniora i onda slanje u neku šabaniju ili prekid igračke karijere. Jedva čekam početak prvenstva da vidim na šta ličimo;)
To ja čitavo vrijeme govorim,da se treba puno više prilike dati mlađim igračima.Opet mi imamo dobru ekipu za sami vrh.Ko zna,možda nam se sada posreći spoj iskustva i mladosti ? 8-)

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.