srw: PES6J Main (Deemaz 6 only) Europe#1Senaid L.F.C je napisao/la:ja de napravi sobu eto mene za 2-3 minuteblack64 je napisao/la:hoce li ko da opucamo koju ?
soba: black
pass: black123
Moderator/ica: Padovan
srw: PES6J Main (Deemaz 6 only) Europe#1Senaid L.F.C je napisao/la:ja de napravi sobu eto mene za 2-3 minuteblack64 je napisao/la:hoce li ko da opucamo koju ?
izadi iz pesa i napravi opet konekciju na netblack64 je napisao/la:srw: PES6J Main (Deemaz 6 only) Europe#1Senaid L.F.C je napisao/la:ja de napravi sobu eto mene za 2-3 minuteblack64 je napisao/la:hoce li ko da opucamo koju ?
soba: black
pass: black123
eto opet sam napravio sobu, sve istoSenaid L.F.C je napisao/la: izadi iz pesa i napravi opet konekciju na net
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =44&t=5013" onclick="window.open(this.href);return false;black64 je napisao/la:gdje se mogu prijaviti za ss.ba ligu?
imam ja praviSenaid L.F.C je napisao/la:Imal tko da bi igro?
eu1 room pes6 pass 1234 ako tko drugi hoce igrat isto ovoDesimaL je napisao/la:imam ja praviSenaid L.F.C je napisao/la:Imal tko da bi igro?
nemablack64 je napisao/la:imal' ko da odigramo ?
ja cu igrat praviblack64 je napisao/la:imal' ko da odigramo ?
eu1 black black64Senaid L.F.C je napisao/la:ja cu igrat praviblack64 je napisao/la:imal' ko da odigramo ?
Jesi još tu da igramo?black64 je napisao/la:hoce li ko ?
jesam ajde napraviLBJ MVP je napisao/la:Jesi još tu da igramo?black64 je napisao/la:hoce li ko ?
EU2black64 je napisao/la:jesam ajde napraviLBJ MVP je napisao/la:Jesi još tu da igramo?black64 je napisao/la:hoce li ko ?
Ma prijavio me nakav kreten.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Zašto?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.