FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 18 jul 2011, 23:17

Virtu4l je napisao/la:
nidi je napisao/la:šta češ ako se nedaj bože zeba teže povrijedi.
To je rizik sa kojim se nosi svaki igrač na planeti, od Messija do Zebe.
jezik pregrizo, pa nije aqvilani :lol: zelim vam ugodnu noc, zivio na Osim dragi gospodaru familije... ;)
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 18 jul 2011, 23:19

'Ta Hrastovina zna... :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 18 jul 2011, 23:27

ko ti garntuje da češ sa zebom biti prvak ili šta češ ako se nedaj bože zeba teže povrijedi.
Po tome ti ne moze garantovati ni dovođenenje Messija, ali kad si već počeo dovoditi igrače na deficitarnim pozicijama, nemoj pustiti najboljeg igrača, kome dostojnu zamjenu možeš dovesti sa 3x većim parama nego što ćeš dobiti od Zebinog transfera!
TM87

MaJaBa
Kontakt:

Post Postao/la MaJaBa » 18 jul 2011, 23:27

JA mislim da ne bi trebali prodati Zebu,on nam je pola ekipa,koliko god' nudili,milione,ja ne bi prihvatio,igrac njgovih kvaliteta tesko se nadje :/
al' Osim zna ;)
Željezničar za život cijeli.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 18 jul 2011, 23:31

MaJaBa je napisao/la:JA mislim da ne bi trebali prodati Zebu,on nam je pola ekipa,koliko god' nudili,milione,ja ne bi prihvatio,igrac njgovih kvaliteta tesko se nadje :/
al' Osim zna ;)
još teže se nađe 700 000 eura

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 18 jul 2011, 23:33

nidi je napisao/la:
MaJaBa je napisao/la:JA mislim da ne bi trebali prodati Zebu,on nam je pola ekipa,koliko god' nudili,milione,ja ne bi prihvatio,igrac njgovih kvaliteta tesko se nadje :/
al' Osim zna ;)
još teže se nađe 700 000 eura
pare ne igraju same...a zeba nam puno znaci, za te pare ne mozes dovesti kvalitetnu zamjenu za njega...mozes dovesti al ne majstora kakav je on :!:

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 18 jul 2011, 23:36

Zeba vrijedi najmanje milion eura i vjerujem da ispod te cifre nece otici pa makar sad ispali iz evrope.A ako prodjemo kaoboje to je jos bar 10% na ovu cijenu.A za te pare ja bi ga odma dao 2 miliona km nam garantuje titulu sigurno ako se utrosi u pojacanja al sto se tice europe nemamo tu sta traziti.Kao sto Zujo jednom rece za ulazak u grupnu fazu treba 6-7 miliona na pojacanja a daleko smo od toga....

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 18 jul 2011, 23:49

damirfile je napisao/la:Zeba vrijedi najmanje milion eura i vjerujem da ispod te cifre nece otici pa makar sad ispali iz evrope.A ako prodjemo kaoboje to je jos bar 10% na ovu cijenu.A za te pare ja bi ga odma dao 2 miliona km nam garantuje titulu sigurno ako se utrosi u pojacanja al sto se tice europe nemamo tu sta traziti.Kao sto Zujo jednom rece za ulazak u grupnu fazu treba 6-7 miliona na pojacanja a daleko smo od toga....
ne samo 6-7 miliona nego i dobar koeficijent i srecu na izvlacenju parova ;)
treba nam jos igraca iz BiH

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 18 jul 2011, 23:52

Gdje mi je onaj što je rekao da Smajić ne može igrati u sredini!?

Sad sam provjerio kod plemića i ljudi mi kažu da može igrati i da je kod njih igrao na toj poziciji...ponekad krilo isto kao kod nas Zeba primjer finale Kupa...Tako da tišina! :D

Dobro mi je rekao, Smajić u našoj ligi može igrati na bilo kojoj poziciji :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 18 jul 2011, 23:53

FIFA/UEFA je napisao/la:
damirfile je napisao/la:Zeba vrijedi najmanje milion eura i vjerujem da ispod te cifre nece otici pa makar sad ispali iz evrope.A ako prodjemo kaoboje to je jos bar 10% na ovu cijenu.A za te pare ja bi ga odma dao 2 miliona km nam garantuje titulu sigurno ako se utrosi u pojacanja al sto se tice europe nemamo tu sta traziti.Kao sto Zujo jednom rece za ulazak u grupnu fazu treba 6-7 miliona na pojacanja a daleko smo od toga....
ne samo 6-7 miliona nego i dobar koeficijent i srecu na izvlacenju parova ;)
Koeficijent treba polako povećavati, samim tim će nam biti dosta lakše.

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 18 jul 2011, 23:54

Bianconeri1988 je napisao/la:Gdje mi je onaj što je rekao da Smajić ne može igrati u sredini!?

Sad sam provjerio kod plemića i ljudi mi kažu da može igrati i da je kod njih igrao na toj poziciji...ponekad krilo isto kao kod nas Zeba primjer finale Kupa...Tako da tišina! :D

ma sta plemici znaju :lol: :lol:

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 18 jul 2011, 23:56

Seha i Zeba dva igraca koja su bila najvaznija prosle sezone, ostali su svi vrlo lako zamjenjivi, ali ova 2 tesko

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 18 jul 2011, 23:57

EmirTM87 je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Gdje mi je onaj što je rekao da Smajić ne može igrati u sredini!?

Plemici su dva puta osvojili ovu ligu pa se ti smiji! :lol: :lol: :lol:
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 18 jul 2011, 23:58

mostarskiplemic je napisao/la:
EmirTM87 je napisao/la:

Plemici su dva puta osvojili ovu ligu pa se ti smiji! :lol: :lol: :lol:
idi stavi hladne obloge na mozak :lol:

bezeee
Kontakt:

Post Postao/la bezeee » 18 jul 2011, 23:58

Danas nam Šefu rodjendan bio..
18.07.1967.
:mrgreen:

o sole mio
Kontakt:

Post Postao/la o sole mio » 19 jul 2011, 00:00

Kad je Seferovic koji je cijeli zivot igrao napadaca pa u 30 godini mogo igrati pefektno lijevog beka, a i Biscevic sa beka u vezni red, sto ne bi mogo Smajic...
Ali licno ne bi volio da igra Zebinu poziciju, jer je korisniji na krilu p mom misljenju.
Fino ako se Zeba proda, dovedes onog Osmanagica sto je igro u Velezu i eto extra zamjene.

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 19 jul 2011, 00:00

veceras na treningu nyema igrao lijevog beka , a smajic umjesto visce , u napadu se mjenjali adilovic i mladi ramic. smajic dao 2 gola i pogodio jednu stativu , al cini mi se da voli zaglaviti u offside-u. stanic igrao za drugu ekipu i to poprilicno ofanzivno i zaista je steta da propada na beku kad je puno opasniji u ofanzivi i ja bih ga volio vidjet na desnom krilu ove sezone umjesto beslije - stanic zeba smajic - bi bila ubitacna kombinacija ali sef zna najbolje , adilovic meni puno bolji od laze pokretljiviji trudi se na treninzima al treba sacekat jos koju utakmicu za konacan sud :mrgreen: stanceski ko misimovic setka se na treningu samo nisam vidio dal ima zvaku :mrgreen: selimovic trckarao kao i e.colic , zeba dijeli lopte ala xavi :mrgreen:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 jul 2011, 00:02

bezeee je napisao/la:Danas nam Šefu rodjendan bio..
18.07.1967.
:mrgreen:
A niko da se sjeti! :D Kako smo samo pokvareni! :D
o sole mio je napisao/la:

Kad je Seferovic koji je cijeli zivot igrao napadaca pa u 30 godini mogo igrati pefektno lijevog beka, a i Biscevic sa beka u vezni red, sto ne bi mogo Smajic...
Ali licno ne bi volio da igra Zebinu poziciju, jer je korisniji na krilu p mom misljenju.
Fino ako se Zeba proda, dovedes onog Osmanagica sto je igro u Velezu i eto extra zamjene.
Ukoliko se Zeba proda svakako da će doći neki igrač, ali ja sam samo htio reći da Smajić može biti i više nego dostojna zamjena Zebi...

A o eventualnim imenima ćemo tek ukoliko se obistini ova Borovinina pretpostavka...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 19 jul 2011, 00:06

Admiral_TM87 je napisao/la:Seha i Zeba dva igraca koja su bila najvaznija prosle sezone, ostali su svi vrlo lako zamjenjivi, ali ova 2 tesko
te što su zamjenivi nemožeš ni prodati

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 19 jul 2011, 00:09

nidi je napisao/la:
Admiral_TM87 je napisao/la:Seha i Zeba dva igraca koja su bila najvaznija prosle sezone, ostali su svi vrlo lako zamjenjivi, ali ova 2 tesko
te što su zamjenivi nemožeš ni prodati
logicno

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []