FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Tritolone
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Tritolone » 18 jul 2011, 23:39

Cambi moze igrat na visokoj razini sljedece 3 sezone minimalno, a boljeg od njega na trzistu nema i necemo ga naci. Tako da njegova prodaja ne dolazi u obzir, kao sta je netko vec rekao on je nas sljedeci kapetan i nasljeđuje Pupia
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

s4n1
Kontakt:

Post Postao/la s4n1 » 18 jul 2011, 23:41

adointer je napisao/la:[youtube][/youtube]

Alborno dolazi 20og jula,pocece da trenira sa nasim igracima,a 13og potpisuje,kad napuni 18godina 8-)
hoce li ostati u A timu ili ce ga sutnit u primaveru ili na posudbu?
“Dan prije smrti postat ću navijač Milana, tako će ih kada umrem biti jedan manje”.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 18 jul 2011, 23:51

pa dolazi sad na prijateljske,ako ih podere sve redom,normalno da ce ostat,,evo ja bih za sad poslao obavezno na posudbu Castaignosa,,osim ako se koji napadac ne povrijedi(Milito,Pandev)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 18 jul 2011, 23:56

Huska je napisao/la:
Puma je napisao/la: i da ne zaboravim da je 18. juli, na taj dan rodjen je Giacinto Fachetti

slika
SCUDETTO 2006, UFFICIALE: NIENTE REVOCA, RESTA ALL'INTER

sad ce juventini kako je i ovaj datu Moratti preporucio, jer se poklapa sa datumom rodjenja najboljeg beka svih vremena :lol: ...

sto se Cambiassa tice glupost je na to trosit tastaturu, cuj galatasaray, pa sta vi mislite da je Cambiasso na prodaju dali bi se samo tamo jedan Galatasaraj javio za njega :lol:
Pusti ljude nek se isplacu jbg. :mrgreen:

Ne mogu se pomiriti i to je to, mada meni iskreno puca qrac za njihovom pricom, a pogotovo za uvrede prema Fachettiju i Zannetiju, mada kada mi dirnes Zanettija kao da si mi nekog iz familije dirnuo

Al eto, pokusavam ostati imun na to, samo sa strane i posmatram iznosenje "dokaza" :| :D
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 19 jul 2011, 01:12

Puma je napisao/la:Ne mogu se pomiriti i to je to, mada meni iskreno puca qrac za njihovom pricom, a pogotovo za uvrede
Ma jasno, ignore lagani---
Večeras me frend zove iz Stambola i zeza za Estebana te prenosi info sa njihovih stanica da je Cambiasso pristao, još samo da se dogovore sa Interom.Ne bi valjalo, nadam se da lažu, kao ovi iz kraljevstva....

s4n1
Kontakt:

Post Postao/la s4n1 » 19 jul 2011, 12:39

Imal sta na nasem trzistu :D
“Dan prije smrti postat ću navijač Milana, tako će ih kada umrem biti jedan manje”.

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 19 jul 2011, 12:40

daj ovo vise nije zanimljivo, evo sada priznali da Oriali nije kriv za one cuvene putovnice u slucaju Recobe :lol:

zao mi je ovih na drugoj stani :lol:

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 19 jul 2011, 12:43

Sociedad zainteresiran za Muntarija, da je uzet za njega 10 miliona eura, koji bi to posao bio ,,,,,,,

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 19 jul 2011, 12:54

Huska je napisao/la:daj ovo vise nije zanimljivo, evo sada priznali da Oriali nije kriv za one cuvene putovnice u slucaju Recobe :lol:

zao mi je ovih na drugoj stani :lol:
Izgleda Franco Baldini zajebao :oops:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 19 jul 2011, 12:56

A sad je Terim izjavio da mu svida Cambi ,medutim nema nikakvog dogovora ,kao sto su prenosili pojedini mediji.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

s4n1
Kontakt:

Post Postao/la s4n1 » 19 jul 2011, 14:12

Mister No je napisao/la:Sociedad zainteresiran za Muntarija, da je uzet za njega 10 miliona eura, koji bi to posao bio ,,,,,,,
Evo Inter ga daje Sociedadu za 3mil :O

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 19 jul 2011, 14:27

s4n1 je napisao/la:
Mister No je napisao/la:Sociedad zainteresiran za Muntarija, da je uzet za njega 10 miliona eura, koji bi to posao bio ,,,,,,,
Evo Inter ga daje Sociedadu za 3mil :O

Malo je to, mogli smo izmust bar 7-8
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 19 jul 2011, 14:32

ma 7 najmanje,kad vrijede drugi po 15 moze i on 7,,nova ideja Intera:Fabregas umjesto Sneijdera i lijevo Bale!

s4n1
Kontakt:

Post Postao/la s4n1 » 19 jul 2011, 14:37

adointer je napisao/la:ma 7 najmanje,kad vrijede drugi po 15 moze i on 7,,nova ideja Intera:Fabregas umjesto Sneijdera i lijevo Bale!
de linkove gdje si to nasao za Bale-a?

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 19 jul 2011, 17:32

Biasin je danas pricao na SkySport24

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 19 jul 2011, 17:36

"Bilo je teških dana kad smo jako radili, odigrali smo odlično dva trening meča, spremni smo za 6. avgust (Super Kup). Odmah sam se uklopio u Gasperinijev sistem, u prvoj prijateljskoj utakmici igrao sam u sredini, dobro sam se snašao. Ovo će biti godina mog napretka? Neću reći ništa, ali se nadam."
Il Bambino nakon 10 dana priprema u Pinzolu.

Prowler
Kontakt:

Post Postao/la Prowler » 19 jul 2011, 18:50

Nisam pratio portal: objavise li uopste vijest da je titula iz 2006 ostala Interu? Ili neko priprema tekst pod naslovom “Juventus jos uvijek placa ceh”, pa ce to objaviti? :lol: :lol: :lol: :lol:

Sto se tice novih, mali Alvarez se izgleda odlicno uklapa, jos kad mu se vrate jarani argentinci, ima da radi k’o zvrk. Ovaj Jonathan ma sta Branca govorio nagovijestava da ce vjerovatno Maicon otici, nekad u zadnjim danima trgovanja, krajem augusta.

Muntari sigurno odlazi, Mariga vjerovatno (u Englesku). Prica se i naveliko o interesovanju Galatasaraya za Cambiassa, ali nema teorije da ga Inter proda. Sneijder nakon svog ovog natezanja izgleda ipak ostaje – danas je bio jedan zanimljiv clanak u Gazzetti o njegovim potencijalnim novim pozicijama – Gasperini bi ga mogao vratiti u vezni red u nekim utakmicama, zavisno od protivnika.

Nema velikih imena na pomolu, Tevez i Sanchez izgleda skartirani definitivno, Palacio bi mogao doci iz Genoe, stize sigurno i jedan vezni, mozda cak i dvojica.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 19 jul 2011, 19:25

Zove se Lucas Moura Rodrigues da Silva, poznatiji kao Lucas .Rođen je u Sao Paulu 13. Augusta 1992, jedan od najtalentovanijih nacionalnih igraca Mano Menezesa. Lucas je jedna vrsta Jokera na sredini terena i može se koristiti kao ofenzivni vezni,spoljasni u napadu ili polukrilo.

Cifra koju trazi Sao Paolo bila bi oko 15 miliona eura, ali moguce je da bi se sve moglo zavrsiti sa iznosom od 10 miliona. Lucas je bio povezan s Interom na početku transfera a sada se njegovo ime pocinje opet da vraća u modu. Da li Marco Branca stvarno zeli ovog igraca na centru crnoplavih?Ostaje nam da vidimo...

sa fcinternews.com,

[youtube][/youtube]

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 19 jul 2011, 19:34

Prije 2 mjeseca su trazili 70 miliona za njega :lol:

nema sumnje da se radi o velikom talentu, al premlad je jos, tek je poceo u Brazilu da igra

par puta sam ga gledao, i odusevio me, malo me stilom igre podsjeca na Sancheza iako je ovaj krilo
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 19 jul 2011, 19:46

Baldini, u intervjuu za" La Repubblica ",objašnjava da je" Lele Oriali rekao istinu, u smislu da me pitao za savjet, rekao sam mu da znam za jednu osobu,koja se bavi provjerom dokumenata i da zna da li su u redu ili ne.Ispostavilo se da se toj osobi nije smjelo vjerovati.Ja to nisam znao,samim tim nije mogao ni Oriali jer je vjerovao meni. On je zbog toga mnogo godina pretrpio i meni je stvarno zao zbog toga. "

Na nekim novinama danas, Gabriele Oriali je rekao: "Procitao sam izjavu Franco Baldinia, koji je potvrdio moje dugogodisnje izjave da nemam nista sa tim sto se desilo u slučaju sa pasosima.Napokon je izasla istina na vidjelo,iako sam u tadasnje vrijeme pogriješio da poslusam one koji su me savjetovali da pregovaram.Da je to izjavio tada,bio bih sigurno pošteđen tih godina razočarenja koja mi je ova prica donijela a ne isključujem da cu tražiti reviziju procesa. "

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []