Hajduk Split

Moze li Hajduk da skine Dinamo sa trona ove sezone ?

Da
81
25%
Ne
238
75%

Ukupno glasova: 319

Barney Stinson
Kontakt:

Re: Hajduk Split

Post Postao/la Barney Stinson » 17 jul 2011, 14:16

slika

Trabzonspor je neugodno iznenadio Dragu Gabrića poslavši mu mailom obavijest o namjeri da s njime raskine jednostrano ugovor i to na njegovu štetu, prenosi Slobodna dalmacija.

- Istina je, nisam očekivao takav postupak mog kluba. Oni valjda misle da sam ja kriv za nesreću?!. Savjetovati ću se sa odvjetnicima, nećemo od ugovora odustati tek tako. Možda ćemo klub prijaviti FIFA-i - kazao je Drago Gabrić.

Drago vrati se!!
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 18 jul 2011, 14:25

Prvo svim silama želio iz Hajduka, a sad bi se vrlo rado vratio... divno. :mrgreen:
...što je više lome to je volim jače...

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 18 jul 2011, 14:31

Ovi Englezi su se opasno uplašili Hajduka, barem ako ćemo suditi po njihovom forumu. :lol:

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 19 jul 2011, 00:52

jacky09 je napisao/la:Ovi Englezi su se opasno uplašili Hajduka, barem ako ćemo suditi po njihovom forumu. :lol:
a sile od kokoši....
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 19 jul 2011, 11:06

Sile ili ne, boje ih se 'kao vrag tamjana'. :mrgreen:

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 19 jul 2011, 16:09

prenosi li ko Hajduka noćas i uopšte prva kola HNL-a?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 19 jul 2011, 17:46

spielführer_21 je napisao/la:prenosi li ko Hajduka noćas i uopšte prva kola HNL-a?
Prenosi se u sklopu MaxTv-a (to ti je digitalna tv koja ima stotinu programa), buduci da HRT (i radio i tv) nisu otkupili prava ove godine. Ako nemaš MaxTv (kao ja npr. jer ne želim bezveze davati 65+75kn djubradi), osuden si na uzivo rezultate sa kladionica :( I, naravno, na službenoj stranici hajduka će biti uživo prijenos, samo tekstualni.

Nego, na stranu utakmica, ali ove godine je Hajduk oborio jedan fini rekod. Naime, ove godine godišnja pretplata karata je premašila brojku od 5000!! 8-) Prošle godine je bilo oko 3.800 pretplatnika, a ove daleko više! S obzirom na kvalitetu koja nam se prikazuje od strane bilih, ovo je stvarno impresivan podatak!

Večeras protiv Šibenika otvaranje prvenstva, u 20h!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 19 jul 2011, 20:07

jao katastrofe nema na TVu tekme....

evo Hajduk već vodi... Vukušić oleee 8-)
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 19 jul 2011, 20:23

evo ga stream ;)
http://de.justin.tv/hajducki#/w/1495013216" onclick="window.open(this.href);return false;
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 19 jul 2011, 21:34

silenT. je napisao/la:evo ga stream ;)
http://de.justin.tv/hajducki#/w/1495013216" onclick="window.open(this.href);return false;
zasto mi svaki minut stane prijenos, pojavi se nesto i onda moram refresovat i tako stalno??

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 19 jul 2011, 21:36

gospodin Seljakovic je napisao/la:
silenT. je napisao/la:evo ga stream ;)
zasto mi svaki minut stane prijenos, pojavi se nesto i onda moram refresovat i tako stalno??
tako je i kod mene, valdja previse ljudi gleda, a koliko srece ima ovaj sibenik, to nije normalno cc
Za zivot cijeli!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 19 jul 2011, 21:44

konacno tomasov :D
Za zivot cijeli!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 19 jul 2011, 22:28

Uh!

1.kolo, Hajduk - Šibenik 2:1, strijelci; Vukušić(3.min.), Tomasov(86.min.) za Hajduk i Vuk(9.min.) za Šibenik
Gledatelja: po mojoj slobodnoj procjeni negdje oko 15-16 tisuća. Torcida je bila fantastična, apsolutno! Navijanje besprijekorno, čak se ne mogu sjetiti kad je zadnji put Torcida bila tako gromoglasna.

Rezultat jako vara. Jer ono šte je Hajduk u 2.poluvremenu uspio promašiti je naprosto nevjerovatno. Balakov će morati proraditi na realizaciji i boljoj koncentraciji pojedinih igrača.
Na teren su istrčali; Subašić - James, Vejić, Inoha, Lima - Tomasov, Andrić, K. Ljubičić, Anas Sharbini - Vuković, Vukušić

Već u 3.minuti Hajduk je poveo. Novo pojačanje iz Podgoričke Budućnosti, Vuković asistirao je Vukušiću za laganih 1:0. Inače, ako se po jutru dan poznaje, ovaj će Crnogorac biti veliki dobitak za Hajduke. Momak je bio jako borben, srčan, rastrčan, sve u svemu odličan na premijeri u bilom dresu.
Međutim, vodstvo nije dugo trajalo jer je već u 9.minuti Šibenik iz prve prilike izjednačio. Hajduk će imati i ove godine problema u obrani, jer se ni Inoha, ni James a ni Vejić nisu međusobno dobro još upoznali. I nadam se da će se brzo oporavati Australac Miličević.
Nakon toga slijedi relativno mirno razdoblje do 20.-25.minute kada Hajduk opet prijeti preko Vukovića, Tomasova, Vejića i u tom razdoblju golman Šibenčana se dobro pomučio. Do kraja poluvremena ništa bitno.
A onda slijedi 2.half i serija promašaja. U prvi 15 minuta 2.pol. igrači Šibenika nisu centra prešli, al doslovno. Po prečku su pogodili Vuković i Vejić. Anas Sharbini izlazi pred golmana i puca u prazno (ni tamo ni vamo). Poslije je još pogodio i stativu. Jednostavno, nije htjela ući. I nije da se igralo silom, bilo je jako lijepih kombinacija, prodora po strani, ali neće i neće. I kad se već mislilo da će već na startu prvenstva doći do razočarenja, pao je gol u 88.minuti. Brza akcija, koja je uslijedila još iz obrane, Crnogoac opet asistira, a ovaj put je strijelac bio Tomasov. Veliko olakšanje na klupi i na tribinama.

Na kraju, o stanju na terenu govori i statistika (koja je doduše ko bikini, al yebga, nema boljeg pokazatelja). Ukupno je Hajduk uputio 27 udaraca, od toga 15 u okvir, + još isto toliko kornera i svega 8 prekršaja sa Hajdukove strane (iskreno, ne sjećam se kad je Hajduk imao ovako malo prekršaja).
Ono što mi se definitivno svidjelo je borbenost kod igrača. Vidjelo se da su željni igre i dokazivanja, za svaku se loptu doslovno letilo. Bilo je tu i nogometne lucidnosti, zanimljivih dodavanja i akrobacija. Uglavnom, jako dobra predstava Hajduka, nije bilo golova iz prekida, kornera i slično što je inače karakteristika Hajdukovih golova, akcije su bile dobre, tečne, lijepe. Samo što ovo nije nikakvo mjerilo jačine niti kvalitete Hajduka. Ovo je tek početak.
Sigurno je da je Hajduk jači za jednog čovjeka ove sezone, a to je trener. Balakov je uveo njemačku disciplinu, red i rad i vidi se njegovih ruku djelo na terenu.

Mi smo sad na vrhu, nek nas sad Dinamo hvata :D

A, sad, Barcelona 8-)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 19 jul 2011, 23:06

slika

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 19 jul 2011, 23:37

Čitajuci po portalima izgleda da je ovo stvarno bila dobra Hajdukova utakmica.. Svake godine u ovo doba velika vecina navijača se nada da je to ta sezona, da ove godine stize naslov u Split.. Ja se u ovo doba godine nadam da ce neke stvari krenuti kako Bog zapovijeda e onda nakon tih stvari da ce doci naslovi.. Te stvari sto sam ja ocekivao ima nekoliko godina ove godine su se pocele događati.. Počevsi od presjednika, trenera, pojačanja, rezanja kadra u kojemu je znalo biti i po 40 igrača, itd.. Samo polako, strpljivo i pametno i doci ce se do svega toga.. U svakom slucaju lijepo je vidjeti 27 udaraca i posjed lopte od(ako sam ja dobro vidio) 65%.. I naravno pobjeda je tu, a ova pobjeda vrijedi puno vise od 3 boda..

@Dubrava jel to te već euforija uhvatila.. :D
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 20 jul 2011, 00:33

Iskreno Hajduk ako hoće titulu, priznajem draži su mi od modrih, ali jednostavno u prvom dijelu sezone ne smije dozvoliti da mu Dinamo pobjegne, ako to ode na 5 ili više bodova, sve je gotovo...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 20 jul 2011, 07:43

Barney Stinson je napisao/la:Čitajuci po portalima izgleda da je ovo stvarno bila dobra Hajdukova utakmica.. Svake godine u ovo doba velika vecina navijača se nada da je to ta sezona, da ove godine stize naslov u Split.. Ja se u ovo doba godine nadam da ce neke stvari krenuti kako Bog zapovijeda e onda nakon tih stvari da ce doci naslovi.. Te stvari sto sam ja ocekivao ima nekoliko godina ove godine su se pocele događati.. Počevsi od presjednika, trenera, pojačanja, rezanja kadra u kojemu je znalo biti i po 40 igrača, itd.. Samo polako, strpljivo i pametno i doci ce se do svega toga.. U svakom slucaju lijepo je vidjeti 27 udaraca i posjed lopte od(ako sam ja dobro vidio) 65%.. I naravno pobjeda je tu, a ova pobjeda vrijedi puno vise od 3 boda..
Baš tako kako si napisao i ja razmišljam. Ove godine su se počele pravilno slagati kockice i imamo zdrave temelje. Samo treba vremena i polako nadograđivati. I biti strpljiv. A ako išta drugo, navikli smo biti strpljivi.
Barney Stinson je napisao/la:@Dubrava jel to te već euforija uhvatila.. :D
Pa, inače nisam euforičan što se tiče Hajduka, al sinoć me baš puklo :D Stvarno, 2.pol.Hajduka je bilo jako dobro i da nisam gledao preko streama (hvala kolegi Silent :)) opet bi mislio da smo razočarali!

Dajte Barcu da se igramo :D :D

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 jul 2011, 07:57

Hajduk ako hoce titulu mora dobro da potrosi i da u prvenstvu nad Dinamom ima uvijek +7-8 bodova inace nista od titule....Sudeci po rezultatu protiv Sibenika izgleda da su krenuli opet istim stopama kao i ranije,mozda grijesim tek je pocelo prvenstvo....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 20 jul 2011, 11:01

Ode Lendrić u Bragu za 800k eura. Bravo za Hajduk, ponavljaju se Jelavić, Perišić...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 20 jul 2011, 11:31

Hajduk ako hoce titulu, mora naci nacin da izbace Dinamo iz lige. A inace...
...Život za Široki...

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.