mogli mi neki fight dogovorit: hz-ultras vs slovaci (navijači slovana i spartaka)
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski Mostar
slovaci u mostaru i u sarajevu
mogli mi neki fight dogovorit: hz-ultras vs slovaci (navijači slovana i spartaka)

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
-
hercegovac_nino
- Kontakt:
10. minuta i dalje 0:0
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
zrnjski bolje igra u prvih 20 minuta,vise napada...ima li su jednu sansu ali nista..
48 minut,1-0 vode mostarci kordic je pogodio
- adnan_nanda
- Kontakt:
dobro je,nadam se da ce pobjedit pa kako tako,samo nek idu dalje
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
svaka čast kordiću
Lijepo, keep going.
bravo zrinjski samo naprijed ! ima li ko kakav link pa makar i radio
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Ajmo Zrinjevci izdržite još malo...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Dobro je, 1:0 je dobar rezultat, ali sumnjam da išta mogu u uzvratu. Jednostavno sam pesimista što se tiče naših klubova u Europi. Ko zna možda i uspio napraviti čudo ali teško. Kako god bilo čestitam na pobjedi.
bravo bravo aBd prolazite dalje
Svaka cast momci,imaju odlicnu ekipu i u Slovackoj treba samo hrabro i neprimiti gol u ranoj fazi
Tracy McGrady!!!
uz nase igrace koji su stasali u bh ligi i sada igraju u evropi jos jedan dokaz da se u bih igra kvalitetetan nogomet, ne vrhunski ali i ne tako los kako se moze cuti i procitatat. jos da je nogometni savez i marketing kako treba gdje bi tu bio kraj. a za bht sta reći, pa oni su sami rekli sve . nije ni cudo sto ovi hercegovci ne placaju pretplatu, skandalozno
- dolina cupova
- Kontakt:
cestitam momci,1:0 je najnezgodniji rezultat,jbg valjda cete izdrzati i tamo ultrasi kakvi su i ti gostujuci???
Stvarno ovaj BHT sere sto jest jest
,ijako ne gotivim ni Zrinjski i Ultrase bas sam volio da pogledam tekmu ,ali bagri u BHT valjda nije nesto odgovaralo a kada treba platiti preplatu odmah su tu sa svojim ciljevima i jois jednom BHT SRAMOTA
iskrene cestitke na pobjedi nadam se da ce biti neke slike i klipovi 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
svaka cast! 
Za BHT, sramota očigledno je to slučaj "više" politike.
- MostarskiSipak
- Kontakt:
Do daha, do daha
Sad s ulice pa se vracam nazad ako zena dopusti
Tesko je prave rijeci izabrati, ali ovo na tribini se mora doziviti. Bilo je je bar 30-ak momenta kad je citava tribina padala u trans. Potresi. Ultrasi podizali citav stadion i gornju i donju tribinu. Nadam se da ce na portalu kakvu dobru sliku okaciti, stvarno je lijepo navijanje bilo. Dobro popunjen stadion, posebno u drugom poluvremenu.
Iznenađen sam njihovim navijacima koji prave pauze u navijanju. Malo navijaju, pa gledaju, pa poziraju. Na momente se jave.
Sad nesmijem biti nezahvalan i bezobrazan ali mi je krivo sto sudija nije svirao ocigledan penal za nas, valjda sto nismo jos respektabilna ekipa u Europi. Nadam se da su kamere ubiljezile. Moglo je se i iz kontri uvaliti u drugom poluvremenu jos koji ali opet necu biti pohlepan...
Za uzvratnu je rano jos govoriti, niti treba, sada treba proslaviti ovo. A Jovicu pustimo da razvije taktiku za Bratislavu. Drzimo se komentiranja o vecerasnjoj utakmici.
Svima lijep pozdrav!
Tesko je prave rijeci izabrati, ali ovo na tribini se mora doziviti. Bilo je je bar 30-ak momenta kad je citava tribina padala u trans. Potresi. Ultrasi podizali citav stadion i gornju i donju tribinu. Nadam se da ce na portalu kakvu dobru sliku okaciti, stvarno je lijepo navijanje bilo. Dobro popunjen stadion, posebno u drugom poluvremenu.
Iznenađen sam njihovim navijacima koji prave pauze u navijanju. Malo navijaju, pa gledaju, pa poziraju. Na momente se jave.
Sad nesmijem biti nezahvalan i bezobrazan ali mi je krivo sto sudija nije svirao ocigledan penal za nas, valjda sto nismo jos respektabilna ekipa u Europi. Nadam se da su kamere ubiljezile. Moglo je se i iz kontri uvaliti u drugom poluvremenu jos koji ali opet necu biti pohlepan...
Za uzvratnu je rano jos govoriti, niti treba, sada treba proslaviti ovo. A Jovicu pustimo da razvije taktiku za Bratislavu. Drzimo se komentiranja o vecerasnjoj utakmici.
Svima lijep pozdrav!
Na terenu budi ko Neretva plah,
nek' ti bude bura u grudima dah!
ZRINJSKI-1905-MOSTAR
nek' ti bude bura u grudima dah!
ZRINJSKI-1905-MOSTAR
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.