Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Posto nema teme za mobitel,a necu da otvaram novu,ovdje cu pitati sto me zanima...Naime,sinoc sam probao skinuti Astro file manager za xperiu x8 jer bez njega ne mozes vidjeti datoteke s m.kartice...Ali dodje do 24% i stane, a s racuna mi za to vrijeme oduzelo 5KM...Zna li netko u cemu je problem???
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
a jesi naso ovde nas pitati, ovde ih vecina nosa stare motoroleenobarca je napisao/la:Posto nema teme za mobitel,a necu da otvaram novu,ovdje cu pitati sto me zanima...Naime,sinoc sam probao skinuti Astro file manager za xperiu x8 jer bez njega ne mozes vidjeti datoteke s m.kartice...Ali dodje do 24% i stane, a s racuna mi za to vrijeme oduzelo 5KM...Zna li netko u cemu je problem???
registruj se na hardwarebase.net i tamo ih pitaj za svoj problem
enobarca je napisao/la:Posto nema teme za mobitel,a necu da otvaram novu,ovdje cu pitati sto me zanima...Naime,sinoc sam probao skinuti Astro file manager za xperiu x8 jer bez njega ne mozes vidjeti datoteke s m.kartice...Ali dodje do 24% i stane, a s racuna mi za to vrijeme oduzelo 5KM...Zna li netko u cemu je problem???

Pa bolan skini na komp, pa onda prebaci na mobitel.

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
mozda skida sa android marketa, a na pc-u ne mozes skidati sa androdi marketaBilal je napisao/la:enobarca je napisao/la:Posto nema teme za mobitel,a necu da otvaram novu,ovdje cu pitati sto me zanima...Naime,sinoc sam probao skinuti Astro file manager za xperiu x8 jer bez njega ne mozes vidjeti datoteke s m.kartice...Ali dodje do 24% i stane, a s racuna mi za to vrijeme oduzelo 5KM...Zna li netko u cemu je problem???![]()
![]()
![]()
Ne mogu da vjerujem da neko stvarno skida nesto preko mobilnog interneta.
![]()
Pa bolan skini na komp, pa onda prebaci na mobitel.Gdje ces preko mobitela skidati.

- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Zna li tko kako da u windows 7 promijenim port rautera
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
rauter -_-Senaid L.F.C je napisao/la:Zna li tko kako da u windows 7 promijenim port rautera
Tako je...Skidam sa android marketa...QUARESMA 18<<< je napisao/la:mozda skida sa android marketa, a na pc-u ne mozes skidati sa androdi marketaBilal je napisao/la:enobarca je napisao/la:Posto nema teme za mobitel,a necu da otvaram novu,ovdje cu pitati sto me zanima...Naime,sinoc sam probao skinuti Astro file manager za xperiu x8 jer bez njega ne mozes vidjeti datoteke s m.kartice...Ali dodje do 24% i stane, a s racuna mi za to vrijeme oduzelo 5KM...Zna li netko u cemu je problem???![]()
![]()
![]()
Ne mogu da vjerujem da neko stvarno skida nesto preko mobilnog interneta.
![]()
Pa bolan skini na komp, pa onda prebaci na mobitel.Gdje ces preko mobitela skidati.
Ajde, ima li ko link da skinem kakav antivirus, ali da nije ona trial verzija, da mi bar vazi nekoliko godina
...imao onaj Nod32 i kao licenca vazila do 2018, i fercero je jedno 2 godine ( sam se update-ovao ) , i odjednom stao....pa ako ima neko sta slicno, neka pomogne
hvala

hvala

Volimo Čelik i oči nam se cakle !
http://www.avast.com/en-eu/free-antivirus-download" onclick="window.open(this.href);return false;
Download,poslije toga instaliraj i dobijaš serial key od njih.
Ako bude problema,javi mi se na PP.
Download,poslije toga instaliraj i dobijaš serial key od njih.
Ako bude problema,javi mi se na PP.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
romeo
kad skines free verziju moras se registrirati na strancu avasta ako to ne ucinis opet ce ti vrijedit 30 dana
kad skines free verziju moras se registrirati na strancu avasta ako to ne ucinis opet ce ti vrijedit 30 dana
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Moze li mi neko objasniti sta mi se desava s kompom :s
Dakle ekran mi je sav poplavio boje se mijesaju,i nakon kratkog vremena PC zaledi i moram ga restartat,ovo mi se jos nie desavalo :S
Dakle ekran mi je sav poplavio boje se mijesaju,i nakon kratkog vremena PC zaledi i moram ga restartat,ovo mi se jos nie desavalo :S
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
mala, graficka, provjeri jesi li dobro gurnula kabal u monitor, i je li dobro prikopcan za graficku, ako je u redu, onda ti je do monitora, ako sumnjas opet da je do graficke ili ti ga monitora, obrati se moustaphi*p!p!t@* je napisao/la:Moze li mi neko objasniti sta mi se desava s kompom :s
Eh bas ti hvala,ipak je do kabla koji ide u monitor,vec sam se bio da oprostis ... HAHAAH 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- Titova-Juga
- Kontakt:
HITNO - HITNO - HITNO
Neko mi je provalio u sistem.
Ne mogu uopce uci na desktop jer imam i na administratoru i na drugom accountu password za ulazak na desktop koji je sada promijenjen... Sta da radim ?
Ne mogu uopce uci na desktop jer imam i na administratoru i na drugom accountu password za ulazak na desktop koji je sada promijenjen... Sta da radim ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
- Kontakt:
Da li neko ima ovu igricu medieval 2 total war kingdoms,nikako ne mogu da je pokrenem,sve fino instaliran sam updejtima ali nece i bog,gledao po googlu milion nekih cuda probao opet nista,a sot je najgore instalacija mi traje 1h pa mi mrsko sve ponovo.
- moustapha
- Kontakt:
Nemoj se cuditi, englezi izgovaraju upravo ovako kako je napisano.QUARESMA 18<<< je napisao/la:rauter -_-Senaid L.F.C je napisao/la:Zna li tko kako da u windows 7 promijenim port rautera

#divovi
Titova-Juga je napisao/la:HITNO - HITNO - HITNO
udji preko safe mode i tu mozes promijeniti password ili ga iskljuciti, kako se ja sjecam

- raul-zakon
- Kontakt:
E ovako, posto,blago receno,bas i nisam neki hacker
, da li neko mozda zna sta je display IT i cemu on sluzi ??? Hvala unazad 

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
- Titova-Juga
- Kontakt:
Twinky je napisao/la:Titova-Juga je napisao/la:HITNO - HITNO - HITNO
udji preko safe mode i tu mozes promijeniti password ili ga iskljuciti, kako se ja sjecam
Ne moze jer i preko safe mode-a mi je trazio password jer sam ga ja postavio za administracijski racun.
Uglavnom nasao sam rijesenje u programu "Hirens"
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: enobarca, rio_Ferdy88 i 6 gostiju.