FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 18 jul 2011, 17:16

jubitubi je napisao/la:
tm-ovac iz mase je napisao/la:Borac odličan bio i izgubio 5:1... Šta bi bilo da je bio dobar ? :mrgreen:
Nemoj stvari izvlaciti iz konteksta,i tu provocirati.Niko nije rekao da smo bili odlicni,ali da su se momci borili na terenu koliko su mogli,to jeste.I od svih ljudi da se bas "manijak iz mase" javi,i provocira,prosli ste isto kao i mi.Cemu to?

Moram se malo našalit... Mi smo bili loši, i posustali odmah na početku... Vi ste bili solidni do 70. minute, a onda se desilo isto što i nama... Dosadan ljetni dan ljude natjera da piskaraju što-šta. Ja sam morao malo :mrgreen:
Nije mi bilo mrsko što ste izgubili, ali mi je bilo žao na koji način ste izgubili!

EDIT: I ovo "solidni" ne znači ništa za tu utakmicu, već hoću da kažem da nijedna ekipa iz BiH ne bi mogla bolje, ali ni to nije bilo dovoljno da se parira Izraelcima, jer realno vi niste parirali, nego izbjegavali neizbježno!
TM87

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 18 jul 2011, 17:21

Mirosavljević stiže u Borac?
Centarfor kiparskog Apoela Nenad Mirosavljević na korak je do dolaska u banjalučki Borac.

Iako je šampion Bosne i Hercegovine sve dogovorio sa Sašom Kajkutom, koji se vraća iz Azerbejdžana na Gradski stadion, crveno-plavi žele da angažuju još igrača iz vrha napada.

Mete su bivši napadač španskog Kadiza i Partizana Nenad Mirosavljević i Rade Veljović, koji je dres Banjalučana nosio prošle sezone, potvrdio je "Pressu RS" sportski direktor Borca Darko Ljubojević.

"Mirosavljević bi igru Borca podigao na viši nivo. Još nije ništa gotovo, ali ne bi bilo iznenađenje da napadač Apoela i bivši fudbaler Partizana dođe u Banjaluku. Slična situacija je i sa Veljovićem, koji je u finišu prošle sezone pokazao zavidan kvalitet", rekao je sportski direktor kluba, koji je od strane predsjednika Ljubomira Ćubića jedini ovlašten da pregovara sa potencijalnim pojačanjima.

Mirosavljević je u karijeri još nastupao za Smederevo i Proleter iz Zrenjanina, a srpskoj javnosti je ostao u sjećanju kad je 2008. godine u dresu Apoela najprije srušio Crvenu zvezdu golom u 117. minutu u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a godinu kasnije i Partizan u pretkolu Lige šampiona.

(MONDO)

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 19 jul 2011, 00:12

Ako se ozbiljno ne pojacamo,necemo biti ni blizu Evrope ove sezone.To je jedina istina,sve ostalo su pyzdarije.

Ko ce davati golove?
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 19 jul 2011, 08:18

Stajic, Kajkut, Vidakovic... a i Stakic poneki glavom. Pa ni prosle godine napadaci se nisu nadavali golova pa smo bili prvi, nista se ti nesekiraj ja ti garantujem da cemo igrati u evropi do godine 8-) :D

P.S. Nemoj da se druzis vise sa ovim koji imaju poslovne partnere, oni lose uticu na covjeka, tjeraju ga da razmislja negativno 8-) Ipak je bolje svijet gledati kroz naocale i sa ljepse strane :lol: :lol: :lol: :lol: 8-)

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 19 jul 2011, 09:43

A sto Kajkut,sto ne Messi?

Zajednicko im je da nijedan nije clan Borca? :D

Pricamo o trenutnom igrackom kadru i neophodnosti da se isti veoma ozbiljno pojaca.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 19 jul 2011, 09:49

Pojacanja ce stici ovih dana,3 do 4 igraca,prestanite kukati!

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 19 jul 2011, 09:54

Ko kuka?

Pricamo o mogucnostima i realnim dometima sadasnje ekipe i imperativu da se pojaca.

Sa novim pojacanjima cemo podizati ljestvicu :D

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 19 jul 2011, 09:56

Pa nego sta je nego kukanje...

Strpite se jos malo,i bicete prijatno iznenadjeni.

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 19 jul 2011, 09:58

Armageddon2012 bez uvrede, ali onda realno slaba ti je procjena sadasnjih mogucnosti ekipe u okvirima PL ;) . Realno potpao si pod misljenja nekih clanova ovog foruma koji su i zimus u januaru predvidjali da necemu ni evrope vidjeti :lol: :lol: :lol: Sad ti isti predvidjaju nam sredinu tabele :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 19 jul 2011, 10:00

Jos se "plavo proljece" ceka... :mrgreen:

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 19 jul 2011, 10:03

Ja nisam zimus bio ni clan foruma i ne potpadam pod nicije misljenje,imam 23 godine i dovoljno sam zreo da razmisljam svojom glavom.I.btw,cijelo vrijeme sam bio siguran da cemo biti prvaci,jer sam vjerovao Jagodi i tadasnjem timu....
Nas trenutni tim je od sredine prema naprijed medju slabijim u Premijer ligi,ali ako bismo doveli tri dobra ofanzivca,uz dobru zadnju liniju koju imamo,i kvalitetan rad,opet bismo se umijesali u borbu za titulu!

To je neophodno,jer Zeljo pokazuje veliki kontinuitet i u timu i u struci,sto je jos vaznije.Ako bismo sa ovim snagama usli u prvenstvo,na kraju bismo bili 15 bodova iza njih.

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 19 jul 2011, 10:10

Daj nemoj biti smijesan, 90% ekipe je isto kao prosle godine, jedno smo slabi za Maletica, a isto tako i Zelji je otisao najbolji igrac Sehic, a evo prica se da im i Zeba ode, a nisu nista bolje igrace od nas doveli... Tako da.... ;)

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 19 jul 2011, 10:12

SrdjanBL je napisao/la:Daj nemoj biti smijesan, 90% ekipe je isto kao prosle godine, jedno smo slabi za Maletica, a isto tako i Zelji je otisao najbolji igrac Sehic, a evo prica se da im i Zeba ode, a nisu nista bolje igrace od nas doveli... Tako da.... ;)
Smajić, Adilović, Selimović, Kvesić, Bukvić... Koga ste vi doveli?
TM87

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 19 jul 2011, 10:15

tm-ovac iz mase je napisao/la:
SrdjanBL je napisao/la:Daj nemoj biti smijesan, 90% ekipe je isto kao prosle godine, jedno smo slabi za Maletica, a isto tako i Zelji je otisao najbolji igrac Sehic, a evo prica se da im i Zeba ode, a nisu nista bolje igrace od nas doveli... Tako da.... ;)
Mi jos nismo ni poceli s dovodjenjem,polako. ;)

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 19 jul 2011, 10:16

jubitubi je napisao/la:
Mi jos nismo ni poceli s dovodjenjem,polako. ;)
pa kad cete poceti, na polusezoni ??

Lepinja
Kontakt:

Post Postao/la Lepinja » 19 jul 2011, 10:16

Markovic,Kovacevic i Kajkut zasad a ja osim tog Adilovica ne vidim nijednog dobrog igraca tu iskreno .

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 19 jul 2011, 10:18

EmirTM87 je napisao/la: pa kad cete poceti, na polusezoni ??
Hehehehe,komicar,a?Na tvoju zalost,stici ce za koji dan,a vjerujem da ces se iznenaditi cak i ti pridoslicom jednom... ;)

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 19 jul 2011, 10:18

Trebamo dovesti tri ofanzivca,ali da budu suvi kvalitet,igraci koji odmah mogu igrati u prvih 11.

Onda se sve mijenja iz korijena,i Zeljina jedina prednost ce biti kontinuitet u radu strucnog staba i Amar Osim.

Bila bi to ponovo borba do zadnjeg predzadnjeg kola,kao i zadnja dva prvenstva kad se pobjednik odlucivao u predzadnjem kolu.

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 19 jul 2011, 10:20

Od ovih pobrojanih ja sam samo za Adilovica cuo, ali ne znam gdje je igrao.

Kod nas dolasci:
Markovic (Grcka), Kovacevic (Rudar Prijedor), Kajkut (FC Baku), Savic (FK Olimpik).

Treba priznati nema razlike. Ova sezona ce biti kao prethodne dvije, tri ekipe ce biti u vrhu i boriti se za titulu, Borac, Zeljo, Sarajevo eventualno Siroki i Olimpik, ostalo sve borba za opstanak ;)

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 19 jul 2011, 10:20

jubitubi je napisao/la:
EmirTM87 je napisao/la: pa kad cete poceti, na polusezoni ??
Hehehehe,komicar,a?Na tvoju zalost,stici ce za koji dan,a vjerujem da ces se iznenaditi cak i ti pridoslicom jednom... ;)
sto na moju zalost? ja bih volio da dovedete nekog, pa da imamo kakvu takvu konkurenciju, inace ce biti prekucavanje lige :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []