Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Johnson----Toure----Silva----Milner
On nemoze igrati CM ali moze igrati na krilo. Zato im treba pravi Playmaker.,
Igraju opet za koji dan protiv LA Galaxy. Tamo su Donovan i Beckham.. bice interesantno.
tooooooooo Shaune majstore mali garavireptile je napisao/la:Mario umjesto Dzeke u drugom poluvremenu... vec mi dojadila tekma.
Igraju opet za koji dan protiv LA Galaxy. Tamo su Donovan i Beckham.. bice interesantno.
donesi mi pare
Jarane vidis li da svima daje po poluvrijeme malte ne da odigraju! Nemoj odma razapinjati covjeka bez razloga. Tako ce biti u ovim laksim utakmicama!Sexmachineboy je napisao/la:Pakšu ga ostavio na klupi. Gasim stream.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ma znam, ali sam baš očekivao da ga ostavi do kraja. Treba mu malo više prostora, čini mi se da bi dao gol da ga nije izveo. Ali moraju svi igrati znam, jbg.soccerfan je napisao/la:Jarane vidis li da svima daje po poluvrijeme malte ne da odigraju! Nemoj odma razapinjati covjeka bez razloga. Tako ce biti u ovim laksim utakmicama!Sexmachineboy je napisao/la:Pakšu ga ostavio na klupi. Gasim stream.
FK DELFIN NEUM
ne bi balloteli, pa kakva je ono truhlovina majko mila, ja nikad goreg igraca nisam gledaoBIHfan je napisao/la:Onakve sanse ne smije da fula. Ono 95 % napadaca na svijetu pogodilo.
- Goalgetter
- Kontakt:
@Kimbo . Gdje analiza ?
Ma ne bi vraga, ja bi ono pogodio.EmirTM87 je napisao/la:ne bi balloteli, pa kakva je ono truhlovina majko mila, ja nikad goreg igraca nisam gledaoBIHfan je napisao/la:Onakve sanse ne smije da fula. Ono 95 % napadaca na svijetu pogodilo.
FK DELFIN NEUM
-
jasko_juve
- Kontakt:
Apsulutno.jasko_juve je napisao/la:Man of the match Edin Dzeko!!!
kimbo cekamo analizu.
FK DELFIN NEUM
- Goalgetter
- Kontakt:
Odlaskom Teveza, ce sigurno doci jos jedan napadac svjestske klase, ako ne i dva, tako da bi moglo opet biti tijesno u napadu, a tesko se Dzeki onda.
[youtube][/youtube]
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- miralem444
- Kontakt:
jednostavno situacija koju edin mora da lagano rijesava..nemogu da shvatim sta mu se desava u ovakvim situacijama u poslednje vrijeme,ako se sjecamo prvo u kupu engleske,pa protiv arisa,pa protiv totenhema pa sad ovo edine brate to je nesto sto se mora pospremit u mrezu sa lakocom,veci zicer jednostavno nemozes imat...Cartman je napisao/la:Evo ta sansa na 3:00
[youtube][/youtube]
Inace kako ono kazu pisi kuci po odijelo na pauzi ce da bude.
Trcanje: Isti crnjak kao prije
Duel igra:Malo je kao radio na tome
Koncentracija: Nula (izgubi kljucnu loptu na sredini i primise go . Promasi sansu ja mislim da bi i onaj nick Samo Zeljo ono zabio
Dosao im je jos jedan igrac (Weiss) koji je dobar al voli loptu mislim vise i od Johnssona ono je smijesno
Onaj Savic , decko igra za 10. Nista atraktivno al mirno i bez vratolomija ,strasno dobar half ne znam samo odakle je dosao.
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
- Papastathopoulos
- Kontakt:
made in partizan....Onaj Savic , decko igra za 10. Nista atraktivno al mirno i bez vratolomija ,strasno dobar half ne znam samo odakle je dosao.
Made in BSK Borca...Papastathopoulos je napisao/la:made in partizan....Onaj Savic , decko igra za 10. Nista atraktivno al mirno i bez vratolomija ,strasno dobar half ne znam samo odakle je dosao.
A dosao u City iz Partizana.
Trenutno korisnika/ca: 313, adrenaline323, Amazon [Bot], bhfanatic14, Bordo10, BosnianRahatluk, Brix, bvsic, CAGarfia, Celtic, Confiance, Dalix, delko, Djedo, ErosViverosViv, f16, FerdinandF, galia95, Google Adsense [Bot], Hajdeee, invincible1921, inzomni, izdzezveubrazil, JimmyPage, Kajkutenjoyer, KarlMarx, kolezeljovac, Konzerva, lakilone, Lavcina, Lynx, Majstorinho, Micron, MrPink, myself, Poligon10, Principatus, prisonbreak, Proximic, sagitarius, senad82, Sheyi, Slobodanpad1945, unavita, Wisey i 259 gostiju.