Devil ce igrat, a za jonnhya ne vjerujem, nije lik us'o na forum od maja, ebem ga aktivnaZagor je napisao/la:@ Edin TM87 - aj pozovi te svoje da odigraju meč...
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Re: SportSport.ba liga
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
ako treba zamjena za neaktivnog tu samEdin TM87 je napisao/la:Devil ce igrat, a za jonnhya ne vjerujem, nije lik us'o na forum od maja, ebem ga aktivnaZagor je napisao/la:@ Edin TM87 - aj pozovi te svoje da odigraju meč...
Kad počinje liga opet?
Zdena04 je napisao/la:Kad počinje liga opet?
Koliko sam uspio vidjeti Njemacka i Francuska liga pocinje 08.08.2011 i tada bi trebalo startati i nasa liga.Ovo jos nije sluzbeno jer se moram "zaroviti" u sve lige "5" i provjeriti koliko imamo vikend kola da mozemo odraditi nasi 18 kola.U 6. sezoni nece biti problem oko KUP-a jer se igraju grupne faze LP i LE.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Ovim putem izazivam Edina i Devila na prijateljski meč, narednog vikenda. Naći će sekretar neke parove, a čujem da je Edin stručnjak za Litvansku i Ukrajinsku ligu pa molim da parovi budu iz istih.
Dakle,
FK Formula - Čekićari, 23.07.2011.
P.S. Sekretaru, možeš postaviti i neku košarkašku utakmicu, jer ne sumnjam u kvalitet naših protivnika, posebno u ovog majstora forhenda

Dakle,
P.S. Sekretaru, možeš postaviti i neku košarkašku utakmicu, jer ne sumnjam u kvalitet naših protivnika, posebno u ovog majstora forhenda
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Sa mojom ekipom ne smiješ ,u kojoj sam ja prva violina i glavni igrač ,ja sam protiv tvoje ekipe ,kad si raspoložen za tekmu ,da isprobam ove svoje antitalente
(tek za sedam dana možemo jer je Boško ,banovan).
I da vidim tvoje kvalitete usput ,Virtu antitalentu

I da vidim tvoje kvalitete usput ,Virtu antitalentu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Samo zakaži termin sa sekretarom, kojeg usput molim da ne postavlja tenis u ponudu, jer svi znamo kako je naš dobri @legenda završio kad se posljednji put tenis prognoziraolegenda reala je napisao/la:Sa mojom ekipom ne smiješ ,u kojoj sam ja prva violina i glavni igrač ,ja sam protiv tvoje ekipe ,kad si raspoložen za tekmu ,da isprobam ove svoje antitalente(tek za sedam dana možemo jer je Boško ,banovan).
I da vidim tvoje kvalitete usput ,Virtu antitalentu![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Momak prije nego nešta kažeš ,prvo se raspitaj ko je najbolji igrač ove ss.ba lige i ko u 6 mečeva daje 9 golova ,u zadnjih šest kola sam se priključio i to je moj učinak ,moj Virtu ,više sam dao nego ti za čitavu sezonu ,o Edu da ne pričamVirtu4l je napisao/la:Samo zakaži termin sa sekretarom, kojeg usput molim da ne postavlja tenis u ponudu, jer svi znamo kako je naš dobri @legenda završio kad se posljednji put tenis prognoziraolegenda reala je napisao/la:Sa mojom ekipom ne smiješ ,u kojoj sam ja prva violina i glavni igrač ,ja sam protiv tvoje ekipe ,kad si raspoložen za tekmu ,da isprobam ove svoje antitalente(tek za sedam dana možemo jer je Boško ,banovan).
I da vidim tvoje kvalitete usput ,Virtu antitalentu![]()
Koji si ti tim ,koja liga .
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Na pričam s trećeligašima 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Ovim putem izazivam Edina i Devila na prijateljski meč, narednog vikenda. Naći će sekretar neke parove, a čujem da je Edin stručnjak za Litvansku i Ukrajinsku ligu pa molim da parovi budu iz istih.
Dakle,
P.S. Sekretaru, možeš postaviti i neku košarkašku utakmicu, jer ne sumnjam u kvalitet naših protivnika, posebno u ovog majstora forhenda![]()
![]()
Virtu4l druze ja ti sad nemam vremena za to.Svi koji zele utakmice prijateljske mogu sami postaviti.Ja samo ponekad malo uletim ovdje.Mozes zamoliti ostala dva clana saveza ako su slobodni da postave utakmice.Ali najbolje je da ti izaberes te parove ali nemoj brisati utakmicu do pocetka sezone bas me interesuje kako si prosao protiv Edina i Devila.Poderi ih
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Bjezis sa planinskih, bazicnih priprema i ugovaras nam neke utakmice radi licnog samozadovoljavanja.Virtu4l je napisao/la:Na pričam s trećeligašima
Support Velez, It's logical! ★
Hah, nakon odmaranja na vikendici preko vikenda, naravno iskljucio sam telefon, evo sad ga ukljucih kad vidim 36 propustenih poziva od uprave Cekicara, prvo sto sam pomislio, zele me dovest u svoje redove, kad vidim poruka od nekog @Virtu4la, "Molim te, hajde da odigramo prijateljsku tekmu kod nas, da i nasi navijaci vide tebe i Stefka na djelu!" Ostao sam zaprepasten, pa zar takva ekipa da igra protiv ovih maniantitalenata?
Ali ipak, moj drug Stefko me zamolio da ipak igramo, jer su i njega gnjavili na telefon (bio mu ukljucen, jadnicak), ali pod uslovom da ne igra kapiten (zbog lakse povrede i neaktivnosti na treninzima), jer smo s njim prejaki.
Roger Federer the greatest of all time!
Otkud ti znaš kako se ja samozadovoljavamMont0 je napisao/la:ugovaras nam neke utakmice radi licnog samozadovoljavanja.Virtu4l je napisao/la:Na pričam s trećeligašima![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
..rok za tipovanje je istekao,pa bih molio nekoga od moderatora,koji prvi naleti da zakljuce ove prijateljske

sredjenomuhovic je napisao/la:..rok za tipovanje je istekao,pa bih molio nekoga od moderatora,koji prvi naleti da zakljuce ove prijateljske![]()
..hvala defenderu 
mogli ste bar iste parove na utakmicama staviti da je lakse pregledati 
Evo konacno pronadjo malo vremena i odredio sam datume odigravanja utakmica 6.sezone ss.lige.Ono najvaznije glasi:sezona pocinje 13.08.2011 a zavrsava 17.12.2011 godine.Zbog nemogucnosti da se prati samo liga petice u dva kola (8. kolo 07.10.2011* i 13. kolo 11.11.2011*) umjesto lige petice tipovat ce se na kvalifikacije za EURO 2012 godine.Takodje napominjem da ce se 7.kolo kao i 11 odigrati u Petak umjesto standardo sto igramo Subotom.
SuperKup u kome se sastaju Gongashi (pobjednici 5.sezone lige ss.ba) i Crazy Legs (Pobjednici 5.sezone KUP-a ) na programu je 06.08 2011 godine.
Raspored KUP-a za 6.sezonu bit ce odredjen do pocetka 6.sezone.
Takodje napomena da nije uradjen novi raspored za ligasko takmicenje(Uradit cu to za par dana
) da nebi bilo nesporazuma samo je odredjeno kad se igra koje kolo 
SuperKup u kome se sastaju Gongashi (pobjednici 5.sezone lige ss.ba) i Crazy Legs (Pobjednici 5.sezone KUP-a ) na programu je 06.08 2011 godine.
Takodje napomena da nije uradjen novi raspored za ligasko takmicenje(Uradit cu to za par dana
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
http://www.fixturelist.com/createalist1.php" onclick="window.open(this.href);return false;123456 je napisao/la:Evo konacno pronadjo malo vremena i odredio sam datume odigravanja utakmica 6.sezone ss.lige.Ono najvaznije glasi:sezona pocinje 13.08.2011 a zavrsava 17.12.2011 godine.Zbog nemogucnosti da se prati samo liga petice u dva kola (8. kolo 07.10.2011* i 13. kolo 11.11.2011*) umjesto lige petice tipovat ce se na kvalifikacije za EURO 2012 godine.Takodje napominjem da ce se 7.kolo kao i 11 odigrati u Petak umjesto standardo sto igramo Subotom.
Takodje napomena da nije uradjen novi raspored za ligasko takmicenje(Uradit cu to za par dana) da nebi bilo nesporazuma samo je odredjeno kad se igra koje kolo
Evo ti stranica na kojoj mozes uradit raspored, ukucas imena klubova i samo odradi.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Uredjen je raspored za 6.sezonu ss.lige za sve tri lige.Istu mozete pogledati ovdje:
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =52&t=1789" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =52&t=1789" onclick="window.open(this.href);return false;
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.