FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Da i jos nesto mi smo ti koji uvijek ostaju tamo negdje "u sumarku skrivenom"!!!

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
"Sheriff je 'plaćenička' ekipa, dok je Željezničar nešto sasvim drugo. Kada obučete plavi dres i istrčite pred navijače onda shvatite u kakvom klubu igrate.
ELDIN ADILOVIĆ JE JEDAN OD NAS!
ELDIN ADILOVIĆ JE JEDAN OD NAS!
TM87
Ako sam dobro upucen, pri potpisivanju ugovora Amar je obecao Zebi da mu nece praviti probleme u slucaju da dobije ponudu.
Zasto bi mu iko normalan pravio probleme pri ponudi od 700 hiljada eurica? Nadam se da cemo ga uspjeti prodati za te pare ili cak za malo vise. 
Igrač koji zna približno igrati lopte, kao Zajko Zeba je Semir Štilić. Zeba je u maju napunio 28 godina i još je relativno fudbalski mlad, odnosno igrač u najzrelijim fudbalskim godinama. Zeba je stariji od Džeke, nešto manje od 3 godine, a Džeku smatramo mladim igračem.
Zeba je momak koji zna igrati lopte i to se u ovom gradu uvijek cijenilo.
Poslije rata u Želji su lopte znali, Fadil Žerić, Zajko Zeba i Semir Štilić, četvrtog ja nisam uspio da se sjetim.
Mislim da će me ovi stariji shvatiti, šta sam htio reći.
Međutim, kada bi došlo do transfera , momku bi trebalo izaći u susret i pustiti ga iako sam uvjeren, da bi nakon (lupam Šturma), mogao i uduplati lovu svojom prodajom u slijedeći klub.
Poslije rata u Želji su lopte znali, Fadil Žerić, Zajko Zeba i Semir Štilić, četvrtog ja nisam uspio da se sjetim.
Međutim, kada bi došlo do transfera , momku bi trebalo izaći u susret i pustiti ga iako sam uvjeren, da bi nakon (lupam Šturma), mogao i uduplati lovu svojom prodajom u slijedeći klub.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Zelio sam samo da razbijem pricu "ako Osim kaze". To je vec odavno dogovoreno i ako dodje stvarna ponuda Zeba vjerovatno ode. I ja se slazem, bolje uzeti pare odmah i pokusati sto prije naci kakvu takvu zamjenu.elSaik je napisao/la:Zasto bi mu iko normalan pravio probleme pri ponudi od 700 hiljada eurica? Nadam se da cemo ga uspjeti prodati za te pare ili cak za malo vise.
EDIT:
Upravo sam dobio informaciju da je signal iz Moldavije provjeren na TV 1. Znaci prenos ide sigurno i vjerovatno bez problema
Zadnja izmjena: bozzaii, dana/u 19 jul 2011, 11:42, ukupno mijenjano 1 put.
Samo neka Zeba ide i da mi uzmemo tih 700 000 , a doci se tamjena garant, ko je znao za Bekrica, pa kako je igrao, tako da ce garant doci neko umjesto zebe
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
-
o sole mio
- Kontakt:
avlami97 je napisao/la:Igrač koji zna približno igrati lopte, kao Zajko Zeba je Semir Štilić. Zeba je u maju napunio 28 godina i još je relativno fudbalski mlad, odnosno igrač u najzrelijim fudbalskim godinama. Zeba je stariji od Džeke, nešto manje od 3 godine, a Džeku smatramo mladim igračem.
E vala ga i ti usra s Fadilom... Ne znam kako si mogo izbaciti iz tog nabrajanja Amira Agica i Ivicu Huljeva pa i Muharemovica koji nije imo bas tako zavidnu tehniku ko ovi igraci, ali definitivno je nosio Željinu igru bolje nego ijedan nabrojani....
- partibrejker1921
- Kontakt:
Od transfera Zebe nema ništa tako da nema potrebe da trošite vrijeme i postove na gluposti.
e baš si partibrejker, što raji upropasti dernek 
Kako znas da nema
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
- Bianconeri1988
- Kontakt:
@partibrejker1921 je naš insajder, imajte povjerenja u čovjeka 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- partibrejker1921
- Kontakt:
Bianconeri1988 je napisao/la:@partibrejker1921 je naš insajder, imajte povjerenja u čovjeka
Ozbiljan sam, stvarno je smiješno i pričati o tome.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
neko je maloprije spominjao velibora djurica iz poljske da bi mogao biti pojacanje, eh od njega nema nista, ode i on medju vuCove
Za zivot cijeli!
Pabizo javio Graciću da ga tražimoThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:neko je maloprije spominjao velibora djurica iz poljske da bi mogao biti pojacanje, eh od njega nema nista, ode i on medju vuCove
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
BHT1 prenosi utakmicu iz tiraspolaaa! toooo 
Koliko je nasih otislo gore ???
Bilo bi odlicno da bht prenosi utakmicu on se moze gledati u cijeloj bh za razliku od tv1...
Bilo bi odlicno da bht prenosi utakmicu on se moze gledati u cijeloj bh za razliku od tv1...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
odakle ti to ?brajla95 je napisao/la:BHT1 prenosi utakmicu iz tiraspolaaa! toooo
Za zivot cijeli!
eno ima na sc.ba pise da ce nas prenositi da je to rekao bht1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.