Na "provjerenom" portalu pise...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:odakle ti to ?brajla95 je napisao/la:BHT1 prenosi utakmicu iz tiraspolaaa! toooo
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
****** ako oni lazu onda i ja lazemtm8782 je napisao/la:Na "provjerenom" portalu pise...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:odakle ti to ?brajla95 je napisao/la:BHT1 prenosi utakmicu iz tiraspolaaa! toooo
objavljeno je i na fkzeljeznicar.com.
Eh sad, molim ove forumaše koji su više skloniji tehnologiji i tako to, da postave neki link za tekmu kad bude...
Eh sad, molim ove forumaše koji su više skloniji tehnologiji i tako to, da postave neki link za tekmu kad bude...
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
Tehnologiji proizvodnje secera iz secerne repe?

Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
ako mogu pomoć', može i toAvanes je napisao/la:Tehnologiji proizvodnje secera iz secerne repe?![]()
![]()
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
Halo jel to hitna? Hitno mi treba 100 maraka

Zadnja izmjena: Avanes, dana/u 19 jul 2011, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
http://liveonsat.com/today.php?start_dd ... _yyyy=2011" onclick="window.open(this.href);return false;hamo_pipa je napisao/la:objavljeno je i na fkzeljeznicar.com.
Ovo je dokaz da ima tekma na BHT1 a link za tekmu ces dobiti cim izbace
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
yebo majku, kad god nas prenosi bht ne valja, il primimo 7, il 5, valjda nece i ovaj put tako biti
Za zivot cijeli!
A oni nisu bas s parama, meni se taj Osmanagic pravo dopada kao igrac.On i onaj Aganovic su mi onako fini igraci.aleksandar_veliki je napisao/la:Osmanagic se vratio u OFK Beograd, produzuje sa njima.
Zelim, zelis
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
amer_zeljoo
- Kontakt:
u koliko sati je utakmica? 
Je li to onaj Osmanagic iz Veleza ili...?pile87 je napisao/la:A oni nisu bas s parama, meni se taj Osmanagic pravo dopada kao igrac.On i onaj Aganovic su mi onako fini igraci.aleksandar_veliki je napisao/la:Osmanagic se vratio u OFK Beograd, produzuje sa njima.
Zelim, zelis
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
jes jestm8782 je napisao/la:Je li to onaj Osmanagic iz Veleza ili...?pile87 je napisao/la:A oni nisu bas s parama, meni se taj Osmanagic pravo dopada kao igrac.On i onaj Aganovic su mi onako fini igraci.aleksandar_veliki je napisao/la:Osmanagic se vratio u OFK Beograd, produzuje sa njima.
Zelim, zelis
Za zivot cijeli!
Ne sjecas se? Protiv Hape prenio Murataga i FTVThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:yebo majku, kad god nas prenosi bht ne valja, il primimo 7, il 5, valjda nece i ovaj put tako biti
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ista su to vnagoEdin TM87 je napisao/la:Ne sjecas se? Protiv Hape prenio Murataga i FTVThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:yebo majku, kad god nas prenosi bht ne valja, il primimo 7, il 5, valjda nece i ovaj put tako biti
Za zivot cijeli!
Ne pehiraj bezzeThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:yebo majku, kad god nas prenosi bht ne valja, il primimo 7, il 5, valjda nece i ovaj put tako biti
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Zašto ja imam osjećaj da su nekako svi redom uvjereni u prolaz...
I dalje sanjam loše snove, uistinu loše snove..
I dalje sanjam loše snove, uistinu loše snove..
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
I Levski je Baho prenosioEdin TM87 je napisao/la:Ne sjecas se? Protiv Hape prenio Murataga i FTVThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:yebo majku, kad god nas prenosi bht ne valja, il primimo 7, il 5, valjda nece i ovaj put tako biti
Ma bolje i oni nego onaj krmak Baho na TV1, najveci baksuz medju reporterima.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:yebo majku, kad god nas prenosi bht ne valja, il primimo 7, il 5, valjda nece i ovaj put tako biti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.