ja, ja ...to sam i mislioDevil je napisao/la:Made in BSK Borca...Papastathopoulos je napisao/la:made in partizan....Onaj Savic , decko igra za 10. Nista atraktivno al mirno i bez vratolomija ,strasno dobar half ne znam samo odakle je dosao.![]()
A dosao u City iz Partizana.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
- JuveSissoko
- Kontakt:
The flowers of English football, the flowers of Manchester
On je izgubio loptu negdje na sredini terena i tu je pao gol, ali svi ostali igraci city-a su bili na svojoj polovici i kad taj city ne moze da zaustavi ovakav tim sta se tu ima reci. De jong, Barry i Yaya su takodjer losi bili, ovaj neki levat samo tako uze loptu De jongu vise puta.
Pad u Edinovoj igri je bio poslije tog gola. To se je tu vidjelo kad je promasio gol. Ipak, opet Dzekina sreca sto Balo isto nije nista posebno igrao tako da.
Onaj Johnson je uzas od igraca, lik sam sebi gleda u noge kad trci, nesta ko fol dribla.
Ako bi doveli Nasria, ili nekog dobrog playmakera jos Silva i SWP(ovaj momak se super slaze sa Edinom) bila bi vec druga stvar.
Mancini gleda da igra jednim napadacem, nazalost tako da ce Dzeko morati vise da radi.
A za Dzeku ste vec procitali.. cak mi je vise muka da ga gledam u napadu a nikad mi do nedavno nije smetao. Brzina i trcanje mu je nula. Ne znam faka jel' do mene il' sta, ali ne pamtim da je Dzeko ikada ovako sporo trcao na terenu. Znam da su ovo prijateljske utakmice al stvarno nije pokazao da zna trcat ko pravi napadac. Zna dobit bitke sa trojicom oko lopte ali to je trenutno jedina pozitivna stvar.
U kratko, Ermin Zec je za Dzeku Eustahije Brzic. Daj Boze da ovaj mali udje u formu i da mu Pape da jos koju sansu inace ce nam napad u repki postati penzionerski.

Nadam se da ce tekma protiv LA Galaxy biti dosta bolja.
Jarane snaga mozda jeste tu ali se krece ko kornjaca. Fudbal u EPL zahtjeva puno vise trcanja.bosnas_ je napisao/la:Dzeko igra u sasvim dobroj formi! druga je stavr sto Cityu fali 2-3 kvalitetna igraca,prije svega Nasri,tako da ce i Dzeki biti puno lakse!...do pocetka sezone Dzeko ce biti onaj stari..razvaljivat ce on ove sezone,vidi se da puca od snage!
- Goalgetter
- Kontakt:
I ja sam to primjetio, jednostavno, ko puz se krece po terenu kad ima loptu. Ne pokusava ulaziti u driblinge, sto i nemoze zbog nedostatka brzine, sve to nekako ''troljavo'' izgleda. Ne samo u City-u, da ne bi bilo da je to do engleskog fudbala, nego opcenito i u reprezentaciji. Kad pogledam one prve-dvije utakmice City-a, protiv Wolvesa npr. tu je sprintao samo tako po terenu, ali je iz utakmice u utakmicu jednostavno izgubio tu brzinu.reptile je napisao/la: A za Dzeku ste vec procitali.. cak mi je vise muka da ga gledam u napadu a nikad mi do nedavno nije smetao. Brzina i trcanje mu je nula. Ne znam faka jel' do mene il' sta, ali ne pamtim da je Dzeko ikada ovako sporo trcao na terenu. Znam da su ovo prijateljske utakmice al stvarno nije pokazao da zna trcat ko pravi napadac. Zna dobit bitke sa trojicom oko lopte ali to je trenutno jedina pozitivna stvar.
Vjerovatno nabija misice i radi na tome da bude jaci u duelima, pa je mozda izgubio dosta brzine radi toga. Isto je se desilo i Agbonlahoru.Goalgetter je napisao/la:I ja sam to primjetio, jednostavno, ko puz se krece po terenu kad ima loptu. Ne pokusava ulaziti u driblinge, sto i nemoze zbog nedostatka brzine, sve to nekako ''troljavo'' izgleda. Ne samo u City-u, da ne bi bilo da je to do engleskog fudbala, nego opcenito i u reprezentaciji. Kad pogledam one prve-dvije utakmice City-a, protiv Wolvesa npr. tu je sprintao samo tako po terenu, ali je iz utakmice u utakmicu jednostavno izgubio tu brzinu.reptile je napisao/la: A za Dzeku ste vec procitali.. cak mi je vise muka da ga gledam u napadu a nikad mi do nedavno nije smetao. Brzina i trcanje mu je nula. Ne znam faka jel' do mene il' sta, ali ne pamtim da je Dzeko ikada ovako sporo trcao na terenu. Znam da su ovo prijateljske utakmice al stvarno nije pokazao da zna trcat ko pravi napadac. Zna dobit bitke sa trojicom oko lopte ali to je trenutno jedina pozitivna stvar.
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
I kad vidim da pisete da je Weiss odigrao za 10 onda stvarno ne znam sta da kazem. Upropastio je masu dobrih napada za City. Mozda jeste brz i prodoran ali mi izgleda kao da nema fudbalsku inteligenciju...
Ali ipak, ovo su tek njihove prve utakmice ove sezone i to prijateljske pa je rano davati ocjene. Mozda se i on uozbilji.
Vidis brate da se samo glupiraju. Dzeko je sinoc u prvom dijeu susreta jedini stvarao sanse i pkusavao nesto. Dvije sanse za gol koje je City imao su bile Dzekine. A to sto neki ovdje boga mole da ne uspije u EPL-u da bi oni imali gdje izbacivati svoje frustracije, to je drugocalcio je napisao/la:Ja ne znam o cemu vi pricate. Dzeko je bio ok, cak se primjeti napredak u igri, aktivniji je nego ranije, trazi loptu, dobro je prima i drzi a to mu je najvise falilo prosle sezone (pored golova). Djeluje slobodniji i sa vise samopouzdanja, sto je dobar znak. Nije ni u Wolfsburgu proigrao dok se nije "udomacio" i dobro upoznao sa ostalima.
I kad vidim da pisete da je Weiss odigrao za 10 onda stvarno ne znam sta da kazem. Upropastio je masu dobrih napada za City. Mozda jeste brz i prodoran ali mi izgleda kao da nema fudbalsku inteligenciju...
Ali ipak, ovo su tek njihove prve utakmice ove sezone i to prijateljske pa je rano davati ocjene. Mozda se i on uozbilji.
problem je u tome sto mi svake sec.drzimo oko na dzeki,a ostale na terenu i ne primjecujemo...ajd eto nek mi neko od ovih kriticara kaze ko je to trcao vise od dzeke..pogotov u prvoj tekmi...npr.toure,jes malo morgen..niko..a dr.stvar dzeko je napadac,a ne veznjak... po meni dzeko bas ima smekerski trk,lijep za ocisoccerfan je napisao/la:Vidis brate da se samo glupiraju. Dzeko je sinoc u prvom dijeu susreta jedini stvarao sanse i pkusavao nesto. Dvije sanse za gol koje je City imao su bile Dzekine. A to sto neki ovdje boga mole da ne uspije u EPL-u da bi oni imali gdje izbacivati svoje frustracije, to je drugocalcio je napisao/la:Ja ne znam o cemu vi pricate. Dzeko je bio ok, cak se primjeti napredak u igri, aktivniji je nego ranije, trazi loptu, dobro je prima i drzi a to mu je najvise falilo prosle sezone (pored golova). Djeluje slobodniji i sa vise samopouzdanja, sto je dobar znak. Nije ni u Wolfsburgu proigrao dok se nije "udomacio" i dobro upoznao sa ostalima.
Teren je takodjer bio los, pa igraci sigurno nisu ni zeljeli da se previse trude. Ipak to ne znaci da Dzeko nije trebao da zabije onu 100% priliku, gdje je trebao samo da postavi nogu i lopta bi zavrsila u mrezi. Ipak on ni to nije uspio.
Da je nosio dvojicu trojicu na ledjima pa sta, i drugi su kao recimo Weiss,Wright-Phillips itd...
I na kraju igrali su protiv NAJLOSIJEG kluba na SA kontinentu, i MC kao neki ozbiljan klub nije pokazao nista. Galaxy ce da ih razbije, dok Real Madrid i Man United ruse sve pred sobom, i time dokazuju svoju kvalitetu iz utakmice u utakmicu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prvu je asistirao tako sto je se lopta odbila od njega, da je to onaj Dzeko od prije dvije godine ono bi bio gol. Znaci ni u snu Dzeko nije zelio asistirati za taj gol.
Druga ''asistencija'' je dodavanje Wright-Phillipsu van 16 metara, i ovaj se oslobadnja igraca te pogadja.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jeste bio los kao i ekipa mu.Ali nabrojavati i ove weisove i filipsove je glupost.Oni ce se tek izgubiti kad krene voz.KONGO je napisao/la:Gledao sam tekmu, Dzeko je bio los ali pravo los.
Teren je takodjer bio los, pa igraci sigurno nisu ni zeljeli da se previse trude. Ipak to ne znaci da Dzeko nije trebao da zabije onu 100% priliku, gdje je trebao samo da postavi nogu i lopta bi zavrsila u mrezi. Ipak on ni to nije uspio.
Da je nosio dvojicu trojicu na ledjima pa sta, i drugi su kao recimo Weiss,Wright-Phillips itd...
I na kraju igrali su protiv NAJLOSIJEG kluba na SA kontinentu, i MC kao neki ozbiljan klub nije pokazao nista. Galaxy ce da ih razbije, dok Real Madrid i Man United ruse sve pred sobom, i time dokazuju svoju kvalitetu iz utakmice u utakmicu.
Mancini je definitivno kocijas u bolidu formule jedan.Pripreme u hladnom buretu vode wtf
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Alucard, Amazon [Bot], ANamelessGhoul, BosnianDragon2024, BosnianRahatluk, budzak, CHR, Confiance, costacurta08, Cwirek, DanijelTZ, delko, enobarca, exampLe., FerdinandF, fukare987, galia95, Giuseppe1, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], grbavicka1921, Hajdeee, haklamas, HariTz, HordasFks, Hrammm1921, invincible1921, inzomni, J1897, Jabroni, Jegres, kakarut, KarlMarx, kladionicar30, Konzerva, lakilone, Lavcina, linethreader, lol89, Lynx, Majstorinho, marlostanf1eld, Micron, MokraKifla, Mostarska, MrPink, myself, Proximic, Rauber33, RaymondRed, rishovski, s4mke, sagitarius, SG1921, Sheyi, signalidunapark, Smaja, tale07, THEC, travuljasSs, tuzlanskinacin, unavita, UtdBiH21, Venom, VensanKasel, xinxee, Zaboljesutra, zastitaIdentiteta, zikerrz21 i 523 gosta.