RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
ma ne mogu oni bez veleza vidis da stalno prate nasu temu 
loš ti humor brate...veze s vezom nema...
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
bilo bi mi drago kada bi uskoro nekad pameti došao...
bilo bi vjerujem, lakše i tvojim bližnjim...
zaželjeh ti samo što i ti nama ,,,
evo ide jedna lagana lekcija pred spavanje;
Nismo birali ni zemlju ni mjesto gdje ćemo se roditi,
ni narod u kojem ćemo se roditi,
ni vrijeme u kojem ćemo se roditi,
ali biramo jedno - da li ćemo biti ljudi ili neljudi.
poz i laku noć lafćino,,,
bilo bi vjerujem, lakše i tvojim bližnjim...
zaželjeh ti samo što i ti nama ,,,
evo ide jedna lagana lekcija pred spavanje;
Nismo birali ni zemlju ni mjesto gdje ćemo se roditi,
ni narod u kojem ćemo se roditi,
ni vrijeme u kojem ćemo se roditi,
ali biramo jedno - da li ćemo biti ljudi ili neljudi.
poz i laku noć lafćino,,,
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Ovo sve što se dešava pozitivno u Veležu, je ok, mada iskreno, očekujem ove sezone stabilizaciju kluba, i iskorak u organiacijskom smislu, u odnosu, na predhodne godine. Također mi je drago da praksa rekla - kazala, višee nije relevantna, već samo ono, što klub objavi na svojoj stranici. i na kraju se želim složiti s Mirzinom konstatacijom, da ne treba vršiti pritisak na tim, i obećavati kule i gradove, već treba igrati, pa šta bude na kraju.
volio bi čuti mišljenje cunamija o ovome, što se dešava u klubu, pošto ga dugo nema...
volio bi čuti mišljenje cunamija o ovome, što se dešava u klubu, pošto ga dugo nema...
a da stvarno gdje je cunamiAlemC85 je napisao/la:Ovo sve što se dešava pozitivno u Veležu, je ok, mada iskreno, očekujem ove sezone stabilizaciju kluba, i iskorak u organiacijskom smislu, u odnosu, na predhodne godine. Također mi je drago da praksa rekla - kazala, višee nije relevantna, već samo ono, što klub objavi na svojoj stranici. i na kraju se želim složiti s Mirzinom konstatacijom, da ne treba vršiti pritisak na tim, i obećavati kule i gradove, već treba igrati, pa šta bude na kraju.
Mozda covjek se negdje placa po Moru uzeo godisnji i Pluta negdje po vodi 
Samo jedan klub Velež Mostar
Da sam ja bogdo na njegovom mjestu, ako je otišao na more, ovdje na ILIDŽI pravi pakao, doći će abd uskoro i naših pet minuta tj. pet minuta obične raje...Adnel je napisao/la:Mozda covjek se negdje placa po Moru uzeo godisnji i Pluta negdje po vodi
jojj dodji u mostar da vidis sta je pravi pakaoAlemC85 je napisao/la:Da sam ja bogdo na njegovom mjestu, ako je otišao na more, ovdje na ILIDŽI pravi pakao, doći će abd uskoro i naših pet minuta tj. pet minuta obične raje...Adnel je napisao/la:Mozda covjek se negdje placa po Moru uzeo godisnji i Pluta negdje po vodi
ne hvala, nek vam je dragi bog na pomoći, ali vi ste se navikli na takvu klimu, ja ne bih nikada...možda na jesen kada bude ugodnije i svježije..
Ni na pofalicima nije nista bolje, DŽEHENEM
..... nego jesu se nasi smjestili u francuskoj, kad pocinju treninzi 
i tito je volio velež :D
Neretva majka
Kakvi bolan treninzi u Francuskoj, ne mislis valjda da su zato tamo otisli
Kakvi bolan treninzi u Francuskoj, ne mislis valjda da su zato tamo otisli
Support Velez, It's logical! ★
heehehehe pa dobro sad, ja ipak mislim da ce to proteci radno, nema vise cugera u ekipi, mislim manje ih je 
ma navikli smo, ali zato je tu naretvaAlemC85 je napisao/la:ne hvala, nek vam je dragi bog na pomoći, ali vi ste se navikli na takvu klimu, ja ne bih nikada...možda na jesen kada bude ugodnije i svježije..
ja sam se jedino navikao na klimu...uredjaj.AlemC85 je napisao/la:ne hvala, nek vam je dragi bog na pomoći, ali vi ste se navikli na takvu klimu, ja ne bih nikada...možda na jesen kada bude ugodnije i svježije..
U Mostaru je svaki ljetni dan zvizdan, ono je pakao... Neretva majka.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
jojj neretva je najbolja ! Standardno u Mostaru + 40Pirke je napisao/la:ja sam se jedino navikao na klimu...uredjaj.AlemC85 je napisao/la:ne hvala, nek vam je dragi bog na pomoći, ali vi ste se navikli na takvu klimu, ja ne bih nikada...možda na jesen kada bude ugodnije i svježije..
U Mostaru je svaki ljetni dan zvizdan, ono je pakao... Neretva majka.
Naglasak je ostao,makar ovdje nisam gojen,jer nista nije jace nego HERCEGOVACKI korjen,kazem HERCEGOVACKI,to nije pridjev nego epitet,svatit ces zasto haramo kad skontas MENTALITET...

mozda smo mogli dovesti phila jacksona sto je igrao za celik. trenutno igra za slogu uskoplje mogli bi ga dovest jeftino.
Ne znam, meni je lik rekao kako mu je Tana govorio da će dovesti napadača samo takvog. Ono, iznenadit ćemo se. Ali ima skoro 15 dana od toga.
Who dares, wins !
- Titova-Juga
- Kontakt:

Mostarskih 40 stepeni Celzijusa, „Rođeni“ su zamijenili sa 17-18 stepeni na Sjeverozapadu Francuske. Uz to povremena kišica i skoro pa obavezni dugi rukavi, postali su svakodnevnica "Rođenim" u ovom dijelu Francuske. Od jutros Veležova ekspedicija geografski nalazi se veoma blizu Britanskom poluotoku, jer je mjesto Saint Bruce na obali La Manša.
Nakon što su jučer čitav dan proveli u putu, te danas tokom dana konačno se smjestili u svoju novu bazu, „Rođeni“ su uspijeli održati i dva treninga. Tereni u Francuskoj su zaista na izuzetno visokom nivou, te će fudbaleri Veleža u narednim danima imati optimalne uslove za trenažni proces.
Za sutra je planiran također visok intenzitet rada. Prvi trening je u 09.30, dok je drugi na rasporedu u 17.30.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Mozda je mislio na Bajru SpahicaNeToBoLa je napisao/la:Ne znam, meni je lik rekao kako mu je Tana govorio da će dovesti napadača samo takvog. Ono, iznenadit ćemo se. Ali ima skoro 15 dana od toga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.