Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

anfield
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la anfield » 19 jul 2011, 19:32

ma sta ce nam Aguero kad imamo strasnog Ngoga koji je u prijateljskim utakmicama explodirao ja se bojim da Suarez pored njega nece imati mjesta :lol:
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

rukFa_LFC
Kontakt:

Post Postao/la rukFa_LFC » 19 jul 2011, 20:07

Carlo je napisao/la:Čisto sumnjam da ćemo dati preko 40 miliona za Aguera. To bi bilo bacanje para jer već imamo Carrolla i Suareza. Aguero, ne dolazi matere ti, jedino ako ćeš pristati na platu od 50k sedmično.
Nemoj se ti sekirat za pare molim te, ne dajes is svog dzepa. A s Aguerom Suarezom i Carrollom imali bi ubjedljivo najjacu "navalu" na svijetu... :D
Oh campione the one and only, We're LIVERPOOL! They say Our days are numbered, we're not famous any more, but Scousers rule in Europe like we've always done before!

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 19 jul 2011, 20:09

rukFa_LFC je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Čisto sumnjam da ćemo dati preko 40 miliona za Aguera. To bi bilo bacanje para jer već imamo Carrolla i Suareza. Aguero, ne dolazi matere ti, jedino ako ćeš pristati na platu od 50k sedmično.
Nemoj se ti sekirat za pare molim te, ne dajes is svog dzepa. A s Aguerom Suarezom i Carrollom imali bi ubjedljivo najjacu "navalu" na svijetu... :D
Prvi dio posta se slazem..
Drugi.. Malo preoptimisticno.. ;)

rukFa_LFC
Kontakt:

Post Postao/la rukFa_LFC » 19 jul 2011, 20:16

L_blancos je napisao/la:
rukFa_LFC je napisao/la:
Prvi dio posta se slazem..
Drugi.. Malo preoptimisticno.. ;)
Mozda i jest, al uz ovolike srednjake i 3 prejaka napadača... ne znam baš :/
Oh campione the one and only, We're LIVERPOOL! They say Our days are numbered, we're not famous any more, but Scousers rule in Europe like we've always done before!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 19 jul 2011, 20:16

rukFa_LFC je napisao/la:
Ne dajem iz svog džepa, ali isto kao dajem, žao bimi bilo dati tolike pare za samo jednog igrača. Bolje dati toliko para na lijevog beka i štopera nego na napadača kojih već dovoljno imamo, a uz to onda ne bi bilo mjesta za Downinga koji je ključan za Andyja :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 19 jul 2011, 21:01

Izvještaj jednog engleskog novinara.

Evo me na azijskoj turneji sa Chelsijem, ista je kao Liverpoolova samo bez navijača :lol:

Postavio je i neke slike kao komparaciju.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

omladinac
Kontakt:

Post Postao/la omladinac » 19 jul 2011, 21:26

Daj ba jbt sta ce Livepoolu Aguero

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 19 jul 2011, 21:29

Senaid L.F.C je napisao/la:
Jimmy from the hood je napisao/la:
red devil88 je napisao/la:Reko da pitam hocetel moci sta ove godine ?? :twisted:
Prpa :mrgreen:
sa ovakvim igracima i ovakvom igrom prpa bi bila i barci a kamoli arsenalu,chelseu i man utd
Vec se tresem kad vidim sa kakvim igracima LFC raspolaze brrr :D :evil:
Glory Glory Man United !!! :D

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 19 jul 2011, 21:34

omladinac je napisao/la:Daj ba jbt sta ce Livepoolu Aguero
Da zabija golove ?
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jul 2011, 21:44

Rizah je napisao/la:Evo me na azijskoj turneji sa Chelsijem, ista je kao Liverpoolova samo bez navijača
Ne ometaj, ljudi se pripremaju za Ligu prvaka.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 19 jul 2011, 21:52

Virtu4l je napisao/la:
Rizah je napisao/la:Evo me na azijskoj turneji sa Chelsijem, ista je kao Liverpoolova samo bez navijača
I mi bi,da je nismo 100 i kusur godina osvojili :lol: .

on:S Aguerom bi imali uz Barcu najjaci napada na dunjaluku :mrgreen: ,samo male su sanse da dođe al gdje ima dima ima i vatre,mada prioritet bi nam trebao biti lijevi bek :!:
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 jul 2011, 22:03

King Kenny je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

on:S Aguerom bi imali uz Barcu najjaci napada na dunjaluku :mrgreen: ,samo male su sanse da dođe al gdje ima dima ima i vatre,mada prioritet bi nam trebao biti lijevi bek :!:
slika
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 19 jul 2011, 22:04

Ne kontam sta mu je ovdje smijesno?
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 19 jul 2011, 22:08

@...MVP
Dečkić kaj je smesno, pretpostavljam da bi ti vise zeljeo da sam ovdje napisao umjesto Barce tvoj Real zar ne :mrgreen: .

Žao mi je momak zelje na drugom spratu,i sljedeci put kad dodjes na ovu temu napisi nesto jer se samo smajlici u postu smatraju spamom :!:

YNWA!

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 19 jul 2011, 22:11

King Kenny je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 jul 2011, 22:13

King Kenny je napisao/la:@...MVP
Dečkić kaj je smesno, pretpostavljam da bi ti vise zeljeo da sam ovdje napisao umjesto Barce tvoj Real zar ne :mrgreen: .

Žao mi je momak zelje na drugom spratu,i sljedeci put kad dodjes na ovu temu napisi nesto jer se samo smajlici u postu smatraju spamom :!:
Ma nije problem Barca niti Real.Problem je to što biste vi imali najjači napada na svijetu Suarez,Carrol i Aguero.Da odmah na startu razjasnim Suarez je odličan napadač možda i najbolji u premiershipu no ne može on sam činiti najjači napad na svijetu.Varate se ako mislite da bi vam Aguero bio neko pojačanje u tom je problem.Bi na FM-u gdje ima strašne ocjene no nažalost ovo nije FM
O Carrolu i nemam neko dobro mišljenje no vrijeme će pokazat svoje
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 19 jul 2011, 22:14

bensmith_Times Ben Smith
I shall say this only once. #LFC are not signing Aguero. Please stop asking .

Demantovano sve :D

@LBJ MVP, jasno nam je šta želiš reći... Ok, Real ima najbolji napad, što jes jes :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 19 jul 2011, 22:19

@LBJ MVP
Eto vidis da si tako odmah napisao ja ne bi imao potrebu da pisem pomalo odvratan post :!:

S tobom se djelimicno slazem,Suarez je vec u polusezoni pokazao kakva je igracina,Carroll nije bas nesto pokazao osim u mecu protiv City-a gdje je i dao jedine golove za LFC cini mi se :mrgreen: .

E Aguero je maestro s loptom i kao takav gdje god dodje moze podici kvalitet ekipe,al eto ako tebi smeta moze li ovako s Aguerom bi imali napad među top 3 na svijetu Barca,Liverpool pogadjaj ko je treci :mrgreen: .

Ipak vec sam napisao da su male sanse da argentinac dodje a i ne dao Bog da se ponovi situacija kao s Torresom mislim da bi Atletikove igrace zaobilazili miljama :mrgreen: ,ah da tu je i Maxi :mrgreen: .

YNWA!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 jul 2011, 22:26

@Carlo statistički i jesu najbolji napadački trio(Benz,Pipita i CR) :lol:
@Kenny Aguero je maestro s loptom sličan tip igrača kao Tevez e ako bi ti volio imati nekog poput Teveza da koči ekipu izvoli.Ja ne volim kad neko previše dribla još pa makar on bio Ronaldinho :D
Ta treća ekipa je United pretpostavljam :P

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 19 jul 2011, 22:33

Ma Tevez vecini "smeta" zato sto ne suradjuje s Dzekom al takvog majstora bi svaka ekipa volila imati,ali ipak nije sve u glavi isto kod Kuna i Carlos-a jer se ovom drugom stalno negdje ide :mrgreen: pa ja zato postao omrazen.

Ta treca ekipa su tvoji "kraljevi" mada nikad ti po imenima ne mozes reci koji napad je najbolji ima tu dosta drugih stvari:volja,atmosfera u ekipi te saradnja u napadu,uigranost itd itd.

Na kraju mislim da od Kuna nece biti nista i dzaba smo mi razglabali :mrgreen: ,mogli smo komotno popit pivu :mrgreen: ili neki sokić za ovo vrijeme sto smo izgubili diskutovajuci o argentincima i ostalim stvarima :mrgreen: .

YNWA!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.