FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
očajna zadnja linija, Muller neprepoznatljiv dok Gomez nit miri nit smrdi
- Centre forward
- Kontakt:
0:2 btw 
edit:yebo ga led
edit:yebo ga led
Zadnja izmjena: Centre forward, dana/u 19 jul 2011, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ipak je ovo ona odbrana iz prosle sezone.thulkazal je napisao/la:očajna zadnja linija, Muller neprepoznatljiv dok Gomez nit miri nit smrdi
Cekaj dok nastupe dva nova pojacanja i dok malo ozbiljnije pristupe utakmicama.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
mah prvi gol kriv Nojer a drugi Lahm pa ti gledaj ...Omerbavarac je napisao/la:Ipak je ovo ona odbrana iz prosle sezone.thulkazal je napisao/la:očajna zadnja linija, Muller neprepoznatljiv dok Gomez nit miri nit smrdi
Cekaj dok nastupe dva nova pojacanja i dok malo ozbiljnije pristupe utakmicama.
Lahm ko da je neki superstar pa se šeće dok ga igrač pretrčaje haman oće da mu žena zatrudni pa ga ona iscrpila, želja za igru = 0
Nadam se jos jedno 2 ili 3 gola da primimo, pa mozda skontaju da ne bi smetao jos jedan stoper, bolje sada, nego kroz pola godine.
Sto se tice igre, jadno, Neuer taraba kod prvog gola, mogoa je i sam da ubaci loptu u go, na isto bi izaslo, a kod drugog gola, odbrane nigdje.
Sto se tice igre, jadno, Neuer taraba kod prvog gola, mogoa je i sam da ubaci loptu u go, na isto bi izaslo, a kod drugog gola, odbrane nigdje.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Odbrana katastrofa , prvi gol ide na dušu Neuera i Badstubera ovaj drugi mirno gleda dok japanac šutira na gol , kod drugog gola trebam li reći da Buyten izgubio loptu na centru i dok stasiti belgijanac traži prekršaj Hsv zabi i drugi,Robben promašio zicer (glavom) nakon centaršuta Riberya...definitivno treba još jedan kvalitetan stoper jer Badstuber i Buyten nisu za Bayern. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Centre forward
- Kontakt:
Ne gledam tekmu direktno, al haman su pravo indisponirani.Sta je razlog, tesko je reci?Ako je odbrana toliko losa k'o sto kazete ni dolazak Boatenga onda ne ulijeva previse sigurnosti u nadolazecu sezonu.Pa nije covjek Terminator 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Nastavili tamo gdje su stali prošle sezone... opet remont, ili? 
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Nisu ta dvojica za cuvanja koza na Majevici, to je svakom jasno, samo ne kontam sta Buytena forsiraju toliko, za strudlu mi jasno, ponikao je tu, pa hajd, mada ne pravdam ni to, ali do nekle shvatam.Saurman je napisao/la:Odbrana katastrofa , prvi gol ide na dušu Neuera i Badstubera ovaj drugi mirno gleda dok japanac šutira na gol , kod drugog gola trebam li reći da Buyten izgubio loptu na centru i dok stasiti belgijanac traži prekršaj Hsv zabi i drugi,Robben promašio zicer (glavom) nakon centaršuta Riberya...definitivno treba još jedan kvalitetan stoper jer Badstuber i Buyten nisu za Bayern.
Kada smo vec kod zicera, evo i Gomez, glavom, promasi jednu perfektnu priliku, ajde valjda ko dadne go, da bude ljepse malo pogledati rezultat.
Lijep go Svajnija, ostalo nije vrijedno da se ponavlja, sve receno i prije.
Efektan gol Svanija mi je ublažio gorčinu poraza. 
p.s Kroos je ipak strijelac
p.s Kroos je ipak strijelac
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 19 jul 2011, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- roy_makaay
- Kontakt:
Koliko sam ja primjetio Kroos je dao gol,ne treba uzimat ozbiljno ove pripremne utakmice,vidi se de ekipa još nije u ritmu.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
guber90 je napisao/la:Lijep go Svajnija, ostalo nije vrijedno da se ponavlja, sve receno i prije.
Kroos dao gol, ne Schweini.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Ma i meni se to ucinilo, ali reziser (a bgm i komentatorroy_makaay je napisao/la:Koliko sam ja primjetio Kroos je dao gol,ne treba uzimat ozbiljno ove pripremne utakmice,vidi se de ekipa još nije u ritmu.
- Centre forward
- Kontakt:
Sad ce i ovaj Audi kup (moram ga malo izreklamirat ipak ga i ja vozim
), gdje je konkurencija 10x jaca i ako VB bude c'uvo Messija il' Ibru te ako ostatak bude ovako nezainteresovan,nayebali smo k'o žuti 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
daj mi neko sastav ko je igrao veceras za bajern
Iako je porazen, Bajern je dobro izgledao na sredini terena (u onih pola sata koje sam odgledao). Treba jos vremena da se posloze jos neke kockice,.. Ako ne dodje do povreda najboljih igraca, Bajern ce 95% osvojiti Bundesligu. Ne vjerujem da Dortmund moze odigrati ni priblizno kvalitetno kao prosle sezone. Ostali nemaju skoro nemaju skoro nikakvu sansu da ugroze Bajern.
Sto se tice Lige prvaka, tu ce se pokazati koliko je losa Bajernova odbrana. Ne mislim da je Boateng najidealnije rjesenje na poziciji stopera. Nisam bas najbolje upoznat, al' koliko znam (a ne znam puno) on je po vokaciji bocni igrac. Stuber je truba. On u ovom trenutku nije dovoljno dobar za visoke ambicije Bajerna. Da imaju dva kvalitetna stopera, moglo bi se reci da su negdje u rangu sa Realom, odmah (jedno par kilometara
) iza ledja Barselone. Sa ovim timom su negdje u rangu sa Mancesterom, Celsijem, Arsenalom, Interom i Milanom (al' pod uslovom da Roben i Riberi budu zdravi).
Sto se tice Lige prvaka, tu ce se pokazati koliko je losa Bajernova odbrana. Ne mislim da je Boateng najidealnije rjesenje na poziciji stopera. Nisam bas najbolje upoznat, al' koliko znam (a ne znam puno) on je po vokaciji bocni igrac. Stuber je truba. On u ovom trenutku nije dovoljno dobar za visoke ambicije Bajerna. Da imaju dva kvalitetna stopera, moglo bi se reci da su negdje u rangu sa Realom, odmah (jedno par kilometara
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
hahahahaha upravu si gero evo sam se sebi smijem mrsko mi stavljati interpukcijske znakove
zastopo mi kompjuter.
@gero: po ovom kako si napisao insidere, ja sam pravi insider
a znao sam da ću doć na forum i zateč komentare vezane za liga total cup...sad su se neki uhvatili i neuera , zbog jedne greške (ruku na srce velike), a badstubera mnogi i dalje ne popuštaju (priča se ponavlja isto ko prošle godine za gomeza tako da ništa novo na divljem zapadu, tačnije na ovom forumu
)
inače večeras utakmicu nisam cijelu gledao tek drugo poluvrijeme (imao sam ispunjen dan, a nebitno sada čime
), a poslije sam još u highlightsima kužnuo taj gol kad je kiks napravio neuer
i jedna konstatacija nakon večerašnje utakmice: hsv je uz bvb glavni kandidat za osvajanje titule u bundesligi, a bayern će se pokušat nekako izborit za treče mjesto........
eh jest tako al malo morgen....doduše ova konstatacija ide uz ove koji površno gledaju na situaciju i neke utakmice priprema uzimaju kao mjerodavne......a ruku na srce ono što sam vidio od hsv večeras je bilo solidno i vidi se da ekipa nije loša, bayern imao probleme da im probije odbranu, al sve treba na kraju relatizovati
a znao sam da ću doć na forum i zateč komentare vezane za liga total cup...sad su se neki uhvatili i neuera , zbog jedne greške (ruku na srce velike), a badstubera mnogi i dalje ne popuštaju (priča se ponavlja isto ko prošle godine za gomeza tako da ništa novo na divljem zapadu, tačnije na ovom forumu
inače večeras utakmicu nisam cijelu gledao tek drugo poluvrijeme (imao sam ispunjen dan, a nebitno sada čime
i jedna konstatacija nakon večerašnje utakmice: hsv je uz bvb glavni kandidat za osvajanje titule u bundesligi, a bayern će se pokušat nekako izborit za treče mjesto........
eh jest tako al malo morgen....doduše ova konstatacija ide uz ove koji površno gledaju na situaciju i neke utakmice priprema uzimaju kao mjerodavne......a ruku na srce ono što sam vidio od hsv večeras je bilo solidno i vidi se da ekipa nije loša, bayern imao probleme da im probije odbranu, al sve treba na kraju relatizovati
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.