Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Rado bi vas pozvao na patku sa narandzom. Vi cete ponijeti patku, a ja narandzu.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
- Kontakt:
Gleda li iko ovu seriju, kako je jaka.
Pogotovo ovaj dio od oko 14 minute.
[youtube][/youtube]

Pogotovo ovaj dio od oko 14 minute.

[youtube][/youtube]
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
De mi link od zadnje dvije epizode, nikako da nađemJimmy from the hood je napisao/la:Gleda li iko ovu seriju, kako je jaka.![]()
![]()
Pogotovo ovaj dio od oko 14 minute.![]()
[youtube][/youtube]

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Oho, @Monolože, sad se prešlo na Schopenhauera, vidim. Al' mi je previše pesimističan.
Ko li bi mogao biti sljedeći na avataru? Da svi forumaši bacimo koju opkladu.
Evo ja ulažem na Nietzschea, no prvo me moraš obavijestiti da li ti se život popravio, u pozitivnom smislu.

Ko li bi mogao biti sljedeći na avataru? Da svi forumaši bacimo koju opkladu.

Evo ja ulažem na Nietzschea, no prvo me moraš obavijestiti da li ti se život popravio, u pozitivnom smislu.

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Russele, ja i nisam veliki štovaoc Schopenhauera, al' jučer me napadoše da imam najgore avatare (@Rooney88 mi to reče), pa odlučih nastaviti u tom pravcu.
Ja sam uvijek pozitiva, Šopi nije ovdje zbog mog psihičkog stanja.
Hm, nisam im'o u planu Nietzsche-a, vjeruj mi. Imam dvojbu kada je sljedeći avatar u pitanju. Btw, radi se o osobama, nisam k'o @Admin koji sad fura kojekakve saksije.
Odoh sad na koje točeno, čujemo/čitamo se sutra.

Ja sam uvijek pozitiva, Šopi nije ovdje zbog mog psihičkog stanja.

Hm, nisam im'o u planu Nietzsche-a, vjeruj mi. Imam dvojbu kada je sljedeći avatar u pitanju. Btw, radi se o osobama, nisam k'o @Admin koji sad fura kojekakve saksije.

Odoh sad na koje točeno, čujemo/čitamo se sutra.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Skonto sam da hoću da uzmem psa, zlatnog retrivera sad cekam platu 

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
-
- Kontakt:
Udji na kanal ovog lika sto je postavio ovaj video i vidi ima li.Carlo je napisao/la:De mi link od zadnje dvije epizode, nikako da nađem
Ja sam poceo na netu gledati, lagano pa dokle stignem.

Jimmy from the hood je lud.
- legenda reala
- Kontakt:
Bježi ba zamro i ovaj forum,moram ga ponovo na noge dizati ,čim postanem admin ,ima da cvjeta ,samo mi nabavite onaj stari adminov avatar ,ono žuto nešta ko pile
Virtuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,Edooooooooooooo sine ,ima li vas jeste živiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Virtuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,Edooooooooooooo sine ,ima li vas jeste živiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Rado bi te pozvao na janje s travom, ti ces donijeti janje, a ja travu.legenda reala je napisao/la:Bježi ba zamro i ovaj forum,moram ga ponovo na noge dizati ,čim postanem admin ,ima da cvjeta ,samo mi nabavite onaj stari adminov avatar ,ono žuto nešta ko pile![]()
![]()
Virtuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,Edooooooooooooo sine ,ima li vas jeste živiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Valjda janje u taviEdin TM87 je napisao/la:Rado bi te pozvao na janje s travom, ti ces donijeti janje, a ja travu.legenda reala je napisao/la:Bježi ba zamro i ovaj forum,moram ga ponovo na noge dizati ,čim postanem admin ,ima da cvjeta ,samo mi nabavite onaj stari adminov avatar ,ono žuto nešta ko pile![]()
![]()
Virtuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,Edooooooooooooo sine ,ima li vas jeste živiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Šta se cerekaš, zar ne vidiš da je Pitar?Edin TM87 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Sarajlijc@ je napisao/la:
Valjda janje u tavi
Đe babov Sarajlijca

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nisam mog'o izdrzat, al' rado bih ga pozvao na virsle u tavi, nek' on donese virsle, a ja cu tavuVirtu4l je napisao/la:Šta se cerekaš, zar ne vidiš da je Pitar?Edin TM87 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

[youtube][/youtube]Edin TM87 je napisao/la:Nisam mog'o izdrzat, al' rado bih ga pozvao na virsle u tavi, nek' on donese virsle, a ja cu tavuVirtu4l je napisao/la:Šta se cerekaš, zar ne vidiš da je Pitar?Edin TM87 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja ću svijeće ponijeti

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ako ima voljnih za ispijanje vodke,nek se jave 

Zadnja izmjena: T-MAC, dana/u 19 jul 2011, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- legenda reala
- Kontakt:
E đavola ćete se vas dvojica tako cerekati ,kad ja budem ,admin sve ću ja to pokratkom postupku ,očistiti forum od ovih manijaka i provokatora tipa Virtu4l ,Edo itd.
Sram vas bilo ljudi nemaju hljeba da jedu,sturje nemaju, oni se smiju

Sram vas bilo ljudi nemaju hljeba da jedu,sturje nemaju, oni se smiju

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bas me zanima ko ce se cerekati u cetvrtak

- legenda reala
- Kontakt:
Ja ću se cerekatiSarajlijc@ je napisao/la:Bas me zanima ko ce se cerekati u cetvrtak![]()
![]()

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dobro ti ti se vazda cerekaslegenda reala je napisao/la:Ja ću se cerekatiSarajlijc@ je napisao/la:Bas me zanima ko ce se cerekati u cetvrtak![]()
![]()
![]()