Horde ponesite onu zastavu sto ste nama ukrali na parkingu kod Mareda

Spartak-Baku

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
dolina cupova je napisao/la:komsije puno srece od srca fkt,ono sve podjebavanje to je uvijek bilo izmedu nas mora se,ali fkt puno srece i nadam se pobijedi
hvala drug moj....od tebe stvarno nisam ocekivao......a podjebavanje ce postojat dok god budu postojali sarajevo i zeljo,a to znaci vjecno.....i to je za mene sasvim normalna stvar....dolina cupova je napisao/la:komsije puno srece od srca fkt,ono sve podjebavanje to je uvijek bilo izmedu nas mora se,ali fkt puno srece i nadam se pobijedi
al zrinjski ima trenera koji nije p..kaRz88 je napisao/la:Ako je Zrinjski ubio ove Slovake što onda Sarajevo ne bi nabilo ovu Trnavu. Da neko pažljivije prati cijene igrača i sve to, onda bi znao da je po tome BiH liga ispred jedne Slovačke. Također ova Trnava je tek 3 ekipa u njihovom prvenstvu. Naravno prvi je Slovan, druga Žilina.
Čuvajte se Danilo de Oliveira![]()
Sretno.
Koliko nam pričaju navijači Spartaka na našem forumu, bar koliko se ja sjećam, oni su rekli za brazilce da su pravo loši. Pa ne znamRz88 je napisao/la:Ako je Zrinjski ubio ove Slovake što onda Sarajevo ne bi nabilo ovu Trnavu. Da neko pažljivije prati cijene igrača i sve to, onda bi znao da je po tome BiH liga ispred jedne Slovačke. Također ova Trnava je tek 3 ekipa u njihovom prvenstvu. Naravno prvi je Slovan, druga Žilina.
Čuvajte se Danilo de Oliveira![]()
Sretno.
Trenutno korisnika/ca: HordasFks, Sinfoc1986 i 44 gosta.