FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@ TKC
Torlak je produžio ugovor.
Torlak je produžio ugovor.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
"pao" mislio sam da je prekinut.miky_hz je napisao/la:S obzirom da je utorak kod nas dan zkfbez kojeg nista ne moze,dobro prodje
![]()
-Osvano prelijep grafit na pomocnom
-extra potez i podjela karata ovoj djeci
-pao dogovor o produzenju ugovora sa Torlakom(sutra na pressu zvanicno)
-Skoro odradio trening sa ekipom
-ova sluzbena nam pocela raditi ko satevo sad gledam ovo saopstenje za novinare,napokon malo ozbiljnosti(http://fcsarajevo.ba/info.php?n=198
-saznali smo da ce biti u cetvrtak taj veliki led ekran na stadionu
-saznali smo da ce se prodavati majice prije tekme,da se ubro otvara fan shop,ova prodaja majica je uvertira
Eto moguce da sam nesto zaboravio,ali dan je bio fino ispracen sto se tice lijepih vijesti,ne ureklo se
Pao na zemlju.
Sutra cemo na pres konferenciji gledati naseg kapitena koji nam prica o tome kako je potpsiao novi ugovor ... Uprava je odradila fantastican posao, u sutnji su sve pripremili i plazmu i sve ostalo pogotovo ovo zadnje oko presa mi se svidja vise se nece svakakvi novinari motati po kosevu vec samo oni koji dobiju od kluba akreditaciju... SJEVER GORI 
Znaci u oba derbija u narednoj sezoni vodimo sa po 1-0 ... Skoro

Znaci u oba derbija u narednoj sezoni vodimo sa po 1-0 ... Skoro

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
-
- Kontakt:
opa,u cetvrtak bakljada spremna....ali ne na stadionu,hehheheeeeeeeeeeeeeee
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Sarajevo neka posluzi za primjer drugim klubovima koji su takodjer u volikim dugovima kako se nesta moze kad se hoce i jako zeli,svaka cast!
Yebo takve navijace ako dizu ruke nakon poraza pa bio on i visi.Doce onaj ko je dolazio uvijek.ili u prevodu ne jede burek onaj ko ima,vec ko je naucioUPS je napisao/la:Jeste, ali protiv lakseg protivnikaharishp je napisao/la: Glupog pitanja,pa uvijek je bila donekle prednost uzvratni domaci susretVala protiv Sparte bih prvu igrao na Kosevu iz milion razloga a pogotovo finansijskog. Ako zijanis tamo veliko razlikom na uzvratu ti nece biti vise oko 3-4.000
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
to je pametno sto nece na stadionu, ionako ste u dugovima ogromnim, jos kad bi vam uefa spucala kaznu zbog baklji nigdje vas ne bi bilopadobranac1978 je napisao/la:opa,u cetvrtak bakljada spremna....ali ne na stadionu,hehheheeeeeeeeeeeeeee
Za zivot cijeli!
Neko u dugovima a neko ni litre dizela da bagere pokrene.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:to je pametno sto nece na stadionu, ionako ste u dugovima ogromnim, jos kad bi vam uefa spucala kaznu zbog baklji nigdje vas ne bi bilopadobranac1978 je napisao/la:opa,u cetvrtak bakljada spremna....ali ne na stadionu,hehheheeeeeeeeeeeeeee
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
pa ja, bolje bit u dugovima, nego supljirat za bagereharishp je napisao/la:Neko u dugovima a neko ni litre dizela da bagere pokrene.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:to je pametno sto nece na stadionu, ionako ste u dugovima ogromnim, jos kad bi vam uefa spucala kaznu zbog baklji nigdje vas ne bi bilopadobranac1978 je napisao/la:opa,u cetvrtak bakljada spremna....ali ne na stadionu,hehheheeeeeeeeeeeeeee

Za zivot cijeli!
Koliki je grafit mozda sam pogrijesio duzinu ali znam momka koji ga je radio jer sinoc nam je pricao sveCoDe je napisao/la:Na pomocnom stadionu na zidu ce se raditi grafit veliki 68 METARA eto bar su tako rekli neki momci na grupi jednoj bilo bi premocno

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
-
- Kontakt:
koji to tim u Bih (sem listice i olimpica) nije u dugovima. Sarajevo jeste zaduzeno ali ni blizu kao Sloboda,Celik itd..ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:to je pametno sto nece na stadionu, ionako ste u dugovima ogromnim, jos kad bi vam uefa spucala kaznu zbog baklji nigdje vas ne bi bilopadobranac1978 je napisao/la:opa,u cetvrtak bakljada spremna....ali ne na stadionu,hehheheeeeeeeeeeeeeee
Celikovi dugovi prema drzavi su 5 miliona a tek prema raznim privatnicima, bog zna

Milis da su pare od Dzeke,Sehica otisle u otplatu Zeljinih dugova ? Nije vec u Amarov dzep

A supljiranje za bagere je vid dobrostojeceg statusa kluba.
Prvo svoj prag da bi se pametovalo drugom.
Ocito stvar kulture.
Prvo svoj prag da bi se pametovalo drugom.
Ocito stvar kulture.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
misli ti tako i dalje, daleko ces doguratisamosarajvo je napisao/la:koji to tim u Bih (sem listice i olimpica) nije u dugovima. Sarajevo jeste zaduzeno ali ni blizu kao Sloboda,Celik itd..ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:to je pametno sto nece na stadionu, ionako ste u dugovima ogromnim, jos kad bi vam uefa spucala kaznu zbog baklji nigdje vas ne bi bilopadobranac1978 je napisao/la:opa,u cetvrtak bakljada spremna....ali ne na stadionu,hehheheeeeeeeeeeeeeee
Celikovi dugovi prema drzavi su 5 miliona a tek prema raznim privatnicima, bog zna![]()
Milis da su pare od Dzeke,Sehica otisle u otplatu Zeljinih dugova ? Nije vec u Amarov dzep

Za zivot cijeli!
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
neko drugi, neko treci, ha jaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:to je pametno sto nece na stadionu, ionako ste u dugovima ogromnim, jos kad bi vam uefa spucala kaznu zbog baklji nigdje vas ne bi bilopadobranac1978 je napisao/la:opa,u cetvrtak bakljada spremna....ali ne na stadionu,hehheheeeeeeeeeeeeeee

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Kako samo davite vašim prepucavanjem,konstantno uvijek ista priča.Zavidim vam
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Giallorossi
- Kontakt:
Jel se zna na koliko godina ce potpisat ugovor Torlak 

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Danas će se znati detalji što se toga tiče.Giallorossi je napisao/la:Jel se zna na koliko godina ce potpisat ugovor Torlak
ne ide tako vec onako kako je to molotovljev napisao, stara pjesmaPasodzigera je napisao/la:Mogu´l ja ubaciti svoje umjecemolotovljev je napisao/la:STADION KOŠEVO FUDBALSKI TO JE HRAM NA NJEMU IGRA SARAJEVO TIM ZA KOJI ŽIVIM JA,bolje ce se rimovati
Stadion Kosevo,fudbalski to je hram,na njemu igra Sarajevo,tim za koji navijam!

ima toga, sve je to fino napisao miky... Samo je grafit strašanBegAx je napisao/la:+Fan shop, pa one besplatne ulaznice za djecu, press konferencija...dzenan01 je napisao/la:Koliko samo danas odličnih vijesti, Torlak produžuje, Škoro dolazi, led ekran ... još samo da prođemo rebra

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sanco sto igra ultrasa s nama radio kralj .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !