podcijenjeni igraci
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Megamon
- Kontakt:
Re: podcijenjeni igraci
Pavlicenko,Pogrebnjak.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Eljero Elia
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Steve Finnan
Landon Donovan
Landon Donovan
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
ja sam podcijenjen!nema podcijenjenih igrača, dobar igrač ne moze bit podcijenjen nikako!
Nil Satis Nisi Optimum
- Boateng_27
- Kontakt:
THIAGO SILVA, IGNAZIO ABATE, K.P. BOATENG !
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
zakljucajte ovu temu...vise gluposti na jednom mjestu nisam procitao..izgleda niko ne zna znacenje rijeci "podcijenjen" 

- Boateng_27
- Kontakt:
To znači kada je Igrač Straaašno Dobar a mediji i javnost ga ne uzimaju u obzir kao Jednog od najboljih nego kao prosjecng igrača a on to Nije !EmirTM87 je napisao/la:zakljucajte ovu temu...vise gluposti na jednom mjestu nisam procitao..izgleda niko ne zna znacenje rijeci "podcijenjen"
aa sta je sa Boatengom ??.. po cemu je podcijenjen, igrao u Milanu prosle sezone..i to bas dosta igrao.. nije los igrac..borben je i sve to ...ali nije toliko "strasno dobar" kako ti kazes, jer fkt i nije jedan od najboljih...mslm kako ce biti...sta treba da dobije nagradu za najboljeg igraca jel ?? ne kontam po cemu je to on podcijenjenBoateng_27 je napisao/la:To znači kada je Igrač Straaašno Dobar a mediji i javnost ga ne uzimaju u obzir kao Jednog od najboljih nego kao prosjecng igrača a on to Nije !EmirTM87 je napisao/la:zakljucajte ovu temu...vise gluposti na jednom mjestu nisam procitao..izgleda niko ne zna znacenje rijeci "podcijenjen"

Podcijenjeni igraci su Guti na prvom mjestu jer presjedio je karijeru na klupi Reala, i sve zvijezde koje su dovodjene su imale prednost u odnosu na njega a realno nisu nista bolji... ii po meni Darren Fletcher koji je takodje u Man Utdu vecinom na klupi a mislim da je kvalitetan igrac i zasluzuje sansu

i zaboravio sam spomenuti jos Thiago Silva sto je on pocijenjen bgt ?? pa u zadnje vrijeme mediji o njemu pisu kao o jednom od najboljih odbrambenih igraca, standardan je u Milanu ...sta jos treba...fkt te ne kontam
- Boateng_27
- Kontakt:
aj mrsko mi ti objasnjavat kad sta god da kazem " Ne razumiješ "EmirTM87 je napisao/la:aa sta je sa Boatengom ??.. po cemu je podcijenjen, igrao u Milanu prosle sezone..i to bas dosta igrao.. nije los igrac..borben je i sve to ...ali nije toliko "strasno dobar" kako ti kazes, jer fkt i nije jedan od najboljih...mslm kako ce biti...sta treba da dobije nagradu za najboljeg igraca jel ?? ne kontam po cemu je to on podcijenjenBoateng_27 je napisao/la:To znači kada je Igrač Straaašno Dobar a mediji i javnost ga ne uzimaju u obzir kao Jednog od najboljih nego kao prosjecng igrača a on to Nije !EmirTM87 je napisao/la:zakljucajte ovu temu...vise gluposti na jednom mjestu nisam procitao..izgleda niko ne zna znacenje rijeci "podcijenjen"![]()
Podcijenjeni igraci su Guti na prvom mjestu jer presjedio je karijeru na klupi Reala, i sve zvijezde koje su dovodjene su imale prednost u odnosu na njega a realno nisu nista bolji... ii po meni Darren Fletcher koji je takodje u Man Utdu vecinom na klupi a mislim da je kvalitetan igrac i zasluzuje sansu
i zaboravio sam spomenuti jos Thiago Silva sto je on pocijenjen bgt ?? pa u zadnje vrijeme mediji o njemu pisu kao o jednom od najboljih odbrambenih igraca, standardan je u Milanu ...sta jos treba...fkt te ne kontam
zzzz
podledajte teme
Podcijenjeni idrace
Precjenjeni igraci
Propali talenti
mozete sastaviti tim igraca koji su spomenuti u sve tri teme
Podcijenjeni idrace
Precjenjeni igraci
Propali talenti
mozete sastaviti tim igraca koji su spomenuti u sve tri teme
Thomas Müller - Fußballgott
Problem je što ta riječ "podcijenjen" ima više značenja, a ovaj što je otvorio temu nije se potrudio da nam objasni na koje značenje je mislio.EmirTM87 je napisao/la:aa sta je sa Boatengom ??.. po cemu je podcijenjen, igrao u Milanu prosle sezone..i to bas dosta igrao.. nije los igrac..borben je i sve to ...ali nije toliko "strasno dobar" kako ti kazes, jer fkt i nije jedan od najboljih...mslm kako ce biti...sta treba da dobije nagradu za najboljeg igraca jel ?? ne kontam po cemu je to on podcijenjenBoateng_27 je napisao/la:To znači kada je Igrač Straaašno Dobar a mediji i javnost ga ne uzimaju u obzir kao Jednog od najboljih nego kao prosjecng igrača a on to Nije !EmirTM87 je napisao/la:zakljucajte ovu temu...vise gluposti na jednom mjestu nisam procitao..izgleda niko ne zna znacenje rijeci "podcijenjen"![]()

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
pardon ako je tema nekim nejasna...mislio sam underrated igrace...dakle igraci visokog kvaliteta kojima mediji nepridodaju neku veliku paznju tj oni igraci koji kvalitetom zasluzuju mnogo vecu pozornost nego sto su je imali ili je imaju....gore sam naveo gigsa i scholesa kao underrated jer smatram da bi dobijali mnogo vecu pozornost da su e pe..de.risali na terenu kao cristiano ronaldo...
Luka Modric,Puyol,Pique,Lucas,Marcelo,Boateng,Banega itd......
EDIT: T.Silva,Ivanovic i Srna
EDIT: T.Silva,Ivanovic i Srna

Stvarno ovu temu treba zakljucati,ovde se pisu neki igraci koji apsolutno nisu podcenjeni.Cuj Modric,Ivanovic,Silva.Od koga su to oni podcenjeni,od desetina ljudi koji su culi samo za par klubova,za jedva dva puna tima igraca i oni se nasli ocenjivati nekoga.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Tim Cahill,pa zasto je samo proveo najbolje godine u Evertonu,da ga nisu trazili najveci klubovi ne mogu vjerovati,pa radi se o fenomenalnome igracu,daleko daleko iznad klase Evertona,sigurno je zasluzio da igra u nekom evropskome velikanu

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Najpodcjenjeniji igrac svih vremena je Makelele.. Najjaci defanzivni vezni ikad zasigurno a nikad mu nije veca nagrada dodjeljena.. Ili bilo kakvo priznanje.. Godinama nosio igru Reala i prodan Chelsea-u za mizernih 10 miliona..
Pored njega Seedorf. Covjek godinama radi maximalno za klubove za koje igra nikad nije uvrsten medju zvijezde tog tima iako je za mene ponajbolji veznjak decenije..
Andreas Moller.. Takodje igracina a najveci uspjeh u karijeri mu je bila desetka u Dortmundu.
Slazem se za Tim Cahila.. Fantastican igrac.. iako po prirodi defanzivni vezni dao je vise golova za Everton nego pola napadaca.. Moze svaku poziciju igrati a unatoc tome najveci uspjeh Everton.
J.A.Riise.. Zbog **** autogola covjek je pao u zaborav a dugo dugo dugo vremena je bio stub Liverpool-a.. Sta Benitez uradi covjeku to je show..
Babel Ryan-kralj Ajaxa medjutim u Liverpoolu nije nikad dobio sansu da se iskaze..
Sto se tice nasih Stilic definitivno.. Jos ne mogu da shvatim kako jedan od najboljih igraca Poljske lige ne moze da dobije vecu minutazu u reprezentaciji. Mlad odlican pregled igre fantastican sut i pas.. Dok Misimovic koji je vec u godinama i cak nije ni standardan u Dinamu igra redovno za repku Stilic ne da ne grije klupu vec utakmice prati sa tribina..
Pored njega Seedorf. Covjek godinama radi maximalno za klubove za koje igra nikad nije uvrsten medju zvijezde tog tima iako je za mene ponajbolji veznjak decenije..
Andreas Moller.. Takodje igracina a najveci uspjeh u karijeri mu je bila desetka u Dortmundu.
Slazem se za Tim Cahila.. Fantastican igrac.. iako po prirodi defanzivni vezni dao je vise golova za Everton nego pola napadaca.. Moze svaku poziciju igrati a unatoc tome najveci uspjeh Everton.
J.A.Riise.. Zbog **** autogola covjek je pao u zaborav a dugo dugo dugo vremena je bio stub Liverpool-a.. Sta Benitez uradi covjeku to je show..
Babel Ryan-kralj Ajaxa medjutim u Liverpoolu nije nikad dobio sansu da se iskaze..
Sto se tice nasih Stilic definitivno.. Jos ne mogu da shvatim kako jedan od najboljih igraca Poljske lige ne moze da dobije vecu minutazu u reprezentaciji. Mlad odlican pregled igre fantastican sut i pas.. Dok Misimovic koji je vec u godinama i cak nije ni standardan u Dinamu igra redovno za repku Stilic ne da ne grije klupu vec utakmice prati sa tribina..
Fernando Redondo jedan od mojih najdraži igrača iako je igrao za Real,podcijenjen u svakom smislu.Bio podcijenjen od vola pasarele(koji je glavni krivac što je River ispao u drugu ligu),ne cijene ga ni sada.
[youtube][/youtube]
Umjetnost
[youtube][/youtube]
Umjetnost
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
U potpunosti se slažem, Redondo je bio pojam fudbalske elegancije. Onaj potez petom proti ManU je legendaran.Colo Colo je napisao/la:Fernando Redondo jedan od mojih najdraži igrača iako je igrao za Real,podcijenjen u svakom smislu.Bio podcijenjen od vola pasarele(koji je glavni krivac što je River ispao u drugu ligu),ne cijene ga ni sada.
[youtube][/youtube]
Umjetnost
YNWA!
-
- Kontakt:
Slazem se da je Cahill sjajan igrac i da moze da se uvrsti u grupu podcijenjenih igraca,ali bih dodao i to da dobar deo klubova na koje ti mislis nisu veci od Evertona vec samo bogatiji.Dylan Dog je napisao/la:Tim Cahill,pa zasto je samo proveo najbolje godine u Evertonu,da ga nisu trazili najveci klubovi ne mogu vjerovati,pa radi se o fenomenalnome igracu,daleko daleko iznad klase Evertona,sigurno je zasluzio da igra u nekom evropskome velikanu
A drugo sto bih naglasio je to da su u Evertonu tokom njegove dugogodisnje istorije igrali i veci igraci od njega tako da on nije sigurno iznad klase Evertona.
To sto Everton nije u vlasinsitvu nekog multimilijardera koji trosi desetine miliona evra na prvoklasna pojacanja ne znaci da je Everton mali klub,cak po meni je to dokaz da su veliki.
A i sam Cahill je izjavio da zeli do kraja karijere igrati u timu sa Goodison parka tako da nije ni bitno da li ga neki drugi timovi zele u svojim redovima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.