Opss malo si se zeznuo mislimel-fighter je napisao/la:Kao ovaj Zenit igra dobro po Evropi, a u Ruskom prvenstvu uvijek završe na 7-8 poziciji.
Ostale lige
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Ostale evropske lige
- " $...
Vojvodina se ozbiljno pojačava za novu sezonu.
Stepi preuzeo klupu, potpisao rumunski reprezentetivac Stojka, a najvjerovatnije i kamerunski reprezentativci Rigobert Song i Salomon Olembe.
Voša će se ladno uključiti u borbu za titulu
Neka Zvezda samo dovodi igrače iz srpskih liga(3 liga)i povratnike poput Tutorića, Đorđevića, Joksimovića i četvrto mjesto nam ne gine.
Stepi preuzeo klupu, potpisao rumunski reprezentetivac Stojka, a najvjerovatnije i kamerunski reprezentativci Rigobert Song i Salomon Olembe.
Neka Zvezda samo dovodi igrače iz srpskih liga(3 liga)i povratnike poput Tutorića, Đorđevića, Joksimovića i četvrto mjesto nam ne gine.
- " $...
Ja mislim da ce biti suprotno jer ovi sto su dosli povratnici u Zvezdu i ovi Srbi vise ce se boriti od nekih crnaca jer znaju sta znaci ime Crvena Zvezda.obannon je napisao/la:Vojvodina se ozbiljno pojačava za novu sezonu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
od zvijezde nije ostalo izgleda vise ni ime, bolje bi joj sada priličilo blijeda umjesto crvena
na pomolu novi termin emisije volim nogomet. svi su izgledi da bi to mogla biti subota u top terminu od 20 sati. bolji termin nije mogao biti, mada ce se to nekada kositi sa jakim utakmicama serije a ali zasto uostalom postoji daljinski
Na kojem to kanalu?bh hrvat je napisao/la:na pomolu novi termin emisije volim nogomet. svi su izgledi da bi to mogla biti subota u top terminu od 20 sati. bolji termin nije mogao biti, mada ce se to nekada kositi sa jakim utakmicama serije a ali zasto uostalom postoji daljinski
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
pa htv2, vec godinu dana rade direktne prenose lige. slicno prenosu kako talijani rade sa calcom, ostaje i dalje nedeljna utakmica u terminu od 20 sati
hahaDevil je napisao/la:Na kojem to kanalu?bh hrvat je napisao/la:na pomolu novi termin emisije volim nogomet. svi su izgledi da bi to mogla biti subota u top terminu od 20 sati. bolji termin nije mogao biti, mada ce se to nekada kositi sa jakim utakmicama serije a ali zasto uostalom postoji daljinski

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Re: Royal Antwerp FC
mislim da je ova tema nepravedno zapostavljena
hehehe

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Re: AFC Ajax
ajax zainteresovan za joaqina
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
Re: AFC Ajax
ajax doveo atouba
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
- RK Gradacac
- Kontakt:
Spameri odj.eb.ite!
Pripreme RAFC-a su u tijeku, doslo je par igraca sto iz juniorskog pogona sto iz drugih klubova kao i dosta pozajmljenih igraca. Vecina njih su mladi, ali navijaci se ipak nadaju da ove sezone konacno mogu u 1. ligu.
IN
- Yannick Put (napadac, 18g, junior RAFC)
- Geoffry Hairemans (vezni, 17g, junior RAFC)
- Audry Diansangu (napadac, 17g, junior Club Brugge)
- Icham El Messaoudi (odbrambeni, 19g, junior FC Brussels)
posudjeni IN (putem partnerstva sa Sao Paulo FC)
- Marquinhos Roberto Rocha (odbrambeni, van '86, Santos)
- Adriano Santos Assumpçao (vezni, van '90, Santos)
- Diego Alexandre Xande (vezni, van '90, Santos)
- Caio Gonçalves de Jesus (napadac, van '89, Sao Paulo)
OUT
- Ristovic - istekao ugovor
- Pivaljevic - istekao ugovor
- Slovic - istekao ugovor
- Lukanovic - istekao ugovor
- Vukomanovic - istekao ugovor
- Van Hemert - istekao ugovor (zainteresovana Monza -Italija 3. liga)
- Coulibaly - istekao ugovor (bio na testu kod Debrecen - Hon)
glasine IN
- 3 igraca iz ManU reserves - dobar izvor
- Roel Van Hemert -- predlozen novi ugovor
- Darco Pivaljevic -- predlozen novi ugovor
- Slobodan Slovic -- predlozen novi ugovor
- Ristovic -- predlozen novi ugovor
- Marco Guidone -- Verviers, napadac
- Yves Kabwe Kazadi -- beveren, 19g, belg, odbrambeni - izvor: igrac licno
glasine OUT
- Devriese - SV Wehen (Njemacka)
Pripreme RAFC-a su u tijeku, doslo je par igraca sto iz juniorskog pogona sto iz drugih klubova kao i dosta pozajmljenih igraca. Vecina njih su mladi, ali navijaci se ipak nadaju da ove sezone konacno mogu u 1. ligu.
IN
- Yannick Put (napadac, 18g, junior RAFC)
- Geoffry Hairemans (vezni, 17g, junior RAFC)
- Audry Diansangu (napadac, 17g, junior Club Brugge)
- Icham El Messaoudi (odbrambeni, 19g, junior FC Brussels)
posudjeni IN (putem partnerstva sa Sao Paulo FC)
- Marquinhos Roberto Rocha (odbrambeni, van '86, Santos)
- Adriano Santos Assumpçao (vezni, van '90, Santos)
- Diego Alexandre Xande (vezni, van '90, Santos)
- Caio Gonçalves de Jesus (napadac, van '89, Sao Paulo)
OUT
- Ristovic - istekao ugovor
- Pivaljevic - istekao ugovor
- Slovic - istekao ugovor
- Lukanovic - istekao ugovor
- Vukomanovic - istekao ugovor
- Van Hemert - istekao ugovor (zainteresovana Monza -Italija 3. liga)
- Coulibaly - istekao ugovor (bio na testu kod Debrecen - Hon)
glasine IN
- 3 igraca iz ManU reserves - dobar izvor
- Roel Van Hemert -- predlozen novi ugovor
- Darco Pivaljevic -- predlozen novi ugovor
- Slobodan Slovic -- predlozen novi ugovor
- Ristovic -- predlozen novi ugovor
- Marco Guidone -- Verviers, napadac
- Yves Kabwe Kazadi -- beveren, 19g, belg, odbrambeni - izvor: igrac licno
glasine OUT
- Devriese - SV Wehen (Njemacka)
Zadnja izmjena: RK Gradacac, dana/u 16 jul 2009, 10:01, ukupno mijenjano 1 put.
010 ISN'T JUST A CODE
- el-fighter
- Kontakt:
Šta je ovo, svim Srbima u ovom klubu istekao ugovor, kakvi su to igrači i znaš li hoćeli ih prodati do početka sezone.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- RK Gradacac
- Kontakt:
Ristovic je golman i bio je kapiten. A ovi ostali nisu bez kojih se ne moze. Jedino je Pivaljevic bio standardniji...
Ne znam dali ce im produziti ugovore, mislim da bi bilo dobro da Ristovic produzi a ostali i ne moraju
Ove ostale ne mogu prodat kad uopste nisu vezani ugovorom, kad ugovor istekne onda je igrac slobodan.
Ne znam dali ce im produziti ugovore, mislim da bi bilo dobro da Ristovic produzi a ostali i ne moraju

Ove ostale ne mogu prodat kad uopste nisu vezani ugovorom, kad ugovor istekne onda je igrac slobodan.
010 ISN'T JUST A CODE
- RK Gradacac
- Kontakt:
Darko Pivaljevic potpisao na dvije godine! Lijepa vijest za Royal Antwerp 

010 ISN'T JUST A CODE
- RK Gradacac
- Kontakt:
Novi transfer: Lambot Benjamin 02-05-1987 iz Tubize-a, ofanzivni vezni. Potpisao na dvije godine.
Igrao za Tubeke prije dvije godine kad su usli u 1. ligu, odigrao skoro sve utakmice.
Nije se najbolje snasao u 1. ligi ali zato ima iskustva u osvajanju 2. lige sto RAFC-u itekako moze dobro doci.
Igrao za Tubeke prije dvije godine kad su usli u 1. ligu, odigrao skoro sve utakmice.
Nije se najbolje snasao u 1. ligi ali zato ima iskustva u osvajanju 2. lige sto RAFC-u itekako moze dobro doci.
010 ISN'T JUST A CODE
vidi djurovskoga, to je nekada bio kantona jugoslovenskoga nogometa. cini mi se da je jedno vrijeme i neki bosanski klub trenirao ili se varam
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Putin se smilovao i spasio Tomsk
Ruski premijer Vladimir Putin spasio je ruskog nogometnog prvoligaša Toma iz Tomska od nagomilanih financijskih dugova koji su prijetili klubu...
Tom iz Tomska koji duguje svojim igračima i osoblju za plaće oko 200 milijuna rubalja (6.42 milijuna dolara), je pisao ruskom premijeru i predsjedniku Dmitriju Medvedevu i zatražio od njih pomoć u kriznoj situaciji. Tražili su oko 400 milijuna rubalja, koliko je potrebno da se klub spasi od bankrota.
Predsjednik Ruskog nogometnog saveza Vitalij Mutko potvrdio je da su premijer i predsjednik svojim utjecajem isposlovali da sedam velikih tvrtki uloži u sibirski klub oko 300 milijuna rubalja, dok bi se ostatak novca slio od manjih regionalnih tvrtki.
Isto tako Mutko je upozorio ostale ruske klubove da se ne nadaju sličnoj vladinoj pomoći.
Bio je to jedinstven dogovor i ostali klubovi ne smiju u njemu vidjeti trend – rekao je Mutko.
Tom Tomsk se Putinu simbolično odužio darivanjem klupskog šala, kojeg mu je osobno uručio kapetan Sergej Pareiko, objavio je klub na svojim internet stranicama.
Globalna financijska kriza pogodila je velik broj ruskih profesionalnih klubova u svim sportovima, a mnogi su se drugoligaški nogometni klubovi već ugasili.
Ruski premijer Vladimir Putin spasio je ruskog nogometnog prvoligaša Toma iz Tomska od nagomilanih financijskih dugova koji su prijetili klubu...
Tom iz Tomska koji duguje svojim igračima i osoblju za plaće oko 200 milijuna rubalja (6.42 milijuna dolara), je pisao ruskom premijeru i predsjedniku Dmitriju Medvedevu i zatražio od njih pomoć u kriznoj situaciji. Tražili su oko 400 milijuna rubalja, koliko je potrebno da se klub spasi od bankrota.
Predsjednik Ruskog nogometnog saveza Vitalij Mutko potvrdio je da su premijer i predsjednik svojim utjecajem isposlovali da sedam velikih tvrtki uloži u sibirski klub oko 300 milijuna rubalja, dok bi se ostatak novca slio od manjih regionalnih tvrtki.
Isto tako Mutko je upozorio ostale ruske klubove da se ne nadaju sličnoj vladinoj pomoći.
Bio je to jedinstven dogovor i ostali klubovi ne smiju u njemu vidjeti trend – rekao je Mutko.
Tom Tomsk se Putinu simbolično odužio darivanjem klupskog šala, kojeg mu je osobno uručio kapetan Sergej Pareiko, objavio je klub na svojim internet stranicama.
Globalna financijska kriza pogodila je velik broj ruskih profesionalnih klubova u svim sportovima, a mnogi su se drugoligaški nogometni klubovi već ugasili.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Sergej Rebrov okončao karijeru
Ukrajinski nogometaš, 35-godišnji Sergej Rebrov, odlučio je okončati karijeru koja je započela 1991. godine u Šahtaru iz Donjecka...
Tijekom devedesetih godina, te nešto kasnije, Rebrov i Andrij Ševčenko su bili nositelji ukrajinskog nogometa, a sa kijevskim Dinamom su sijali opasnost u europskim natjecanjima.
U dresu kijevskog Dinama Rebrov je odigrao 335 utakmica, te je postigao čak 181 pogodak. Nakon silnih uspjeha ostvarenih u tom klubu tijekom 2000. godine je Rebrov prešao u londonski Tottenham za, tada, veliku cifru od 11 milijuna engleskih funti.
Pet sezona je proveo u Londonu, gdje nije ostavio tako duboki trag kao ranije u Dinamu, te se potom vratio opet u Dinamo gdje je osvojio dvostruku krunu (ukrajinsko prvenstvo i Kup).
Prošle sezone je igrao u ruskom Rubin Kazanu, gdje je pomogao da ta momčad dođe do naslova prvaka Rusije.
U dresu reprezentacije je odigrao 75 utakmica, te je postigao 15 pogodaka, a život će mu i dalje biti usko vezan uz nogomet. Naime, najavljeno je da će raditi u stručnom stožeru kijevskog Dinama.
Ukrajinski nogometaš, 35-godišnji Sergej Rebrov, odlučio je okončati karijeru koja je započela 1991. godine u Šahtaru iz Donjecka...
Tijekom devedesetih godina, te nešto kasnije, Rebrov i Andrij Ševčenko su bili nositelji ukrajinskog nogometa, a sa kijevskim Dinamom su sijali opasnost u europskim natjecanjima.
U dresu kijevskog Dinama Rebrov je odigrao 335 utakmica, te je postigao čak 181 pogodak. Nakon silnih uspjeha ostvarenih u tom klubu tijekom 2000. godine je Rebrov prešao u londonski Tottenham za, tada, veliku cifru od 11 milijuna engleskih funti.
Pet sezona je proveo u Londonu, gdje nije ostavio tako duboki trag kao ranije u Dinamu, te se potom vratio opet u Dinamo gdje je osvojio dvostruku krunu (ukrajinsko prvenstvo i Kup).
Prošle sezone je igrao u ruskom Rubin Kazanu, gdje je pomogao da ta momčad dođe do naslova prvaka Rusije.
U dresu reprezentacije je odigrao 75 utakmica, te je postigao 15 pogodaka, a život će mu i dalje biti usko vezan uz nogomet. Naime, najavljeno je da će raditi u stručnom stožeru kijevskog Dinama.
u iščekivanju serije a i španske premiere nije lose malo pogledati rusku ligu, upravo cska ima na satelitu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.