Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Stivi_Dzi
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Stivi_Dzi » 19 jul 2011, 22:36

Nemojte dzaba pisati gluposti i nebuloze tipa Aguero dolazi, sa tim igracem nikad nismo bili ozbiljnije povezivani, nece doci i to je kraj price, necemo mi vise nikoga dovest do kraja roka, sto smo kupovali kupovali smo.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 jul 2011, 22:38

King Kenny je napisao/la:Ma Tevez vecini "smeta" zato sto ne suradjuje s Dzekom al takvog majstora bi svaka ekipa volila imati,ali ipak nije sve u glavi isto kod Kuna i Carlos-a jer se ovom drugom stalno negdje ide :mrgreen: pa ja zato postao omrazen.

Ta treca ekipa su tvoji "kraljevi" mada nikad ti po imenima ne mozes reci koji napad je najbolji ima tu dosta drugih stvari:volja,atmosfera u ekipi te saradnja u napadu,uigranost itd itd.

Na kraju mislim da od Kuna nece biti nista i dzaba smo mi razglabali :mrgreen: ,mogli smo komotno popit pivu :mrgreen: ili neki sokić za ovo vrijeme sto smo izgubili diskutovajuci o argentincima i ostalim stvarima :mrgreen: .
Bolje je da smo popili jednu ovako smo bili na ivici konflikta,a niko nije želio ništa loše da uradi :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 19 jul 2011, 22:39

@Stivi Dobro necu vise :mrgreen: .

Kako to mislis sto smo kupovali kupovali smo a lijevi bek pa ne mislis valjda da nam Insua bude prvotimac :roll: .

Samo jos lijevi bek Kingu,samo to :D .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 19 jul 2011, 22:47

Eh jaro da se ja pitam ja bi dovodio, al cisto sumnjam da ce jos neko doci, svi igraci sa kojima smo konstantno povezivani su ili nasli klub ili dosli nama. Ja bio Cissokha najvise volio ;)
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 19 jul 2011, 22:54

Dovesti lijevog beka i ekipa poslozena ako se moze prodati ngog i dovesti backup napadac to bi bilo super a ako ne neka ngoga na klupi nek ulazi sa klupi tako je i dao nekoliko golova
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 19 jul 2011, 23:43

Za Peru svim srcem ;) da nam se Suarez vrati u drugom kolu aBd.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 19 jul 2011, 23:45

Virtu4l je napisao/la:
Rizah je napisao/la:Evo me na azijskoj turneji sa Chelsijem, ista je kao Liverpoolova samo bez navijača
Ne ometaj, ljudi se pripremaju za Ligu prvaka.
Ako Bog da mozda je i osvoje, da mi ona 0 trofeja ne bode u oci :mrgreen:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 20 jul 2011, 05:22

Rizah je napisao/la:Za Peru svim srcem ;) da nam se Suarez vrati u drugom kolu aBd.
Ma kakvi, za Urugvaj svim srcem da ostvari kopu a Suarez da bude proglasen za igraca turnirnira ili u idealnih jedanast..

LUISSS SUAREZZZ WEE JUST CANT GET ENAUGHH! 2 gola velikog majstora i abd za 2je godine jednog od 5 najboljih igraca na svijetu..

[youtube][/youtube]

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 20 jul 2011, 08:25

Red Assassin je napisao/la:
Rizah je napisao/la:Za Peru svim srcem ;) da nam se Suarez vrati u drugom kolu aBd.
Ma kakvi, za Urugvaj svim srcem da ostvari kopu a Suarez da bude proglasen za igraca turnirnira ili u idealnih jedanast..

LUISSS SUAREZZZ WEE JUST CANT GET ENAUGHH! 2 gola velikog majstora i abd za 2je godine jednog od 5 najboljih igraca na svijetu..

[youtube][/youtube]
Suarez je kroz cijeli turnir nosio Uragvaj pa nek ih nosi do pobjede u finalu
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 20 jul 2011, 09:53

Bravo za Suareza, bravo za Urugvaj. Onaj prvi gol je bio baš Kuytovski. :D

Kada je već došao do finala (iako sam, za razliku od većine, navijao za Urugvaj kroz cijeli turnir, bez obzira što će se Luis kasno vratiti), red bi bio da i osvoji Copu i da s maksimalnim samopouzdanjem uđe u novu sezonu.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 20 jul 2011, 10:07

Probao je Tevezovov transfer u Corinthas tako da Shity mozda nece kupiti Aguera posto im nije potreban pored Teveze.Nakon ovog bi Liverpool trebao ostati jedini koji se "interesuje"za Aguera.
PS:Liverpool have identified Atletico Madrid's Diego Godin as to complete the posse of centre backs at Anfield, according to reports in Spain.(15 mil eura)

The prospect of Liverpool midfielder Alberto Aquilani heading on loan to Fiorentina for next season has been dismissed as 'impractical' by the player's agent.

Lille have denied receiving any interest from Liverpool and Manchester City over star midfielder Eden Hazard.
Ovo je bilo najvaznije.Koga zanima vise ima na stranici L.F.C.
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 20 jul 2011, 10:09

Kada se vrati sa Cope,ostace mu skoro 3 sedmice za odmor sto i nije tako lose,mislim da bi mogao zaigrati od prvog kola iako se to nece forsirati kao sto je i Clarke rekao,ako se Suarez bude smatrao spremnim-igrace,ako ne onda nece.
S druge strane i nije toliko to njegovo odsustvovanje lose,bolje je igrat protiv ekipa sa CA,nego protiv Malezija i sl. iako nije uigran(al vidili smo i prosle sezone da to i nije toliki problem).
Suarez je sa ona jucerasnja dva gola izbio na 1. mjest na listi strjelaca,koje djeli sa Aguerom(po 3 gola).
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 jul 2011, 10:21

suarez majstorski sinoc... al i onaj forlan ima top u obje noge.
You are someone else I am still right here

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 20 jul 2011, 10:56

fera je napisao/la:suarez majstorski sinoc... al i onaj forlan ima top u obje noge.
Slazem se kolega, al volio bi takodjer da nasi razmisle o Pereiri kao ljevom beku u njemu ima hljeba !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 20 jul 2011, 11:15

Nije nama problem izostanak Suareza protiv Sunderlanda, tu smo favorit, igramo kod kuće, osvojićemo tri boda sa njim ili bez njega, ali nam je prijeko potreban u drugom kolu na gostovanju kod Arsenala koje se igra 20.08.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 20 jul 2011, 11:21

Rizah je napisao/la:Nije nama problem izostanak Suareza protiv Sunderlanda, tu smo favorit, igramo kod kuće, osvojićemo tri boda sa njim ili bez njega, ali nam je prijeko potreban u drugom kolu na gostovanju kod Arsenala koje se igra 20.08.
a copa se zavrsava 24 cini mi se, znaci moze se odmoriti do tad da yebe rak raka :mrgreen:
Za zivot cijeli!

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 20 jul 2011, 11:26

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Rizah je napisao/la:Nije nama problem izostanak Suareza protiv Sunderlanda, tu smo favorit, igramo kod kuće, osvojićemo tri boda sa njim ili bez njega, ali nam je prijeko potreban u drugom kolu na gostovanju kod Arsenala koje se igra 20.08.
a copa se zavrsava 24 cini mi se, znaci moze se odmoriti do tad da yebe rak raka :mrgreen:
Dobiće tri sedmice odmora, eh pa sad :roll: svi bi mi voljeli da se to desi ;)
Nego, danas je King potvrdio ono što sam rekao, da ukoliko želimo više dovesti ikoga trebamo prodati nekoga. Dakle, nema više in transfera. Potrošio se limit od 45 miliona, miruje se do naredne godine ili do januara u najmanju ruku.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 20 jul 2011, 11:27

Rizah je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Dobiće tri sedmice odmora, eh pa sad :roll: svi bi mi voljeli da se to desi ;)
Nego, danas je King potvrdio ono što sam rekao, da ukoliko želimo više dovesti ikoga trebamo prodati nekoga. Dakle, nema više in transfera. Potrošio se limit od 45 miliona, miruje se do naredne godine ili do januara u najmanju ruku.
:o :o jesam li te dobro razumio, nema ni lijevog beka, dok se ne proda neko ?
Za zivot cijeli!

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 20 jul 2011, 11:37

Prodat ce se vec neko da se dovede lijevi bek.Mozda se Insua probudi pa zaigra. Aquilani ce najvjerovatnije u Fiortinu

1. Jones
2. Johnson
4. Meireles
5. Agger
6. Aurelio
7. Suarez
8. Gerrard
9. Carroll
10. J Cole
11. Maxi
12. Pacheco
14. Henderson
16. Kyrgiakos
18. Kuyt
19. Downing
20. Spearing
21. Lucas
22. D Wilson
23. Carragher
24. Ngog
25. Reina
26. Adam
28. Poulsen
30. Suso
31. Sterling
32. Darby
33. Shelvey
34. Kelly
35. Coady
37. Skrtel
38. Flanagan
39. Eccleston
40. Ayala
41. Hansen
42. Gulacsi
44. Mendy
45. Ince
46. Amoo
47. Wisdom
49. Robinson
- Aquilani
- Degen
- Doni
- El Zhar
- Insua
- Jovanovic
- Kohlert
- Mavinga
- Roberts
- Sokolik
evo nasih igraca
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 20 jul 2011, 11:38

Druže, mi stvarno ne bi znali igrače Liverpoola da nam ih ti ovdje nisi napisao, odnosno prekopirao sa službene stranice. Stvarno, ima nekih koji nisu u stanju otići na službenu stranicu i vidjeti listu igrača.

http://www.liverpoolfc.tv/team/first-team" onclick="window.open(this.href);return false;
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: fukara87 i 6 gostiju.