Nema bolje reklame ako prodjemo Sheriffa, ali trebali su malo na sigurniju varijantu odigrati pa lijepo odmah poslije prve tekme staviti u prodaju. Ili se mozda lome oko dizajna godisnjih
Sto se tice tekme sutra, ma sta god da se desi meni je srce ko Trebevic. Jos nemogu da dodjem sebi i onog utiska sa lavora. Neka odigraju isto onako i sutra pa sta god da se desi svi cemo biti vise nego ponosni na njih.
Ne sanjam, ali sam 100% siguran da ce bljesnuti jedna kontra i onda lagano ide happy dance
Avanes je napisao/la:Nema bolje reklame ako prodjemo Sheriffa, ali trebali su malo na sigurniju varijantu odigrati pa lijepo odmah poslije prve tekme staviti u prodaju. Ili se mozda lome oko dizajna godisnjih
Sto se tice tekme sutra, ma sta god da se desi meni je srce ko Trebevic. Jos nemogu da dodjem sebi i onog utiska sa lavora. Neka odigraju isto onako i sutra pa sta god da se desi svi cemo biti vise nego ponosni na njih.
Ne sanjam, ali sam 100% siguran da ce bljesnuti jedna kontra i onda lagano ide happy dance
Kad pocnes skakati ko Dmitri
Ma bice to sve udure ba,vidjeces
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Pa nisu manekeni,igraci su,kakve veze kako izgledaju dok dobro igraju
Sjeca li se ko "kletve" 80-tih "dabogda ti djeca licila na zeljinu odbranu"
btw ti momci dogurase haman do reala
da ovi pola od toga odrade abd
Ma ko je i sta je Serif, ne igraju pare ni uslovi, to se pokazalo puno puta, igraj Zeljo, igraj i pobijedi pa taman da nam je i Barca na putu.
Ne igraju pare i uslovi...ali igraju igrači koje platiš velikom količinom para koje oni imaju, a mi ne!
Individualno su njihova krila PUNO bolja od naših bekova, to je sigurno. Marković i Stanić im ne mogu parirati. I onda kad prođu po lijevoj ili desnoj strani, mora izaći jedan od štopera i tu je onda njihova šansa. Realno trebamo(moramo) izdržati prvih pola sata ako mislimo napraviti nešto. Primimo li ga na početku, mogao bi Željo sa tri komada kući. Međutim ako izdržimo tih pola sata, eventualno poluvrijeme, fakat ih možemo proći iz neke kontre jer njihovi bekovi i štoperi su isto loši. Uglavnom borbenost i hrabrost na početku da izduramo sve napade Moldavaca i u 2.poluvremenu će proći gore od Čelika u finalu Kupa!
Fudbalski klub Sheriff iz Tiraspola objavio je cijene ulaznica za sutrašnji susret Evropa lige sa Željezničarom. Gledano iz perspektive bh. kupca, karte se mogu nabaviti po iznimno povoljnim cijenama.
Najjeftinija ulaznica košta 10 rublji (manje od 50 konvertibilnih feninga) dok je cijena najskuplje, VIP ulaznice 150 rublji odnosno nešto više od 7 konvertibilnih maraka.
Pomoćni stadion Sheriffa prima nešto više od 6.000 gledalaca a domaći nisu objavili koliko karata je pušteno u prodaju. No, stadion je gotovo uvijek poluprazan pa ne trebe očekivati drugačije ni u sutrašnjoj utakmici. Ono što domaći naglašavaju kao svoju veliku prednost je brza, umjetna podloga na koju, prema njihovom mišljenju, ''plavi'' nisu naviknuti.
Što se Željinih navijača tiče, očekuje se stotinjak ''Manijaka'' na tribinama stadiona u Tiraspolu, mada bi prema posljednjim najavama taj broj mogao biti i nešto veći.
Što se Željinih navijača tiče, očekuje se stotinjak ''Manijaka'' na tribinama stadiona u Tiraspolu, mada bi prema posljednjim najavama taj broj mogao biti i nešto veći.
odakle ljudima ovde da će biti preko stotinu navijača Želje?na put je otišla manja grupa al fina
Ma ko je i sta je Serif, ne igraju pare ni uslovi, to se pokazalo puno puta, igraj Zeljo, igraj i pobijedi pa taman da nam je i Barca na putu.
Ne igraju pare i uslovi...ali igraju igrači koje platiš velikom količinom para koje oni imaju, a mi ne!
Individualno su njihova krila PUNO bolja od naših bekova, to je sigurno. Marković i Stanić im ne mogu parirati. I onda kad prođu po lijevoj ili desnoj strani, mora izaći jedan od štopera i tu je onda njihova šansa. Realno trebamo(moramo) izdržati prvih pola sata ako mislimo napraviti nešto. Primimo li ga na početku, mogao bi Željo sa tri komada kući. Međutim ako izdržimo tih pola sata, eventualno poluvrijeme, fakat ih možemo proći iz neke kontre jer njihovi bekovi i štoperi su isto loši. Uglavnom borbenost i hrabrost na početku da izduramo sve napade Moldavaca i u 2.poluvremenu će proći gore od Čelika u finalu Kupa!
Puno puta se pokazalo da oni manje plaćeni, valjda iz inata ili iz čega drugog, pokažu i dokažu da mogu protiv tih sa, za naše uslove megalomanskim primanjima, a što se tiče kvaliteta, gledajući pojedinačno, ali i timski nisu pokazali zašto su plaćeni više, ako smo im ovdje stvorili onoliko prilika, pa valjda ćemo i tamo, ako nas još i sreća posluži pa nam se vrati onaj, od sudije, neviđen penal, eto nam prolaza, akobogda.
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
SarajlijaTM je napisao/la:Pa nisu manekeni,igraci su,kakve veze kako izgledaju dok dobro igraju
Da te ispravim "dabogda ti djeca ličila na željinu navalu"
To je bilo ponajviše zahvaljujući Nikiću i Paprici...
A za danas bi se mogla upotrijebiti ova sa odbranom, zahvaljujuću Vasiliću, lik neodoljivo podsjeća na onog Paravinju što mu za silovanja sude
Svakako lijepa je ovo usporedba sa onom slavnom generacijom
SarajlijaTM je napisao/la:Pa nisu manekeni,igraci su,kakve veze kako izgledaju dok dobro igraju
Da te ispravim "dabogda ti djeca ličila na željinu navalu"
To je bilo ponajviše zahvaljujući Nikiću i Paprici...
A za danas bi se mogla upotrijebiti ova sa odbranom, zahvaljujuću Vasiliću, lik neodoljivo podsjeća na onog Paravinju što mu za silovanja sude
Svakako lijepa je ovo usporedba sa onom slavnom generacijom
hehehe,u pravu si, na navalu
vasilicu samo fali bmw i u najmanju ruku kvalitetan diler