Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 20 jul 2011, 11:45

Bertrand je napisao/la:Druže, mi stvarno ne bi znali igrače Liverpoola da nam ih ti ovdje nisi napisao, odnosno prekopirao sa službene stranice. Stvarno, ima nekih koji nisu u stanju otići na službenu stranicu i vidjeti listu igrača.

http://www.liverpoolfc.tv/team/first-team" onclick="window.open(this.href);return false;
sta si se natakario na covjeka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
You are someone else I am still right here

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 20 jul 2011, 11:46

Bertrand je napisao/la:Druže, mi stvarno ne bi znali igrače Liverpoola da nam ih ti ovdje nisi napisao, odnosno prekopirao sa službene stranice. Stvarno, ima nekih koji nisu u stanju otići na službenu stranicu i vidjeti listu igrača.

http://www.liverpoolfc.tv/team/first-team" onclick="window.open(this.href);return false;
stavio sam da se vidi s kim raspolazemo i da oni koji nisu u stanju otici vidjeti na sluzbenoj stranici da ih vide i da se vide ko bi se mogao prodati a ko poslati na posudbu da bi se dobio novac ai da navijaci man utd,chelsea i arseala vidi cim raspolazemo jer ne vjerujem da ce oni otici na stranicu L.F.C.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 20 jul 2011, 11:54

Senaid L.F.C je napisao/la: stavio sam da se vidi s kim raspolazemo i da oni koji nisu u stanju otici vidjeti na sluzbenoj stranici da ih vide i da se vide ko bi se mogao prodati a ko poslati na posudbu da bi se dobio novac ai da navijaci man utd,chelsea i arseala vidi cim raspolazemo jer ne vjerujem da ce oni otici na stranicu L.F.C.
Aha, tako znači. Ipak ima onih koji nisu u stanju otići na službenu stranicu?
A zašto bi navijače Uniteda, Chelsea i Arsenala uopšte zanimalo s čime mi raspolažemo? Mislim, ako ih zanima, većina će ih pitati baš ovdje ono što ih interesuje, ili će jednostavno otići na službenu stranicu i vidjeti s čime raspolažemo. Naravno, postoje oni kojima je mrsko otići na službenu stranicu, ili se drže nekih svojih principa, pa će jednostavno upitati.
A što se tiče 'naših', poprilično siguran da su svi navijači Liverpoola na ovoj temi već odavno upoznati sa 'čuvenim' rosterom Liverpoola, a i da nisu, za to postoji službena stranica koju mogu posjetiti za nevjerovatnih 5-6 sekundi. ;)

@fera
A moram malo. :mrgreen:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 20 jul 2011, 12:06

Ti si napisao da ima onih koji nisu sposobni otici na sluzbenu stranicu a ako ti smeta popis reci adminu da ukloni post
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 20 jul 2011, 12:08

@Bertrand

Sta si se ti uzivio u ulogu admina, frajer ima pravo da pise i radi sta zeli, nije prekrsio pravila foruma i ne znam sta ste se navadili na njega. Ako ti smeta stavis ga na ignore listu i gotovo.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 20 jul 2011, 12:11

Sa ovog gore spiska, Gulasci je posuđen Hullu, Darby Roshdalu a Mawinga je prodan Rennu. Ostane još 47 :lol:
Zadnja izmjena: Rizah, dana/u 20 jul 2011, 12:13, ukupno mijenjano 1 put.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 20 jul 2011, 12:13

Sta je sa Jonesom,zar nije trebalo da i on negdje ide sad kada je dosao Doni :?:
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 20 jul 2011, 12:22

King Kenny je napisao/la:Sta je sa Jonesom,zar nije trebalo da i on negdje ide sad kada je dosao Doni :?:
On je zamolio upravu da ne ide nigdje iz Liverpool jer mu je mali na liječenju u bolnici u Liverpoolu :cry: Tako da je njegov pložaj u međustanju. Između Gulasci i Hansena jasno je da je Gulasci bolji golman ( branio za Mađarsku na svim prvenstvima čak je i u ovim prijateljskim pokazao veći kvalitet od Hansena ), tako da sama pojava da se pozajmljuje bolji golman a ostavlja gori, dokaz da on ( barem tako mislim ) neće ići nigdje iz kluba ovu sezonu. Pogotovo ako se uzme u obzir da je on HG igrač, njegova je prednost još veća. Reina, Doni i Jones su naši golmani za narednu sezonu, a Hansen će sigurno isto tako na pozajmicu ali u treću ili četvrtu ligu.
Ako uzmemo u obzir da je napripremama bio Wilson a ne Ayala, onda zaključujeo da će i Ayala ići na pozajmicu.
Iz veznog reda se već spominje da će na pozajmice ići Spearing i Shelvey, a Poulsen ostaje kao back up još ovu sezonu.
Iz napada se već traže klubovi za Ecclestona i Amooa u vezi pozajmica, tako da bi na kraju od ovih 46 koliko ih je ostalo za sada ( Jovanović, Degen, El-Zahr su jedini na trasfer listi ), na kraju kada se sve oduzme i sabere trebalo ostati njih ukupno 30.
Jones, Coady, Wilson, Wisdom, Ince, Pacheco, Suso, Steerling uz dodatak Flanagana, Jacka, Ngoga kao rezervni tim i igraće u rezervnoj ligi.
Ostali su u rosteru za prvi tim.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 20 jul 2011, 12:29

Dirk je napisao/la:@Bertrand
Sta si se ti uzivio u ulogu admina, frajer ima pravo da pise i radi sta zeli, nije prekrsio pravila foruma i ne znam sta ste se navadili na njega. Ako ti smeta stavis ga na ignore listu i gotovo.
Imam pravo da radim šta 'oću i neće mi 'hater Lucasa' to sigurno zabraniti. Ako mi nešto smeta, to ću mu i reći, direktno ili indirektno, svejedno je.
Greatness dies

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 20 jul 2011, 12:35

Fino objavljen članak o Ngogu, ima neko u Liverpoolu ko ga voli :mrgreen:

At one time last season David Ngog was Liverpool’s top scorer. That time lasted for several months, despite barely starting a game. There will be those that will use the argument that more than half of this goals came in Europe but to me, that is neither here nor there because at a time when Liverpool were having a rough spell, Ngog stepped up when the like of Torres, Gerrard and even Dirk Kuyt weren’t delivering the goods.

Without his goals, we would never have made the latter stages of the Europa League, that much is a fact.
During those months the young Frenchman went unchallenged at the top of the Red’s scoring charts. And during this time, there wasn’t a murmur of discontent in his direction. Sadly, that’s as good as it got and that’s about as positive as a lot of fan’s feelings toward him have ever been. But why? He was never bought to be a Torres or a Drogba and he certainly cost nowhere near as much as either of them. He cost us around £1.5 million in 2008 and has played the same role for the past 3 years: bench warmer. Unlike a lot of players though, he’s played that role without complaint, he appears happy to learn from those more experienced around him and to play wherever it’s required of him, yet he still can’t please some fans.

For the fee we paid for him, I believe we’ve got more than enough back. Particularly, if he does end up being sold at any kind of a profit. He has managed 8 goals in each of his last two seasons and when, in the past season, the Reds scored 70 goals overall, in all competitions, Ngog contributed 12.5% of these. That’s 1/8 of our entire haul for last season. For somebody who has made twice as many substitute appearances in his Liverpool career than starts, that is a pretty impressive contribution as far as I’m concerned. As always though, there is a section of fans that expect every single one of our players to be world class and score 20+ goals a season regardless of their own situation.

If we look at it from another angle, we have here a young French striker who, at the age of 22 has scored 19 goals in his Liverpool career; it’s not hugely impressive, sure but weren’t we just prepared to pay over £10 million for a young English striker who’d scored about 3 goals in his entire career? And Ngog has played less than 100 games for Liverpool so that’s about 1 in 4, which is not bad at all.

Ovo crnom bojom je posebno zanimljivo.

Jedna radosna vijest, Anderlecht potpusije Jovanovića za platu od 100 000 eura mjesečno :shock:
Hvala mu za onaj gol protiv Steaue ali je bolje što je otišao.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 20 jul 2011, 12:41

Bertrand je napisao/la:
Imam pravo da radim šta 'oću i neće mi 'hater Lucasa' to sigurno zabraniti. Ako mi nešto smeta, to ću mu i reći, direktno ili indirektno, svejedno je.
Onda nam ne kvari temu, tim postovima imas pp poruke i tamo mu pisi zalbe i opoemene, jer ne vidimo zaista svrhu da citamo tvoje postove u kojim opominjes nekoga i govoris mu sta treba ili ne treba da pise.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 20 jul 2011, 12:42

Dirk je napisao/la: Onda nam ne kvari temu, tim postovima imas pp poruke i tamo mu pisi zalbe i opoemene, jer ne vidimo zaista svrhu da citamo tvoje postove u kojim opominjes nekoga i govoris mu sta treba ili ne treba da pise.
I ja također ne vidim svrhu konstantnog kritikovanja Lucasa, pa te opet moram trpiti. Al' dobro, sad sam dodao nekolicinu u 'gnjavatore' pa neće biti problema. ;)
Greatness dies

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 20 jul 2011, 13:24

Suarez je trenutno najbolji vezni napadač na svijetu. Da igra u nekom drugom klubu, to bi bilo i službeno. Ali probit će se on i u Liverpoolu, uvjeren sam.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 20 jul 2011, 13:29

Bertrand je napisao/la:
Dirk je napisao/la: Onda nam ne kvari temu, tim postovima imas pp poruke i tamo mu pisi zalbe i opoemene, jer ne vidimo zaista svrhu da citamo tvoje postove u kojim opominjes nekoga i govoris mu sta treba ili ne treba da pise.
I ja također ne vidim svrhu konstantnog kritikovanja Lucasa, pa te opet moram trpiti. Al' dobro, sad sam dodao nekolicinu u 'gnjavatore' pa neće biti problema. ;)
Imam osjecaj da sam ja na toj listi al me briga da si me i banovo
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 20 jul 2011, 13:55

Chelsea_CBH je napisao/la:Suarez je trenutno najbolji vezni napadač na svijetu. Da igra u nekom drugom klubu, to bi bilo i službeno. Ali probit će se on i u Liverpoolu, uvjeren sam.
Pa presao je tek prije pola godine i odmah pokazao ko je.. Vrhunski odigrao i takoreci spasio nam sezonu.. U Ajaksu dok je bio ,bio je jedan od najefikasnijih igraca u evropi i svi su govorili kad predje u bolji klub i bolju ligu da nece moci ostati isti ali izgleda njemu svejedno. Tek treba on da pokaze sve svoje kvalitete ;)

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 20 jul 2011, 14:04

Red Assassin je napisao/la:
Chelsea_CBH je napisao/la:Suarez je trenutno najbolji vezni napadač na svijetu. Da igra u nekom drugom klubu, to bi bilo i službeno. Ali probit će se on i u Liverpoolu, uvjeren sam.
Pa presao je tek prije pola godine i odmah pokazao ko je.. Vrhunski odigrao i takoreci spasio nam sezonu.. U Ajaksu dok je bio ,bio je jedan od najefikasnijih igraca u evropi i svi su govorili kad predje u bolji klub i bolju ligu da nece moci ostati isti ali izgleda njemu svejedno. Tek treba on da pokaze sve svoje kvalitete ;)
Suarez je u Ajaksu bio ono sto Gerrard kod nas nosilac igre i on ce uskoro biti jedan od najboljih igraca svijeta.Fali mu jos malo trofeja da osvoji da bi usao medu 5-10 najboljih na svijetu
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 20 jul 2011, 14:13

Senaid L.F.C je napisao/la:
Red Assassin je napisao/la:
Suarez je u Ajaksu bio ono sto Gerrard kod nas nosilac igre i on ce uskoro biti jedan od najboljih igraca svijeta.Fali mu jos malo trofeja da osvoji da bi usao medu 5-10 najboljih na svijetu
A najbolje je sto ce oko sebe imati odlicne saigrace dobrog menadzera i upravu tako da je neuspeh gotovo nemoguc a trofeji ce stici mozda ne ove ali sledece sezone sigurno.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 20 jul 2011, 15:55

kad ćemo do mcdonaldsa? to je liverpoolov sponzor.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 20 jul 2011, 16:59

Chelsea_CBH je napisao/la:kad ćemo do mcdonaldsa? to je liverpoolov sponzor.
Ja sam vec bio da im malo pomognem, sta cu moram da bi liga bila zanimljivija :P
Glory Glory Man United !!! :D

pklat
Kontakt:

Post Postao/la pklat » 20 jul 2011, 17:57

Dirk je napisao/la:
Bertrand je napisao/la:
Onda nam ne kvari temu, tim postovima imas pp poruke i tamo mu pisi zalbe i opoemene, jer ne vidimo zaista svrhu da citamo tvoje postove u kojim opominjes nekoga i govoris mu sta treba ili ne treba da pise.
U poptunosti se slazem,momak ne krsi pravila,a i da ne postuje pravila ti nemas pravo da ponizavas momka...
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.'' BILL SHANKLY!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.