odakle ljudima ovde da će biti preko stotinu navijača Želje?na put je otišla manja grupa al fina
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Što se Željinih navijača tiče, očekuje se stotinjak ''Manijaka'' na tribinama stadiona u Tiraspolu, mada bi prema posljednjim najavama taj broj mogao biti i nešto veći.
odakle ljudima ovde da će biti preko stotinu navijača Želje?na put je otišla manja grupa al fina
Einigkeit und Recht und Freiheit
Za joju možeš kupit stadion 
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Puno puta se pokazalo da oni manje plaćeni, valjda iz inata ili iz čega drugog, pokažu i dokažu da mogu protiv tih sa, za naše uslove megalomanskim primanjima, a što se tiče kvaliteta, gledajući pojedinačno, ali i timski nisu pokazali zašto su plaćeni više, ako smo im ovdje stvorili onoliko prilika, pa valjda ćemo i tamo, ako nas još i sreća posluži pa nam se vrati onaj, od sudije, neviđen penal, eto nam prolaza, akobogda.babilonTM je napisao/la:Ma ko je i sta je Serif, ne igraju pare ni uslovi, to se pokazalo puno puta, igraj Zeljo, igraj i pobijedi pa taman da nam je i Barca na putu.
Ne igraju pare i uslovi...ali igraju igrači koje platiš velikom količinom para koje oni imaju, a mi ne!
Individualno su njihova krila PUNO bolja od naših bekova, to je sigurno. Marković i Stanić im ne mogu parirati. I onda kad prođu po lijevoj ili desnoj strani, mora izaći jedan od štopera i tu je onda njihova šansa. Realno trebamo(moramo) izdržati prvih pola sata ako mislimo napraviti nešto. Primimo li ga na početku, mogao bi Željo sa tri komada kući. Međutim ako izdržimo tih pola sata, eventualno poluvrijeme, fakat ih možemo proći iz neke kontre jer njihovi bekovi i štoperi su isto loši. Uglavnom borbenost i hrabrost na početku da izduramo sve napade Moldavaca i u 2.poluvremenu će proći gore od Čelika u finalu Kupa!
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Da te ispravimSarajlijaTM je napisao/la:Pa nisu manekeni,igraci su,kakve veze kako izgledaju dok dobro igraju![]()
Sjeca li se ko "kletve" 80-tih "dabogda ti djeca licila na zeljinu odbranu"![]()
![]()
![]()
btw ti momci dogurase haman do reala![]()
da ovi pola od toga odrade abd![]()
To je bilo ponajviše zahvaljujući Nikiću i Paprici...
A za danas bi se mogla upotrijebiti ova sa odbranom, zahvaljujuću Vasiliću, lik neodoljivo podsjeća na onog Paravinju što mu za silovanja sude
Svakako lijepa je ovo usporedba sa onom slavnom generacijom
- SarajlijaTM
hehehe,u pravu si, na navaluŽvaka je napisao/la:Da te ispravimSarajlijaTM je napisao/la:Pa nisu manekeni,igraci su,kakve veze kako izgledaju dok dobro igraju![]()
Sjeca li se ko "kletve" 80-tih "dabogda ti djeca licila na zeljinu odbranu"![]()
![]()
![]()
btw ti momci dogurase haman do reala![]()
da ovi pola od toga odrade abd![]()
"dabogda ti djeca ličila na željinu navalu"
To je bilo ponajviše zahvaljujući Nikiću i Paprici...
A za danas bi se mogla upotrijebiti ova sa odbranom, zahvaljujuću Vasiliću, lik neodoljivo podsjeća na onog Paravinju što mu za silovanja sude
Svakako lijepa je ovo usporedba sa onom slavnom generacijom
vasilicu samo fali bmw i u najmanju ruku kvalitetan diler
Ima li iko snimak kad Guši pauk diže BMW
i njegova reakcija,mislim da je skrivena kamera bila.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
[youtube][/youtube]Colo Colo je napisao/la:Ima li iko snimak kad Guši pauk diže BMWi njegova reakcija,mislim da je skrivena kamera bila.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
hvala drugtanzla je napisao/la:[youtube][/youtube]Colo Colo je napisao/la:Ima li iko snimak kad Guši pauk diže BMWi njegova reakcija,mislim da je skrivena kamera bila.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
Cuj karta pola marke,jel ovaj toliko ima para pa mu nije bitno koliko ulaznica ce prodati ili vlada nikakvo interesovanje.Ovo mi nekako lici kao u Sahtaru gdje su ulaznice za njihovu ligu dzaba a isto je htio uraditi i za ligu prvaka ali uefa nije dozvolila.
- spielführer_21
- Kontakt:
A ako ne prođemo?pile87 je napisao/la:Bice radi se na tome gdje ces bolje reklame ako prodjemo serif...Avanes je napisao/la:Pocinje prodaja godisnjih... nekad![]()
![]()
p.s. hoće li se opet moći preko sajta "kupikartu" nabaviti godišnje?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
-
tm87 zenica
- Kontakt:
Samo mi nije jasno zašto se igra na pomoćnom terenu?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jer manje primatm87 zenica je napisao/la:Samo mi nije jasno zašto se igra na pomoćnom terenu?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Primit ce ga, gdje god da se igra bice 2:1Sarajlijc@ je napisao/la:Jer manje primatm87 zenica je napisao/la:Samo mi nije jasno zašto se igra na pomoćnom terenu?
Mene više strah te umjetne trave nego publike kako kažu očekuju se oko 3000 navijača kad uporediš sa atmosferom u zenici (finale kupa) to dođe ko neutralni teren.Po meni računica je jednostavna jedan gol vodi nas u 3.pretkolo,jer teško da možemo odbraniti 0-0 a ne vjerujem da možemo primiti 3 .
Komsije, od sveg srca vam zelim svu srecu sutre, da i vi, a i mi prodjemo pozz
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
Nemoj ni vjerovatnidi je napisao/la:Mene više strah te umjetne trave nego publike kako kažu očekuju se oko 3000 navijača kad uporediš sa atmosferom u zenici (finale kupa) to dođe ko neutralni teren.Po meni računica je jednostavna jedan gol vodi nas u 3.pretkolo,jer teško da možemo odbraniti 0-0 a ne vjerujem da možemo primiti 3 .
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
U Moldaviji uđeš u kafanu baciš 2 KM na šank i kažeš piće na moj račun za sve.
FEDERER= KLOC
šta pije kafana? 
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Ejnur, MisterBlue, Redfire16 i 36 gostiju.