Pa šta ću kad sam uvjek raspoložen jbtSarajlijc@ je napisao/la:Dobro ti ti se vazda cerekaslegenda reala je napisao/la:Ja ću se cerekatiSarajlijc@ je napisao/la:Bas me zanima ko ce se cerekati u cetvrtak![]()
![]()
![]()
Kakav si mi ?

Bolji sam nego ti

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa šta ću kad sam uvjek raspoložen jbtSarajlijc@ je napisao/la:Dobro ti ti se vazda cerekaslegenda reala je napisao/la:Ja ću se cerekatiSarajlijc@ je napisao/la:Bas me zanima ko ce se cerekati u cetvrtak![]()
![]()
![]()
Kakav si mi ?
Vjecna Robija je napisao/la:Imal kod vas kise![]()
P.S Nisam znao da je Goran Hadzic uhapsen![]()
Ja sam vala lijepo ospavo ,ova hladovina,do 11:30,kad vidim pada ,ali evo veće je i prestala ,možda će ponovo kasnije udariti ,vjerovatno hoće .Vjecna Robija je napisao/la:Nista necemo pisat
Jarane spava mi se,glava me ubija.Probudi me ova grmljavina ko da neko bombe baca ispod jastuka
Yebo Mekdonalds daj ĆevapeSanchez_8 je napisao/la:Cekam sa nestrpljenjem da vidim koja ce ubleha prva staviti slike na FB iz McDonald's WC-a
2 i opet gledan skoro 10 KM, bolje otici za tu cijenu na teletinu ispod saca!Vjecna Robija je napisao/la:Otprilike 2 ona od 4.80
Jbt to ,pa ja pojedem za 5 maraka filete ,najedem se pravo ,a od tih stvari ko u MC Donaldsu ,se čovjeku samo otvori apetit ,a ništa se ne najedeš ,znam iz iskustvaVjecna Robija je napisao/la:Otprilike 2 ona od 4.80
Trenutno korisnika/ca: enobarca, Slatinash_7, ŠTA_JE i 5 gostiju.