konačan odgovor... pod C... ŽELJOEdin TM87 je napisao/la:Ko je jaci, Serif il' Makabi?
a sad realno... maccabi, duža tradicija iskustvo, bolja liga, pa eto i kvalitetniji igrači Collauti mi je dovoljan da kažem da su bolji i Medo naravno
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
konačan odgovor... pod C... ŽELJOEdin TM87 je napisao/la:Ko je jaci, Serif il' Makabi?
NeMaJaBa je napisao/la:a ljudi,ako prodjemo konjevica i preuzmemo njegov koficijent,jel' nam taj koficijent ostaje za slijedece nastupe u evropi?
hvalaIker C je napisao/la:NeMaJaBa je napisao/la:a ljudi,ako prodjemo konjevica i preuzmemo njegov koficijent,jel' nam taj koficijent ostaje za slijedece nastupe u evropi?
Nevjerovatno, kao nenosioci igramo sa slabijim timom, nego kao nosioci!Zgembo Adislić je napisao/la:konačan odgovor... pod C... ŽELJOEdin TM87 je napisao/la:Ko je jaci, Serif il' Makabi?![]()
a sad realno... maccabi, duža tradicija iskustvo, bolja liga, pa eto i kvalitetniji igrači Collauti mi je dovoljan da kažem da su bolji i Medo naravnomada nisu nepobjedivi
jeste 100% vec potpisan pred ugovor a u pitanju je Šturmhamo_pipa je napisao/la:jel provjerena info?boska je napisao/la:Poslije Moldavije Zeba nam odlazi u Austriju.
nek mu je sretno, ako je istinaboska je napisao/la:jeste 100% vec potpisan pred ugovor a u pitanju je Šturmhamo_pipa je napisao/la:jel provjerena info?boska je napisao/la:Poslije Moldavije Zeba nam odlazi u Austriju.
to brate, jel ovo cijela verzija, meni se čini samo dio pjesmealan ford 26 je napisao/la:
na na na naaa, na na na naaaaaa eeeeEEEEeeee Zeljo Zeljo...
boska je napisao/la:jeste 100% vec potpisan pred ugovor a u pitanju je Šturmhamo_pipa je napisao/la:jel provjerena info?boska je napisao/la:Poslije Moldavije Zeba nam odlazi u Austriju.
Trenutno korisnika/ca: elFenomeno, Google Adsense [Bot], krkacina, mavi i 74 gosta.