FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Neutral
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Neutral » 15 jul 2009, 22:18

Neka ode za 1km, koga briga. Nismo mi završili menedžment pa da se sada priča koliko on zaista vrijedi. Ne volim nelojalne igrače tipa Vaart , Ronaldo, Ribery koji su javno izjavljivali da žele ići. Pa neka idu ops, zaboravio sam i Ballacka, ne trebaju nam prodane duše.

Smiješna mi je izjava Ulija, kaže Barca i Real dobijaju 127 miliona od TV-a, a oni kao samo 27 mil. Da je njemu toliko novca on bi osvojio 3x zaredom LP. Smiješan si Uli kada se zna da je BVayern u zadnjih 5 godina više love zaradio od Barce, te da je konstantno u vrhu po zarađenom novcu u top 5. Sramotiš se izjava, ta škrtost se vidi, posebno na terenu gdje ne mogu da dobio Salzburga gdje jedan Zickler što su ga otjerali najbolji igrač.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 jul 2009, 12:53

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 16 jul 2009, 12:54

Lucio ode u Inter, sa kojim ce potpisati 3-godisnji ugovor...
LvG... nije dobar potez sto si otjerao Lucia... ali da vidimo na sta ce ovo ispasti... nadam se na LvG nece biti promasaj kao Klinsman... otjerati najboljeg stopera... stvarno nije na cast...

http://www.fcbayern.t-home.de/en/news/n ... 11d8526d83
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

alldenn
Kontakt:

Post Postao/la alldenn » 16 jul 2009, 13:26

bavaraccccc je napisao/la:Chelsea,Barcelona,Manchester,Liverpool,nema sumnje sve su ovo klubovi dobri ali jednostavno nisu dorasli Bayernu
Pa o cemu mi ljudi pricamo,pola ovih klubova je do prije 10-11 godina bila u sredini tabele u svojim prvenstvima ili cak zoni ispadanja,ja ne govorim o trenutnoj kvaliteti,kada kazem da mu nisu dorasli tada gledam na klub kao instituciju,Nagli procvat ovih klubova desio se kada su ih kupili iznimno bogati Rusi ameri ili arapi,novac vam moze dovesti pojacanja ali ne i trofeje,slavu i status vrhunskog kluba
sta bolan stpominjes Barcelonu ; LIverpool i Machester , pa veci su klubovi od Bayerna ! Kad je Bayern nesta u Evropi uradio zadnji put ??? Popusio 4 od Barce ???? Zato nebali po Evropskim prvacima jer nisi vriejdan ! Ja volim Bayern ali Barcelona je Barcelona , uvejk super masina koja proizvodi svoje igrace i ima najjacu skolu na svijetu , to se cjeni i postuje ,ekipa koja jednostavno jedina zna trgovati i cjeniti svoje igrace ! Ako znas historiju vjerovatno bi obrt bio izmedju osvojenih titula LP izmedju Reala i Barce ! Da nije bilo Franca barceloan bi imala sigurno cifru kakvu Real danas ima !Liverpool je Velikan htio ti to ili ne i uvjek ce biti , Manchester takodje !
Sto se Rala tice , to je jednostavno najjadniji klub , jer ako ste kraljevi napravite nesta svoje , dje su vam vasi igraci sem penzionera Raula koji ima 33 i Palanke koji jos uci da hoda ???? gdje su ti igraci??? A da riesit ce to Perez , rijesio je ! Ali to je cirkus a ne ekipa ! Pricate da je Bayern dorasto 2 Evropskoj Ligi ???? Bayern svake godine dogura ispred Reala u LP ! Bayern je casno Na Nou Campu primio 4 ! A REal " NAJVECI, MOCNI " 6 na Bernabeu plus 2 na Campu ! jel vas stid dizat se ????? Vi mislite da Real ima tim ???? Ima po imenima sigurno top 3 tima u Svijetu ! Ali sta to vrijedi ! KAda niko od tih 30 igraca izuzev Raula i Ikera neigra srcem nego Perezovim novcem ! Niko od njih nece ginuti na terenu kao sto ce Puyol i ostala klapa iz Barcelonine MASINERIJE ! Real nije tim svatite to , igraci nisu ogledalo tima oni su tu da se sklope u jedno ! Ako se Real ukonponuje a nemoze se za godinu , odprilike za 2 god moze biti tim , mogli bi se nositi sa Barcelononm , MAnchesterom itd .... Bayern je pametno trgovao , samo ja da sam Direktor , prihvatio bi Robena i Sneidera i jos para za koje se moze uzet jos jedan fantastican igrac !Jer treba pustit lupane da propadaju , Svi ti igraci ce se pokajat kad tad, kao sto su se nekad kajali !

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 16 jul 2009, 13:47

aldene, o realu na drugoj temi.
Stvarno mi nije jasno sta LvG ima u svojoj glavi (ako uopce nesto ima). Prodaje naseg najboljeg stopera, vjerovatno najboljeg stopera lige, za mene uz Riberya i Lahma najboljeg igraca Bayerna, te jos i kapitena Brazila.
:roll:
I ko ce sad biti stoperski dvojac? Stub odbrane? Demchelis i Buyten? Demichelis i Breno? Breno i Buyten?
Kako god okrenes, ne valja.

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 16 jul 2009, 13:49

Poceo je ciscenje iz kluba al sto bas krenu sa Luciom da mi je znati .Velika steta ,ne znam kako ce izgledati bez njega odbrana ali hajde ,nadati se da LVG zna sta radi .

m_ballack
Kontakt:

Post Postao/la m_ballack » 16 jul 2009, 13:52

ne svidja mi se ovo nikako...inter ce sad imati celicnu udbranu i to za samo 8 miliona :evil: :twisted:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 jul 2009, 16:12

Hvala ti Lucio za ovih 5 godina, vidiš i sam da nisu normalni ovi u Munchenu.

Auf wiedersehen :(

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 16 jul 2009, 16:20

alldenn je napisao/la:
bavaraccccc je napisao/la:Chelsea,Barcelona,Manchester,Liverpool,nema sumnje sve su ovo klubovi dobri ali jednostavno nisu dorasli Bayernu
Pa o cemu mi ljudi pricamo,pola ovih klubova je do prije 10-11 godina bila u sredini tabele u svojim prvenstvima ili cak zoni ispadanja,ja ne govorim o trenutnoj kvaliteti,kada kazem da mu nisu dorasli tada gledam na klub kao instituciju,Nagli procvat ovih klubova desio se kada su ih kupili iznimno bogati Rusi ameri ili arapi,novac vam moze dovesti pojacanja ali ne i trofeje,slavu i status vrhunskog kluba
sta bolan stpominjes Barcelonu ; LIverpool i Machester , pa veci su klubovi od Bayerna ! Kad je Bayern nesta u Evropi uradio zadnji put ??? Popusio 4 od Barce ???? Zato nebali po Evropskim prvacima jer nisi vriejdan ! Ja volim Bayern ali Barcelona je Barcelona , uvejk super masina koja proizvodi svoje igrace i ima najjacu skolu na svijetu , to se cjeni i postuje ,ekipa koja jednostavno jedina zna trgovati i cjeniti svoje igrace ! Ako znas historiju vjerovatno bi obrt bio izmedju osvojenih titula LP izmedju Reala i Barce ! Da nije bilo Franca barceloan bi imala sigurno cifru kakvu Real danas ima !Liverpool je Velikan htio ti to ili ne i uvjek ce biti , Manchester takodje !
Sto se Rala tice , to je jednostavno najjadniji klub , jer ako ste kraljevi napravite nesta svoje , dje su vam vasi igraci sem penzionera Raula koji ima 33 i Palanke koji jos uci da hoda ???? gdje su ti igraci??? A da riesit ce to Perez , rijesio je ! Ali to je cirkus a ne ekipa ! Pricate da je Bayern dorasto 2 Evropskoj Ligi ???? Bayern svake godine dogura ispred Reala u LP ! Bayern je casno Na Nou Campu primio 4 ! A REal " NAJVECI, MOCNI " 6 na Bernabeu plus 2 na Campu ! jel vas stid dizat se ????? Vi mislite da Real ima tim ???? Ima po imenima sigurno top 3 tima u Svijetu ! Ali sta to vrijedi ! KAda niko od tih 30 igraca izuzev Raula i Ikera neigra srcem nego Perezovim novcem ! Niko od njih nece ginuti na terenu kao sto ce Puyol i ostala klapa iz Barcelonine MASINERIJE ! Real nije tim svatite to , igraci nisu ogledalo tima oni su tu da se sklope u jedno ! Ako se Real ukonponuje a nemoze se za godinu , odprilike za 2 god moze biti tim , mogli bi se nositi sa Barcelononm , MAnchesterom itd .... Bayern je pametno trgovao , samo ja da sam Direktor , prihvatio bi Robena i Sneidera i jos para za koje se moze uzet jos jedan fantastican igrac !Jer treba pustit lupane da propadaju , Svi ti igraci ce se pokajat kad tad, kao sto su se nekad kajali !
jarane prestani se sramotit... i ne prcaj o Realu kad te niko nista nije pitao u vezi njega :!: izvinjavam se za off topic,ali ovo stvarno nije u redu ;)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 16 jul 2009, 16:23

alldenn je napisao/la:

ti pojma nemas sta pises ali bas pojma nemas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U ime Gospodara...

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 16 jul 2009, 17:13

alldenn je napisao/la:
izrisi ovo botu jedan cuj real i bayern nisu timovi
a da te pitam gdje je barca bila od 1950-1992 i 1992-2005
samo mi to reci
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 16 jul 2009, 17:58

dobro ljudi dali mi neko može reći što otjeraše lucia kad je extra igrač
zašto su to dozvolili rumenige i kajzer

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 16 jul 2009, 18:43

bavarci da li bi mi neko mogao napisati kako će izgledati bajernova
zadnja linija i kako će to ići znači 4 zadnja igrača ispred golmana
srednji red i napad će već ići nekako..........pozzzzzzzz.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 16 jul 2009, 18:58

nessto mi mala ova odsteta za Lucia sta mislite :?
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 jul 2009, 19:42

Pa ovaj nije normalan, ja kretena u pm. Najboljeg stopera prodati, cccc..... Ne mogu da vjerujem, sta on ima u onoj svojoj glavi... Sad se moraju baciti u potragu za jednim stoperom, nema sanse da mu igra Buyten, pa taj je davno isprdio svoje, a Demichelis, pa inekako mogao bi igrati, znaci ostaje Breno, i mozda Braafheid, ali dabogda da ce to funkcionisati..
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 16 jul 2009, 19:58

bajern100 je napisao/la:bavarci da li bi mi neko mogao napisati kako će izgledati bajernova
zadnja linija i kako će to ići znači 4 zadnja igrača ispred golmana
srednji red i napad će već ići nekako..........pozzzzzzzz.
Drug, to sad ni Dzemila ne bi znala. Mozda bi nam Milan tarot mogao reci nesto vise, mada sumnjam.

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 16 jul 2009, 20:03

Lucio je izgleda trazio 3-godisnji novi ugovor od Bayern-a, no medjutim, politika uprave Bayerna je da ne daje tako "duge" ugovore igracima preko 30 godina... a kako mu je isticao ugovor na kraju slijedece sezone odluceno je da ga prodaju, jer prije 5 dana uprava bayerna je govorila da Lucio ostaje... nesto se izgleda desilo izmedju ove dvije strane u ovom periodu...
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 jul 2009, 20:18

Da sada malo ovim novopecenim navijacima Bayerna na ovom forumu pojasnim sto je Bayern Lucia prodao. Naime prije dvije sedmice ili vise Luis van Gaal je u jednom interviju izjavio da kod njega ce se svaki igrac morati pridrzavati odredjenih taktickih zamisli i da kod Lucia to ne moze da uoci da radi. On je time mislio njegove ceste izlete ka protivnickom golu (pogledajte utakmicu protiv Wolfsburga i sve ce Vam biti jasno, kad ste izgubili 5-1, cetiri gola su bila klasicni kontra napad gdje je Lahm morao kao lijevi bek pokrivati Dzeku i Grafitea). Takodjer je rekao da ce Lucio morati mjenjati svoj stil igranja, ako zeli biti medju prvih 11 u ekipu Bayerna, tada je "primadona" kao i svaki igrac iz Brazila se nasao uvrijedjen sto Uli Henes i ostali iz uprave nisu stali na njegovu stranu i pukla je veza izmedju Bayerna i Lucia. Bayern je imao mogucnost da zadrzi igraca i da bude na gubitku (sljedece godine odlazi kao slobodan igrac jer 100 % ne bih produzio ugovor, i takodjer ima veliku platu) i zato se Bayern odlucio za soluciju broj 2 i prodaju igraca. Takodjer je Uli Henes rekao da nece dovoditi jos jednog stopera jer na toj pziciji imaju pet kavalitetnih igraca kao sto su Demichelis, van Buyten, Baarfheid, Breno i Badstuber, a ovaj posljednji je veliki talenat i izgleda da van Gaal o njemu ima visoko misljenje. Najvise je van Gaala kod Badstuber impresionisalo sto kao 19 godisnjak komaduje odbarnom i ako je bila prijateljska utakmica.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 16 jul 2009, 23:28

Tako je @amerosm :)

Nema se sta na ovo dodati, zna se da je i prije Lucio koketirao sa odlaskom, da mu je zelja da igra tam', da igra 'vamo...sada je samo kulminiralo dolaskom novog trenera i nekim njegovim izjavama i zahtjevima.
Doveden je za 12 mio, a prodat po nezvanicnim informacijama za 10 miliona, hmm, nije lose s obzirom na njegove godine i stalnu zelju za odlaskom. Na kraju krajeva, da je ostao, vjerovatno bi rusio koncepciju novog trenera i sljedecu godinu bi svakako otisao bez dobijena centa.
Bit' ce neobicno bez Lucia i njegovih prodiranja u napadu (sa korakom k'o u gazele :) ), ali s druge strane mi je drago da je pobjedila struja Gaala, da zadnju rijec ne donosi uvijek Bayernova ponosna uprava, ako u ovom slucaju to nije bilo. :?
Hajmo dalje, k'o sljedeci ide. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 jul 2009, 23:33

Ja mislim Lell, njegovo vrijeme za odlazak je stiglo, zatim Ottl....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.