nemoj nista govoriti, jer ako si sebe ubjedio u laz, nemoj i nas.Saurman je napisao/la: kod drugog gola trebam li reći da Buyten izgubio loptu na centru
znam. zato si ti moj covjek.effe_sa je napisao/la:@gero: po ovom kako si napisao insidere, ja sam pravi insider![]()
sasvim zadovoljavajuce. osjeti se ta promjena u odnosu na proslu sezonu. nisu vise napadi tako prozirni, uposli roberyja i imas sansu. pokusava se nesto vise preko sredine, uz direktne pasove. mali muller nije bio na visini zadatka, pa je zbog toga nekoliko akcija upropasteno. takodjer je sukrivac kod drugog gola, kada mu je upucen dobar pas od bujtonje. mulija je haman los starter, jer je i prosle sezone prespavao prvih nekoliko kola.Valencia je napisao/la:Iako je porazen, Bajern je dobro izgledao na sredini terena (u onih pola sata koje sam odgledao). Treba jos vremena da se posloze jos neke kockice,..
@Centre forward, jarane, kao sto si vidio ne treba puno vjerovati pojedinim medijima. u skripcu sa vremenom, dosao sam do tog famoznog sport.de (rtl), koji je opravdao losu reputaciju. nadam se da ti nisam svojim sugestijama otanjio ionako tanak takulin.
mislim, nesto su pogodili, ali su vecinom tukli u krivu gredu.
sta jos reci, igra na momente nije bila losa, daleko od toga da smo od hsv nadigrani ili da su oni bili bolji takmac.
ko zna, mozda je ovaj samar i dosao u pravo vrijeme.
sa ovim porazom moj optimizam uopste nije narusen. naprotiv.