MaGiCa je napisao/la:adointer je napisao/la:Sta fali Sneijderu?
________________J.Cesar________________
_____Ranocchia___Lucio___Samuel_________
Maicon___Sneijder__Cambiasso__Nagatomo__
____Alvarez_____Pazzini(Milito)__Eto'o_______
ajd mi sad nadji napad koji ce proc gore ili odbranu na koju navale Maicon,Nagatomo-Sneijder-Alvarez,Eto'o-Pazzini

Osim sto je trojka u odbrani prevazidjena pocetkom ovog milenijuma, te poroznosti takve sredine i preofanzivnom trojkom u napadu - ne fali nista nikome, pa ni Sneijderu.

dobro zavisi kako gledas na ovo...trojka naprijed jest preofanzivna i nece biti puno koisti od njih nazad(jer samo Mourinho moze natjerati Eto'oa opet da igra odbranu), ali zato imas Zanettia, Maicona, Cambiassa i ovaj trio iza za defanzivu+ Sneijder koji je tu prvi ispred ovog bedema...
sve su to otprilike prirodne pozicije od svih igraca, Maicona u ovoj formaciji mozes iskoristit do maksimuma, samo ako bude u formi, a znamo i ja i ti sta to znaci...Sneijderu nije prvi put da morda igrati na ovoj poziciji, dok Zanettia ne treba komentarisat, njega samo postavi i to je to, taj razvaljuje
i jos sto mi se svidja kod ove formacije je to sto sa jednom izmjenom moze promijenit kompletnu formaciju i taktiku, a to je nekada kljucno, a Gasp je u tome majstor(Jose potvrdio

)...