Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

pklat
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la pklat » 20 jul 2011, 18:01

Chelsea_CBH je napisao/la:kad ćemo do mcdonaldsa? to je liverpoolov sponzor.
E bash je interesantno kad jedan plasticar nesto ovako napise....
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.'' BILL SHANKLY!

pklat
Kontakt:

Post Postao/la pklat » 20 jul 2011, 18:03

red devil88 je napisao/la:
Chelsea_CBH je napisao/la:kad ćemo do mcdonaldsa? to je liverpoolov sponzor.
Ja sam vec bio da im malo pomognem, sta cu moram da bi liga bila zanimljivija :P
Seljaci poletili na Mcdonalds,pa jbt normalno kad to samo za cevape zna
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.'' BILL SHANKLY!

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 20 jul 2011, 18:22

Mladi nastavili gaziti,7-0 pao Preston(Morgan dao 2 gola),a akademija u tri pripremne utakmice ima gol razliku 21-1.
Dok smo kod akademije,ucestvovace u takmicenju slicnom kao Liga prvaka(ove godine je prvo izdanje )za mlade,a danas su i izasle grupe,nasi su u grupi sa Wolfsburgom,Moldeom i Sportingom(od ovih iz nase skole cuo sam da Sportingovu akademiju prati dobar glas).
O takmicenju i drugim grupama:http://www.nextgenseries.com/what-is-nextgen.php
Kad smo kod mladih nada evo nesto sto sam nacuo o njihovim transferima,nisu toliko popraceni al trudim se nac negdje ponesto o njima,Bueno o kojem sam pisao da ce doci na probu(danas sam negdje procitao da je "vec bio i da je zadovoljio") izgleda da nije dosao sam na probu nego je uz njega ili ce biti jos dva-tri nova igraca.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 20 jul 2011, 19:34

Bertrand je napisao/la:
Dirk je napisao/la: Onda nam ne kvari temu, tim postovima imas pp poruke i tamo mu pisi zalbe i opoemene, jer ne vidimo zaista svrhu da citamo tvoje postove u kojim opominjes nekoga i govoris mu sta treba ili ne treba da pise.
I ja također ne vidim svrhu konstantnog kritikovanja Lucasa, pa te opet moram trpiti. Al' dobro, sad sam dodao nekolicinu u 'gnjavatore' pa neće biti problema. ;)
Opet mjesas pojmove, ovdje se vracamo na ono da smije pisati ko sta zeli, ali da ne vidimo svrhu da ti nekoga opominjes, za mene je Lucas Letva i to ce tako ostati kao sto je i Rafa debil i to ce tako ostati jer ja za razliku od nekih ne mjenjam misljenje svaki drugi dan.

Pereira je igrac za nas :D
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 20 jul 2011, 19:50

Dirk je napisao/la: Opet mjesas pojmove, ovdje se vracamo na ono da smije pisati ko sta zeli, ali da ne vidimo svrhu da ti nekoga opominjes, za mene je Lucas Letva i to ce tako ostati kao sto je i Rafa debil i to ce tako ostati jer ja za razliku od nekih ne mjenjam misljenje svaki drugi dan.
On od svoje registracije konstantno piše gluposti (dobro, bilo je tu nekih 'normalnih' postova, mada su i ona bila samo ponavljanja nečijih mišljenja nekoliko postova iznad), a čovjeka poput mene to vrlo lako iznervira. Uđem na ovu temu da pročitam neku novost, da vidim nečija mišljenja o nekom igraču, ili nešto slično, a ne da čitam postavu Liverpoola?!

Da ne bude off, šta misliš o Sounessu, kao bivšem menadžeru Liverpoola?
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 20 jul 2011, 19:56

Bertrand je napisao/la:
Dirk je napisao/la: Opet mjesas pojmove, ovdje se vracamo na ono da smije pisati ko sta zeli, ali da ne vidimo svrhu da ti nekoga opominjes, za mene je Lucas Letva i to ce tako ostati kao sto je i Rafa debil i to ce tako ostati jer ja za razliku od nekih ne mjenjam misljenje svaki drugi dan.
On od svoje registracije konstantno piše gluposti (dobro, bilo je tu nekih 'normalnih' postova, mada su i ona bila samo ponavljanja nečijih mišljenja nekoliko postova iznad), a čovjeka poput mene to vrlo lako iznervira. Uđem na ovu temu da pročitam neku novost, da vidim nečija mišljenja o nekom igraču, ili nešto slično, a ne da čitam postavu Liverpoola?!

Da ne bude off, šta misliš o Sounessu, kao bivšem menadžeru Liverpoola?
E brate jedan savjet ako zelis prihvati ga ako ne zelis nastavi ... ovo je forum i ako ces se na njemu nervirati onda ne dolazi na njega, ima mnogo vazniji stvari za nerviranje.

A ne znam mnogo o Sounessu jer sam LFC poceo pratiti od 98 tako da nisam upratio bas njegove kvalitete ali ga smatram velikim igracem i legendom na osnovu njegovih nastupa u dresu LFC ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 20 jul 2011, 20:12

Dirk je napisao/la: A ne znam mnogo o Sounessu jer sam LFC poceo pratiti od 98 tako da nisam upratio bas njegove kvalitete ali ga smatram velikim igracem i legendom na osnovu njegovih nastupa u dresu LFC ;)
Naravno, što se tiče igračke kvalitete i onoga što je ostavljao na terenu, on je u samom vrhu legendi Liverpoola. Pitao sam te šta misliš o njemu kao bivšem menadžeru Liverpoola zbog toga što mnogo kritikuješ Rafu, a evo, nisi upoznat sa trenerskim radom Sounessa, čijim je preuzimanjem sve krenulo nizbrdo.

Dakle, Dalglish je odstupio početkom '91, zbog tragedije zvane Hillsborough. Njegovim vodstvom, Liverpool je dotakao vrh Europe, bio najbolji klub u Engleskoj itd. E sada, kao što rekoh, Sounessovim preuzimanjem, sve je krenulo nizbrdo, iako je na papiru imao šampionsku ekipu, i to je činjenica. Njemu svaka čast što su se pod njegovim vodstvom u prvi tim probili McManaman i Fowler, al' je čovjek od šampionske ekipe, pazi, stvorio ekipu koja je bila negdje u sredini tabele, malo bolja.

Sve ovo pišem iz razloga da ti kažem kako je Rafa jedan od najuspješnijih menadžera u historiji kluba, i da nije zaslužio da ga se naziva 'debilom'. Naravno, ne pokušavam te ubijediti, jer si tvrd pri ovakvim stvarima, ali ti samo dajem primjer kako je klub imao mnogo gorih menadžera od Beniteza.
Greatness dies

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 20 jul 2011, 20:22

Bertrand je napisao/la:
Dirk je napisao/la: A ne znam mnogo o Sounessu jer sam LFC poceo pratiti od 98 tako da nisam upratio bas njegove kvalitete ali ga smatram velikim igracem i legendom na osnovu njegovih nastupa u dresu LFC ;)
Naravno, što se tiče igračke kvalitete i onoga što je ostavljao na terenu, on je u samom vrhu legendi Liverpoola. Pitao sam te šta misliš o njemu kao bivšem menadžeru Liverpoola zbog toga što mnogo kritikuješ Rafu, a evo, nisi upoznat sa trenerskim radom Sounessa, čijim je preuzimanjem sve krenulo nizbrdo.

Dakle, Dalglish je odstupio početkom '91, zbog tragedije zvane Hillsborough. Njegovim vodstvom, Liverpool je dotakao vrh Europe, bio najbolji klub u Engleskoj itd. E sada, kao što rekoh, Sounessovim preuzimanjem, sve je krenulo nizbrdo, iako je na papiru imao šampionsku ekipu, i to je činjenica. Njemu svaka čast što su se pod njegovim vodstvom u prvi tim probili McManaman i Fowler, al' je čovjek od šampionske ekipe, pazi, stvorio ekipu koja je bila negdje u sredini tabele, malo bolja.

Sve ovo pišem iz razloga da ti kažem kako je Rafa jedan od najuspješnijih menadžera u historiji kluba, i da nije zaslužio da ga se naziva 'debilom'. Naravno, ne pokušavam te ubijediti, jer si tvrd pri ovakvim stvarima, ali ti samo dajem primjer kako je klub imao mnogo gorih menadžera od Beniteza.
Vidis ovo uopste nije tacno, mnogo vece stvari su krive zasto je LFC krenulo niz brdo to cijeli svijet zna ;)

Po cemu je Rafa nauspjesniji trener Liverpoola, zbog osvajanja LP i par kupova ... sta je on za LFC uradio vise nego Gerrard Houliere koji je znao i 5 trofeja da nam ugura po sezoni a ni on nije neki dobar trener. Pod broj dva svima je jasno zasto Beniteza nisam volio, mrzim ljude koji se ni za sta ne smatraju krivim, mnogi ovdje su prali preko njega sve zivo, svaki pogresan transfer bilo je djelo uprave svaki igrac koji je los, Rafa ga nije htio dovesti vec Parry i slicno, Gerrard je bio kriv samo je Rafa svetac...Za mene je znanje pokazao i u Interu gdje sam rekao da ce dobiti otkaz u roku 6 mjeseci,i bi sta bi :D

On ce meni iz LFC otjerati pojedine igrace, a dovoditi Pelegrina , Hosemija, Nuneza i slicne koji nisu ni za nase lige a kamoli da igraju za slavni klub.

Ne pokreci tu temu ni mnogo ubjedljivi od tebe nisu uspjeli jer sam ja od samog pocetka protiv njega i meni nije zamazao oci LP 2005 ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 jul 2011, 20:24

@Bertronja,

Je l' ti plaćaš piće u slučaju odlaska Jovanovića u Anderlecht? :mrgreen: Ne da se Milan zayebavati, hoće i tamo zarađivati ovih 60.000 funti sedmično. 8-)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 20 jul 2011, 20:29

Monolog je napisao/la:@Bertronja,
Je l' ti plaćaš piće u slučaju odlaska Jovanovića u Anderlecht? :mrgreen: Ne da se Milan zayebavati, hoće i tamo zarađivati ovih 60.000 funti sedmično. 8-)
Zayeban igrač, nema šta. Govorka se kako mu je alternativa Saudijska Arabija, a znamo kako su tamo skromni pri platama igrača. :mrgreen:

Biće jedno pivce, bez brige. ;)
Greatness dies

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 20 jul 2011, 20:36

@Bertrand uopce me ne zanima sta mislis o mojim postovima i ako ti se ne svidaju ne moras ih cita briga me za tobom.
Benitez mi je bio dobar trener prvu 1-2 godine dok nije poceo praviti greske kod transfera(in i aut)i poceo nizati lose rezultate u prvenstvu(poraze od drugih klubova sa drugog dijela tebele)U njegovo vrijeme nije bilo klubova koji su mogli konkurisati za 4 mjesto u EPL tako da je liverpool bio vecinom 4.Jedino gdje mu je islo je bila CL 2-3 nisam siguran je bio u polufinala a 2 puta u finalu.
PS:Wolwes zeli na posudbu dovesti Spearinga dok je Anderlecht potvvrido interesovanje za Jovanovica
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 20 jul 2011, 20:42

Kada je dosao Hodgson, ja mislim da su svi plakali za Benitezom. Nema tog covjeka koji ga ne bi u tom trenutku vratio u klub. Dolaskom Kennya cemo se samo zahvaliti Spanskom trenernu, za neke dobrog, za neke loseg itd. Znaci trebalo bi da prestanu ove diskusije o njemu. Kada pozelite da nesto pisete o Rafi sjetite se kako sada imamo Kennya i kako je sve drugo suvisno govoriti vezano za trenerske pozicije. :mrgreen:
Takodjer ne treba pricati o nasem Lavu, imajte bar respekt prema njemu zato sto nosi dres Liverpoola, eto bar to neka bude razlog da ga ne prozivate pogrdnim imenima.

Nasa akademija je zaista strasna. 8-)

Suarez masina, on bi se trebao vratiti protiv Arsenala, 3 sedmice su mu dovoljne da se odmori. Po proracunima bi otprilike trebalo da bude odmoran do meca u Londonu.
Mec sa Arsenalom se igrao 20 augusta. :D
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 20 jul 2011, 20:50

Luis Suarez ušao u formi (govorim ovo na osnovu 2 gola u mreži Perua na Copa Americi). Dobra vijest za navijače L'pool-a, nadam se da će napad Redsa i u PL biti na nivou (što (ni)je bio slučaj u prethodnoj sezoni/ma). :mrgreen:

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 20 jul 2011, 21:16

Claus je napisao/la:Luis Suarez ušao u formi (govorim ovo na osnovu 2 gola u mreži Perua na Copa Americi). Dobra vijest za navijače L'pool-a, nadam se da će napad Redsa i u PL biti na nivou (što (ni)je bio slučaj u prethodnoj sezoni/ma). :mrgreen:
Suarez je bio u formi/ma i protekle/ih sezone/a, i u Ajaxu/ma/ i ovo malo/nje u Liverpoolu/ma. :oops:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 jul 2011, 22:12

tanzla je napisao/la:
Claus je napisao/la:Luis Suarez ušao u formi (govorim ovo na osnovu 2 gola u mreži Perua na Copa Americi). Dobra vijest za navijače L'pool-a, nadam se da će napad Redsa i u PL biti na nivou (što (ni)je bio slučaj u prethodnoj sezoni/ma). :mrgreen:
Suarez je bio u formi/ma i protekle/ih sezone/a, i u Ajaxu/ma/ i ovo malo/nje u Liverpoolu/ma. :oops:
a neki dan svi navijali za argentinu protiv urugvaja :D ja vam fino govorim da je bolje da se ovdje suarez razigra onda kad dođe kod nas ima da pojede odbrane u engleskoj :D
You are someone else I am still right here

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 20 jul 2011, 22:23

fera je napisao/la:
tanzla je napisao/la:
a neki dan svi navijali za argentinu protiv urugvaja :D ja vam fino govorim da je bolje da se ovdje suarez razigra onda kad dođe kod nas ima da pojede odbrane u engleskoj :D
Ovaj Santa Claus napisao glupav post, pa sam mu htio pokazati kako to izgleda, da se ne ponovi. :mrgreen:
Argentina? Jbo Argentinu. I te levate sto su navijali za njih. :twisted:
Suarez <3
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 20 jul 2011, 22:42

Suarez je citavu copa americu u formi tako da njegova spremnost nije upitna jedino sto je upitno je hoceli biti dovoljno odmoran za utakmnicu sa Arsenalom
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 20 jul 2011, 23:42

Intervju sA Riiseom, o tome zašto je otišao.

Riise on leaving >> "I didn't want to go. I had a chat with (Rafael) Benitez. He said to me straight out that next year he was going to buy another left-back and my future was not there. It was quite straightforward and I respected that he was honest and told me so I could sort things out, because there was no way I could have stayed there another year and not played.

Riise >>"He ( Benitez ) spent so much money on Andrea Dossena and I knew he was going to give him a lot of chances, even though I thought I was a better player than him. "

Da Bog da ti Benitez vječno ostao bez posla :twisted:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 20 jul 2011, 23:52

Pa ja mislim da i ptice znaju da je Riise otisao zbog ovog rumenog, presudni trenutak je bio kad je dao autogol u CL protiv chelskia a to sto mi nismo nasli adekvatnu zamenu za njega to ga uopste nije interesovalo i dan danas se patimo sa tom pozicijom levog beka i sve zbog tog sugavog autogola, greska se kod svakog igraca desava ali ovaj uopste nije imao razumevanja za to :|
Zadnja izmjena: Sasha L.F.C., dana/u 21 jul 2011, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 20 jul 2011, 23:55

Houllier: Downing will prove great Liverpool signing

http://www.tribalfootball.com/articles/ ... ng-1767621" onclick="window.open(this.href);return false;
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.