ako borac zabije gol sad odmah na pocetku,onda je do kraja sve moguce..
naprijed borac....
Moderator/ica: vlakanje
2 stopostotne prilike koje je teze promasiti nego zabiti gol propustene, Krunic kad je pogodio stativu, i sad ovo Vidakovic sto je nabi nebu pod oblake. Takodjer cist penal je trebao biti sudjen za Borac i onom crncu najmanje zuti karton. Sta ocekivati u drugom poluvremen ?juznjak> je napisao/la:Lopta je cudna stvar ,nastaviti ovako u drugom poluvremenu i ako Borac zabije neki lagan gol tipa penal ili korner u prvih 5-10 min svasta je do kraja moguce.
Tako i treba - trebamo svi skupa podrsku za sve BiH klubove...Galion je napisao/la:kako sam vrisno sad kod ovog promašaja Grahovca, uplašio sve u kućiMislim da je prvi put u životu da se ovako živciram a da ne igra Široki
TNT je napisao/la:Mislim ako Zeljo prodje one ruse da se nema cega da boji, ovi su dobri najbolji im a kakvi su ostali.
Onaj Sheriff je jaci od ovi Macabia, Haifa itd
I ja mislim da je onaj Sherrif puno jaci od ovog Maccabia , bar tako je izgledalo na terenu...TNT je napisao/la:Mislim ako Zeljo prodje one ruse da se nema cega da boji, ovi su dobri najbolji im a kakvi su ostali.
i kad bi bilo 5:1 za borac,ovaj bi konj od sudije svirao nepostojeci penal za makabi u 90.min...bparena je napisao/la:Tako i treba - trebamo svi skupa podrsku za sve BiH klubove...Galion je napisao/la:kako sam vrisno sad kod ovog promašaja Grahovca, uplašio sve u kućiMislim da je prvi put u životu da se ovako živciram a da ne igra Široki
Bosnier je napisao/la:I ja mislim da je onaj Sherrif puno jaci od ovog Maccabia , bar tako je izgledalo na terenu...TNT je napisao/la:Mislim ako Zeljo prodje one ruse da se nema cega da boji, ovi su dobri najbolji im a kakvi su ostali.
Svi u napad !
Bore se momci za 10, koda ih je Ciro nafuro
Ja ti kazem, a ko je gledao tekmu na Kosevu i ovu veceras lako je zakljuciti.mostarskiplemic je napisao/la:TNT je napisao/la:Mislim ako Zeljo prodje one ruse da se nema cega da boji, ovi su dobri najbolji im a kakvi su ostali.
Da Borac igra protiv Barcelone za tebe bi Sheriff bio jaci od njih...idi prosipaj se negdje drugo matere ti.![]()
![]()
Cuj Sheriff jaci od Macabia i Haifa...uvijek bio...neuki stvore!
ne mozes tako mjeriti kvalitetuTNT je napisao/la:Ja ti kazem, a ko je gledao tekmu na Kosevu i ovu veceras lako je zakljuciti.mostarskiplemic je napisao/la:TNT je napisao/la:Mislim ako Zeljo prodje one ruse da se nema cega da boji, ovi su dobri najbolji im a kakvi su ostali.
Da Borac igra protiv Barcelone za tebe bi Sheriff bio jaci od njih...idi prosipaj se negdje drugo matere ti.![]()
![]()
Cuj Sheriff jaci od Macabia i Haifa...uvijek bio...neuki stvore!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.