FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hordas'87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hordas'87 » 20 jul 2011, 19:37

gdje je benjo

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 20 jul 2011, 19:38

JOj kako se ono zove ovaj lik sto sjedi prvi sa lijeve strane gore na slici i ima ovu bordo majicu :?:
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

High

Post Postao/la High » 20 jul 2011, 19:39

@ miky_hz

18 KM
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 20 jul 2011, 19:49

Sad iz Ferhadije karte idu super posebno Istok.. .sjever nesto slabije..uglavnom do sutra popodne se moze desiti da Istok nestane dok za sjever i jug ce biti karata.. :mrgreen:

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 20 jul 2011, 19:51

tarikhordas je napisao/la:JOj kako se ono zove ovaj lik sto sjedi prvi sa lijeve strane gore na slici i ima ovu bordo majicu :?:
Dino Selimovic PR kluba..
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 jul 2011, 20:04

Dirk je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:ma uticace itekako zivi bili pa vidjeli.. ;) ;) nbt neka ti dodze 3 500 dusha na jug bice ti pun,al hajde bitno je da ce se moci sarajevo gledati za 3 km ...u komsiluku 3 porodice dijasporaca su me pitale za cjene i rekli su da ce ici na jug ,a da nema juga kazu da bi isli na istok ....podvlacim GLUP potez nase uprave :x
Zasto imas ovako grubo misljenje, danas sam jako upucen u prodaju karti i vjeruj mi svi oni pozeri koji geldaju tekme uzimaju za sjever ulaznice, i sta ako bude jug pun(ni 1000 ljudi nece tamo u to racunam 500 podjeljenih ulaznica), cudi me za tebe da ne shvatas da nama na sjeveru trebaju navijaci a ne masa.
ma brate koliko imam saznanja za sutrasnji koreo treba i masa aBd i shvatam ja vas sta hocete da kazete al nemoze me niko ubjediti da je 3 vise od 6 ili 12 shvatas sta hocu reci ..dosta ljudi koji bi dosli da odgledaju tekmu(dijaspora itd..) bi dosli na istok i dali bi 12 km a ne 3(koliko ce prije dati) shvatas ....sjever manje vise ...i ja podrzavam ono "ne zijevaj i ne snimaj,vec deri grlo i navijaj),al ja citavo vrijeme govorim o razlici istok jug...al hajde nbt dabogda sve 3 tribine bile pune ..al nebi bio sretan da istok nebude skroz pun a da na jugu budu 2 ili 3 milje ...koje bi sigurno bile na istoku da nije kako jeste..hhehe :D :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 20 jul 2011, 20:08

Ja smijem ruku dati da ce istok biti pun bez obzira na jug :D

A sto se koreografije tice zar mislis da bi se upustili da radimo nesto tako da nismo sigurnu hocel se ista ispostovati do kraja :D Lagano samo ja vjerujem da sutra sve moze biti puno sta je jarane za ovakav rezultat 18 do 20 hiljada ... Sjeti se Spartaka, da nije bilo zapada istok bi bio pun, ovako nemas zapada koji pojede vecinu raje kao da je poluprazan stadion :D

Uglavnom ne sikiram se, jer znam da ce grmiti :D
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 20 jul 2011, 20:54

Danas sam u gradu vidio 30 navijaca Orebra.Jesu odvartni vala,bahati,vriste po bastama isto idioti.Isprasite ih sutra ,nek ne znaju sta ih je snaslo.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 20 jul 2011, 21:14

@mma_hz
Hoces da kazes da su cijene za jug premale u odnosu na Sjever i Istok i da smo mogli vise inkasirati
da su iste recimo kao za Sjever,pa dobro ima smisla,mislim da razlika od tri mace ne bi uticala na ukupan
broj publike.
F.K.SARAJEVO

Samo HZ
Kontakt:

Post Postao/la Samo HZ » 20 jul 2011, 21:29

barbarez je napisao/la:Danas sam u gradu vidio 30 navijaca Orebra.Jesu odvartni vala,bahati,vriste po bastama isto idioti.Isprasite ih sutra ,nek ne znaju sta ih je snaslo.
Nije mi jasno gdje kontaju s njima ?

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 20 jul 2011, 21:31

Samo HZ je napisao/la:
barbarez je napisao/la:Danas sam u gradu vidio 30 navijaca Orebra.Jesu odvartni vala,bahati,vriste po bastama isto idioti.Isprasite ih sutra ,nek ne znaju sta ih je snaslo.
Nije mi jasno gdje kontaju s njima ?
Oni se nisu ni najavili jarane, a ako dodju cosak juga im je dovoljan i nase gurnes prema istoku jedan red jer vise nece biti na jugu.

Kako je ovaj skontao da su navijaci Orebra , jeli imaju na sebi dresove kluba ili sta :D
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 20 jul 2011, 21:32

Nek ih stave na zapad negdje u cosak,sto da jug smanjuju,a jos im naplatiti jedno 25 km kartu i svima dobro.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 20 jul 2011, 21:37

ekii je napisao/la:Nek ih stave na zapad negdje u cosak,sto da jug smanjuju,a jos im naplatiti jedno 25 km kartu i svima dobro.
:lol: dobar... gledat ce sa Stare Breke

Kako bolan na zapad...zatvoreno. :?
F.K.SARAJEVO

Samo HZ
Kontakt:

Post Postao/la Samo HZ » 20 jul 2011, 21:38

ma nisu to navijaci, to su neki debili, nevjerujem da su se u gradu tek tako deklarisali kao navijaci orebra(ako je vec istina, obzirom ko pise) .. da nije bh dijaspora, pa se jezik zaboravio :lol:

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 20 jul 2011, 21:39

mma_hz je napisao/la:
Dirk je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:ma uticace itekako zivi bili pa vidjeli.. ;) ;) nbt neka ti dodze 3 500 dusha na jug bice ti pun,al hajde bitno je da ce se moci sarajevo gledati za 3 km ...u komsiluku 3 porodice dijasporaca su me pitale za cjene i rekli su da ce ici na jug ,a da nema juga kazu da bi isli na istok ....podvlacim GLUP potez nase uprave :x
Zasto imas ovako grubo misljenje, danas sam jako upucen u prodaju karti i vjeruj mi svi oni pozeri koji geldaju tekme uzimaju za sjever ulaznice, i sta ako bude jug pun(ni 1000 ljudi nece tamo u to racunam 500 podjeljenih ulaznica), cudi me za tebe da ne shvatas da nama na sjeveru trebaju navijaci a ne masa.
ma brate koliko imam saznanja za sutrasnji koreo treba i masa aBd i shvatam ja vas sta hocete da kazete al nemoze me niko ubjediti da je 3 vise od 6 ili 12 shvatas sta hocu reci ..dosta ljudi koji bi dosli da odgledaju tekmu(dijaspora itd..) bi dosli na istok i dali bi 12 km a ne 3(koliko ce prije dati) shvatas ....sjever manje vise ...i ja podrzavam ono "ne zijevaj i ne snimaj,vec deri grlo i navijaj),al ja citavo vrijeme govorim o razlici istok jug...al hajde nbt dabogda sve 3 tribine bile pune ..al nebi bio sretan da istok nebude skroz pun a da na jugu budu 2 ili 3 milje ...koje bi sigurno bile na istoku da nije kako jeste..hhehe :D :D
a zasto je onda UNFKS zahtjevalo jeftiniju kartu za jug? Nisu ni oni debili da pripreme koreo preko cjele tribine a vamo zamole upravu da puste jeftin jug..kontaj malo

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 20 jul 2011, 21:42

molotovljev je napisao/la:
ekii je napisao/la:Nek ih stave na zapad negdje u cosak,sto da jug smanjuju,a jos im naplatiti jedno 25 km kartu i svima dobro.

Cuj to :lol:

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 20 jul 2011, 21:45

ekii je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:

Cuj to :lol:
:lol: :lol:
malo šale,šta ima veze...

:lol:
F.K.SARAJEVO

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 20 jul 2011, 22:01

Samo HZ je napisao/la:ma nisu to navijaci, to su neki debili, nevjerujem da su se u gradu tek tako deklarisali kao navijaci orebra(ako je vec istina, obzirom ko pise) .. da nije bh dijaspora, pa se jezik zaboravio :lol:
Onako iskreno od srca,nek i dobijem ban,al glabnes ga ti malo zbog ovog " obzirom ko pise".Ja vam kazem sta sam vidio,vriste ,deru se po bastama,navijali Orebro.Par ih je bilo u dresovima,bahati su jako,ponasaju se kao da su provincijalci.Konobar u basti poludio,**** im sve zivo.Zato sam i pozelio da im sutra pokazete kako se navija i da ih razvalite.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Casuale
Kontakt:

Post Postao/la Casuale » 20 jul 2011, 22:05

Oko 15-tak navijaca orebra ce bit na tekmi to sam jucer procitao na nekom svedskom portalu..

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 20 jul 2011, 22:09

slika

8-) Ljepota 8-)

slika
Zadnja izmjena: BegAx, dana/u 20 jul 2011, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, bavaracmujo, edgarallanpoe04, fks74, Hajdeee, Haksss, Pitaristok, rimljanin90 i 53 gosta.