FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
jos uvijek vidim onu stativu Kunica u 10. minuti, da je zabio Izraelci bi katastrofu dozivjeli...
jos ne vjerujem da stadion nije bio pun, da jest Borac bi imao puno vise sanse kad se vrsi pritisak s tribina...
na kraju mozemo i dalje pricat da je ovo bilo, da je ono bilo, al ostaje cinjenica da je u prvoj utakmici sve
izgubljeno...
cestitao bi igracima na zasluzenoj pobjedu, nisu se predali, casno se oprostili, osvojili taj jedan bod za
koeficijent...dali su puno vise nego sto nas je vecina ocekivala...
jos ne vjerujem da stadion nije bio pun, da jest Borac bi imao puno vise sanse kad se vrsi pritisak s tribina...
na kraju mozemo i dalje pricat da je ovo bilo, da je ono bilo, al ostaje cinjenica da je u prvoj utakmici sve
izgubljeno...
cestitao bi igracima na zasluzenoj pobjedu, nisu se predali, casno se oprostili, osvojili taj jedan bod za
koeficijent...dali su puno vise nego sto nas je vecina ocekivala...
Nema glupljeg naroda od bosnja,fujj!
Vjerujem da u ovom narodu i sebe vidisCasuale je napisao/la:Nema glupljeg naroda od bosnja,fujj!

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Vjecna Robija
- Kontakt:
Cestitke momci,svaka cast !
Samo mi krivo sto radi vaseg treceg gola moram platiti Hamburger jednom clanu ss.ba
al eto nek ste bar pobijedili i dokazali da se moze sa Izraelcima igrati .
Samo mi krivo sto radi vaseg treceg gola moram platiti Hamburger jednom clanu ss.ba

Samo godine tuge s tobom imam ja, a ti si moja sreca najveca..
Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..
Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..
I od mene bravo. Ovom ste pobjedom još i popravili svoj ali i državni koeficijent . 

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Svaka cast! Odlicna utakmica! Igrali ste bolje u oba susreta.. zasluzili ste prolaz 

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Momcima kapa do poda....
Na poluvremenu je trebalo biti 4:1, isuvise smo se ispromasivali kao sto sam rekao neki dan ovoj ekipi Borca fali samo jedan gol igrac sto Vidak nije, ali boze moj, ovaj protivnik je isuvise jak i za mnoge vece klubove u okruzenju, ja sam veceras ponosan....
P.S. Molim znalce da mi sada pojasne kako to Borac koji slabi nego proljetos ovako dobro igra?
Na poluvremenu je trebalo biti 4:1, isuvise smo se ispromasivali kao sto sam rekao neki dan ovoj ekipi Borca fali samo jedan gol igrac sto Vidak nije, ali boze moj, ovaj protivnik je isuvise jak i za mnoge vece klubove u okruzenju, ja sam veceras ponosan....
P.S. Molim znalce da mi sada pojasne kako to Borac koji slabi nego proljetos ovako dobro igra?

Da je Krunić zabio u 10. minuti i da je sudac svirao penal Borac bi za 15. minuta vodio 3:0.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- alan_kardec
- Kontakt:
Čestitke na pobjedi, dobra igra Borca. Ne mogu se oteti utisku da je Borac ispao prvenstveno zbog neiskustva. Prvo u Izraelu imaju onih ludih 180 sekundi kad su uspjeli primiti 3 komada, pa večeras fulaju mrtve šanse (krunićeva stativa i ona šansa vidakovića na samom kraju prvog dijela). Pacerski primljena oba gola nakon glupih grešaka na sredini. Malo je i sudija pogriješio kad nije svirao čist penal. U svakom slučaju, Borac je pkazao da je dobra ekipa, 70 minuta su imali aktivan rezultat u izraelu, ovdje su pobijedili i sigurno mogu biti zadovoljni.
Pored Krunića koji je zabio dva gola, moram istaći mladog Srđana Grahovca koji je odigrao extra večeras i koji je pokazao da je trenutno najbolji mladi igrač u BiH.
Što se tiče napada, Borac sa ovim igračima neće moći opet u borbu za titulu. Stajić očajan u obje tekme, frajer nije čestito imao dobijenog duela, to što je trčao ko muva bez glave i nije neki plus. Vidaković isto tako loš, fulio zicer, ali se na kraju ipak iskupio onim pobjedonosnim golom.
Pored Krunića koji je zabio dva gola, moram istaći mladog Srđana Grahovca koji je odigrao extra večeras i koji je pokazao da je trenutno najbolji mladi igrač u BiH.
Što se tiče napada, Borac sa ovim igračima neće moći opet u borbu za titulu. Stajić očajan u obje tekme, frajer nije čestito imao dobijenog duela, to što je trčao ko muva bez glave i nije neki plus. Vidaković isto tako loš, fulio zicer, ali se na kraju ipak iskupio onim pobjedonosnim golom.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- el-fighter
- Kontakt:
Cestitke Borcu na pobjedi. Odigrali su bolje 160 od ukupno 180 minuta protiv Izraelaca, ali u onih 20 minuta su dosta izgubili. Veceras Borac bolji cijelo vrijeme, ali ih je onaj drugi gol spustio na zemlju. Da su imali malo vise srece, koncentracije i sudijske pravde, siguran sam da bi veceras bilo svasta i da bi Borac mozda mogao i do prolaza.
Ovako ostaje zal, ali i ponos za ovu pobjedu.
Ovako ostaje zal, ali i ponos za ovu pobjedu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Borac bi ih rastavio na proste faktore da im je dosudjen penal. Ili da nije promašio onakvu šansu, ne znam sada koji igrač, uglavnom poslije šuta mladog Grahovca, bolje rečeno bombe. Svaka čast Borcu, biće bolje sljedeće godine, nadam se da vas neće napustiti neki važniji igrači, kao ove Maletić i Trivunović, i da ćete dosta bolje odigrati, prvenstveno jer imate više iskustva .
Nadati se da ce Kajkut moci povuci napad, nadam se da ce doci jod jedan napadac, i to bi bilo to sto se tice prelazno roka.
Sad da se malo okrenem nasim igracima od veceras:
Avduka, kupio je sto je mogao, sasvim korektno odradio utakmicu.
Raspudic, taj covjek ima srce kao Banjaluka, odigrao je momacki snazno, zatvarao je koliko je mogao.
Markovic, sjajan opet imamo najboljeg stopera PL BIH.
Stakic se gubio u pojedinim trenutcima,dok je na trenutke bio sjajan, neiskusan za ovaj nivo takmicenja za sada.
Zaric, pa njemu je kod Cvetkovica na pripremama rep izrastao, jako me pozitivno iznenadio.
Krunic, kao tenk ne moze ga niko zaustaviti, jak, prodoran (dok ima snage), njegovi pasovi imaju oci.
Mikic, cova ima 36 godina a grize kao da ima 20, kapa do poda majstore.
Kovacevic, bice dobar za PL BIH, za ovaj nivo definitivno nije.
Grahovac, najbolji mladi igrac BIH, veceras je postao igrac, nema vise straha od duela, smireni je nego proslu sezonu, definitivno sazrjeva.
Stajic, ne ide ga na Maletinoj poziciji, zeznuo sam se nije on za to mjesto, za sada nemamo bolje.
Vidakovic, definitivno nije igrac za prvih 11, kao podrska sa klupe kao rezervni spic i moze proci.
Stupar, ono malo sto je igrao grizao je na terenu, svaka cast majstore.
Za bracu Dujakovic ne mogu nista reci malo su igrali.
Cvetkovic, za sada radi sjajan posao, tek je pocetak ali kod mene je dobio kredit, mislim da cemo biti najbolje fizicki pripremljena ekipa u PL, a i takticki je jako dobar, potez da cuva Stupara dok onaj Jampolski ne udje je sjajan. E da smo tako odigrali u Izraelu....
Sad da se malo okrenem nasim igracima od veceras:
Avduka, kupio je sto je mogao, sasvim korektno odradio utakmicu.
Raspudic, taj covjek ima srce kao Banjaluka, odigrao je momacki snazno, zatvarao je koliko je mogao.
Stakic se gubio u pojedinim trenutcima,dok je na trenutke bio sjajan, neiskusan za ovaj nivo takmicenja za sada.
Zaric, pa njemu je kod Cvetkovica na pripremama rep izrastao, jako me pozitivno iznenadio.
Krunic, kao tenk ne moze ga niko zaustaviti, jak, prodoran (dok ima snage), njegovi pasovi imaju oci.
Mikic, cova ima 36 godina a grize kao da ima 20, kapa do poda majstore.
Kovacevic, bice dobar za PL BIH, za ovaj nivo definitivno nije.
Grahovac, najbolji mladi igrac BIH, veceras je postao igrac, nema vise straha od duela, smireni je nego proslu sezonu, definitivno sazrjeva.
Stajic, ne ide ga na Maletinoj poziciji, zeznuo sam se nije on za to mjesto, za sada nemamo bolje.
Vidakovic, definitivno nije igrac za prvih 11, kao podrska sa klupe kao rezervni spic i moze proci.
Stupar, ono malo sto je igrao grizao je na terenu, svaka cast majstore.
Za bracu Dujakovic ne mogu nista reci malo su igrali.
Cvetkovic, za sada radi sjajan posao, tek je pocetak ali kod mene je dobio kredit, mislim da cemo biti najbolje fizicki pripremljena ekipa u PL, a i takticki je jako dobar, potez da cuva Stupara dok onaj Jampolski ne udje je sjajan. E da smo tako odigrali u Izraelu....

Nakon ove dve utakmice moze se reci samo Boze ima li te.Koliko je samo Borac bio nesretan u ove dve utakmice nije niko.Definitivno necu reci da su zasluzili da prodju dalje,bilo bi to grubo prema Maccabiu ali su zasluzili da svet vidi jedan bolji rezultat od ovih 7:4,to je ono sto im niko ne moze osporiti.
Vecerasnja utakmica moze dobiti generalno prolaznu ocenu,jedno poluvreme strasno dobro i jedno vise lose nego dobro ali opet sa 2 gola.Kao tim igrao je samo Borac,dok je Maccabi cekao njihove greske i docekao znalacki.Ali strasno mi je da je Krunic ono masio,da je Vidakovic u dva navrata ciste zicere masio,da sudija nije video onaj penal,penal koji bi i Dominkovic u kupljenoj utakmici svirao protivnickom timu.
Na igri im se nema sta zameriti,mada primetan je opet pad u drugom poluvremenu,jednostavno ne moze me niko ubediti da Borac moze izdrzati 90 minuta visokog ritma u evropi,u BH ligi verovatno da ali u Evropi treba duplo veca pripremljenost.Ipak vidi se disciplina u igri,Krunic ce ove godine da bude lider tima koji ce krenuti u pohod ka odbrani titule.Pored Krunica koji je strasno dobro odigrao prvo poluvreme,ipak pritisnut godinama i on je pao u drugom delu,odlican je bio i stoperski dvojac,Markovic bez grublje greske,Stakic sa greskom kod gola ali veoma dobar.Avdukic nije imao nekog posla na golu,a bekovi solidni moze to i bolje,pre svega u napadackom delu.
Stajic i Vidakovic izrazito losi,pa onaj Vidakovic on nije lopte primio kako treba,a kada je primi uvek ima potez viska bas kao i Stajic ako izdrzi duel,obavezno je gubi posle.
Sa druge strane Maccabi polako igrao,rutinski,bez neke preterane trke i zurbe,videlo se od samoga starta da ne zure nigde vec strpljivo igraju od noge do noge,znaju da imaju rezultat,a u odbrani nece nista da razikuju vec bekovski izbijaju loptu prema napred.Davishvili paklen igrac,kod njega nema leva,desna noga na sta dodje lopta,nema neki jak sut ali ima izrazito precizan i strasan osecaj za gol,uvek je blizu lopte,videlo se to kod oba gola kako prati akciju,videlo se to kod one stative levicom,ili kod onoga suta desnom kada je Avdukic intervenisao.
Kao sto sam rekao Maccabiu se ne moze nista prigovoriti za prolaz,oni su tamo zasluzeno,ali je nezasluzeno visoko to ispalo,nema sumnje i da su kvalitetni od Borca,imaju jace utakmice tokom prvenstva i to je pored samog kvaliteta od izrazitog znacaja za ovakve utakmice.
Borcu cestitke na muskoj igri 160 minuta,onih 20 minuta je za zaborav i tih 20 minuta ih je i kostalo,ali nema im se sta zameriti,svi moraju biti ponosni na njih,svi navijaci sto su i pokazali na kraju utakmice.Ostaje im da se okrenu domacim izazovima i sto boljim rezultatima u narednoj sezoni,ali trebace im pojacanja,bez pojacanja ne moze se citava sezona izdrzati.
Vecerasnja utakmica moze dobiti generalno prolaznu ocenu,jedno poluvreme strasno dobro i jedno vise lose nego dobro ali opet sa 2 gola.Kao tim igrao je samo Borac,dok je Maccabi cekao njihove greske i docekao znalacki.Ali strasno mi je da je Krunic ono masio,da je Vidakovic u dva navrata ciste zicere masio,da sudija nije video onaj penal,penal koji bi i Dominkovic u kupljenoj utakmici svirao protivnickom timu.

Na igri im se nema sta zameriti,mada primetan je opet pad u drugom poluvremenu,jednostavno ne moze me niko ubediti da Borac moze izdrzati 90 minuta visokog ritma u evropi,u BH ligi verovatno da ali u Evropi treba duplo veca pripremljenost.Ipak vidi se disciplina u igri,Krunic ce ove godine da bude lider tima koji ce krenuti u pohod ka odbrani titule.Pored Krunica koji je strasno dobro odigrao prvo poluvreme,ipak pritisnut godinama i on je pao u drugom delu,odlican je bio i stoperski dvojac,Markovic bez grublje greske,Stakic sa greskom kod gola ali veoma dobar.Avdukic nije imao nekog posla na golu,a bekovi solidni moze to i bolje,pre svega u napadackom delu.
Stajic i Vidakovic izrazito losi,pa onaj Vidakovic on nije lopte primio kako treba,a kada je primi uvek ima potez viska bas kao i Stajic ako izdrzi duel,obavezno je gubi posle.
Sa druge strane Maccabi polako igrao,rutinski,bez neke preterane trke i zurbe,videlo se od samoga starta da ne zure nigde vec strpljivo igraju od noge do noge,znaju da imaju rezultat,a u odbrani nece nista da razikuju vec bekovski izbijaju loptu prema napred.Davishvili paklen igrac,kod njega nema leva,desna noga na sta dodje lopta,nema neki jak sut ali ima izrazito precizan i strasan osecaj za gol,uvek je blizu lopte,videlo se to kod oba gola kako prati akciju,videlo se to kod one stative levicom,ili kod onoga suta desnom kada je Avdukic intervenisao.
Kao sto sam rekao Maccabiu se ne moze nista prigovoriti za prolaz,oni su tamo zasluzeno,ali je nezasluzeno visoko to ispalo,nema sumnje i da su kvalitetni od Borca,imaju jace utakmice tokom prvenstva i to je pored samog kvaliteta od izrazitog znacaja za ovakve utakmice.
Borcu cestitke na muskoj igri 160 minuta,onih 20 minuta je za zaborav i tih 20 minuta ih je i kostalo,ali nema im se sta zameriti,svi moraju biti ponosni na njih,svi navijaci sto su i pokazali na kraju utakmice.Ostaje im da se okrenu domacim izazovima i sto boljim rezultatima u narednoj sezoni,ali trebace im pojacanja,bez pojacanja ne moze se citava sezona izdrzati.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Devil je napisao/la:da sudija nije video onaj penal,penal koji bi i Dominkovic u kupljenoj utakmici svirao protivnickom timu.![]()

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Sto jest jest covjek je upravu... Ali dobro ne mozemo kukati na to sada, a da ga je svirao i da je u 10 min. bilo 2:0. mislim da bi prosli dalje....mak_033 je napisao/la:Devil je napisao/la:da sudija nije video onaj penal,penal koji bi i Dominkovic u kupljenoj utakmici svirao protivnickom timu.![]()
![]()
![]()

-BIH-u-bodovi koefcijenta
-Igracima Borca cestitke za dobru igru
-A ovima ''navijacima''koji su velicali ratne zlocince ili druge politicke igre na vecernjasnoj tekmi,kari-na da izbiju oci.
-Igracima Borca cestitke za dobru igru
-A ovima ''navijacima''koji su velicali ratne zlocince ili druge politicke igre na vecernjasnoj tekmi,kari-na da izbiju oci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Prelijep osjecaj veceras biti navijac Borca,momci hvala vam!!!
I hvala kladionicama na koeficijentu 13 iz 1 u 1
, uzelo se finih parica....
I hvala kladionicama na koeficijentu 13 iz 1 u 1

-
- Kontakt:
Bez obzira na sve probleme na koje je Borac nailazio, ocigledan je napravljen napredak za godinu dana.
Izraelci su svakako jaci tim od proslogodisnjeg Svajcarskog drugoligasa,a po mom nekom utisku Borac je u predhodna dva meca dosta vise pruzio nego prosle godine u ovo vreme.
Izraelci su svakako jaci tim od proslogodisnjeg Svajcarskog drugoligasa,a po mom nekom utisku Borac je u predhodna dva meca dosta vise pruzio nego prosle godine u ovo vreme.
- Armageddon2012
- Kontakt:
Svaka cast Borcu,svaka cast i vama forumasima koji ste listom bili uz nas veceras.
Mi nismo uspjeli,ali vama zelim da se vrati sutra sva sreca koju mi nismo imali u ove dve utakmice.
PS Srdjane,Dujakovici nisu braca
Mi nismo uspjeli,ali vama zelim da se vrati sutra sva sreca koju mi nismo imali u ove dve utakmice.
PS Srdjane,Dujakovici nisu braca

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
-
- Kontakt:
jes jes kako da nijeSrdjanBL je napisao/la: Sad da se malo okrenem nasim igracima od veceras:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.